LAJMI I FUNDIT:

Naim Rashiti

93 Artikuj

Demarkacioni, tema më e vështirë pozitë-opozitë

Demarkacioni, tema më e vështirë pozitë-opozitë

Kosovë
Përfundon takimi, asnjë marrëveshje mes pozitës dhe opozitës

Përfundon takimi, asnjë marrëveshje mes pozitës dhe opozitës

Politikë
Pozita dhe opozita takohen sonte

Pozita dhe opozita takohen sonte

Politikë
As Tirana nuk e bashkoi politikën për Demarkacionin (Video)

As Tirana nuk e bashkoi politikën për Demarkacionin (Video)

Kosovë
Pozita dhe opozita kanë vullnet për dialog

Pozita dhe opozita kanë vullnet për dialog

Kosovë
Përfaqësuesit e partive politike u takuan në Tiranë

Përfaqësuesit e partive politike u takuan në Tiranë

Kosovë
Kosova karshi Perëndimit: Përbuzje e miqësisë apo ridefinim i politikës?

Kosova karshi Perëndimit: Përbuzje e miqësisë apo ridefinim i politikës?

Kosovë
Do të vazhdojnë takimet për Demarkacionin

Do të vazhdojnë takimet për Demarkacionin

Politikë
Rashiti: Partitë të gjejnë zgjidhje këtë muaj, ose liberalizmi do të shtyhet

Rashiti: Partitë të gjejnë zgjidhje këtë muaj, ose liberalizmi do të shtyhet

Kosovë
Shumë shpejt nënshkruhet deklarata e liderëve për demarkacionin

Shumë shpejt nënshkruhet deklarata e liderëve për demarkacionin

Kosovë
Dialogu Kosovë – Serbi, përmbyllet me njohje reciproke?

Dialogu Kosovë – Serbi, përmbyllet me njohje reciproke?

Kosovë
Qeveria: Oferta për të biseduar për demarkacionin është serioze

Qeveria: Oferta për të biseduar për demarkacionin është serioze

Politikë
Iniciativat për përafrimin e qëndrimeve për Demarkacionin – të vonshme, por jo të kota!

Iniciativat për përafrimin e qëndrimeve për Demarkacionin – të vonshme, por jo të kota!

Jehona Hulaj
Në takimet mes partive nuk është diskutuar Demarkacioni

Në takimet mes partive nuk është diskutuar Demarkacioni

Kosovë
Lunacek: Pranimi dhe marrëdhënia e sinqertë, formula për Kosovën dhe Serbinë

Lunacek: Pranimi dhe marrëdhënia e sinqertë, formula për Kosovën dhe Serbinë

Politikë
Rashiti: Në takimin me ambasadorët nuk është folur për zgjedhje të parakohshme

Rashiti: Në takimin me ambasadorët nuk është folur për zgjedhje të parakohshme

Politikë
Turqia paralajmëron Kosovën për sulme “terroriste”

Turqia paralajmëron Kosovën për sulme “terroriste”

Kosovë
Synohet tryezë e liderëve politikë për ta debatuar demarkacionin

Synohet tryezë e liderëve politikë për ta debatuar demarkacionin

Kosovë
“Lugina e Diellit” është projekt për kolonizimin e Kosovës

“Lugina e Diellit” është projekt për kolonizimin e Kosovës

Kosovë
Drejt një qasjeje të re ndaj dialogut

Drejt një qasjeje të re ndaj dialogut

Kosovë
Shuhen shpresat për një takim pozitë-opozitë (Video)

Shuhen shpresat për një takim pozitë-opozitë (Video)

Politikë