LAJMI I FUNDIT:

Naim Huruglica

11 Artikuj

Rritja e importit me Serbinë, shkas rritja e çmimit të karburanteve

Rritja e importit me Serbinë, shkas rritja e çmimit të karburanteve

Biznes
Opsionet e Kosovës përballë inflacionit

Opsionet e Kosovës përballë inflacionit

Biznes
Gashi nga Këshilli Grevist: Sindikata nuk i takon PAN-it dhe asnjë partie tjetër

Gashi nga Këshilli Grevist: Sindikata nuk i takon PAN-it dhe asnjë partie tjetër

Kosovë
Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Financa
Propozohet që të rikthehet subvencionimi i qytetarëve përmes sistemit me kupon fiskal

Propozohet që të rikthehet subvencionimi i qytetarëve përmes sistemit me kupon fiskal

Financa
Nga e hëna fillon shqyrtimi i aplikacioneve për ndarjen e 100 eurove, ekspertët thonë se verifikimi i përfituesve nuk është i lehtë

Nga e hëna fillon shqyrtimi i aplikacioneve për ndarjen e 100 eurove, ekspertët thonë se verifikimi i përfituesve nuk është i lehtë

Financa
Bonot e Diasporës: Shuma e investuar vlerësohet e ulët

Bonot e Diasporës: Shuma e investuar vlerësohet e ulët

Financa
Bashkimi i Doganës dhe Administratës Tatimore në funksion të ekonomisë së Kosovës

Bashkimi i Doganës dhe Administratës Tatimore në funksion të ekonomisë së Kosovës

Financa
Në vitin 2018, kosovarët shpenzuan mbi 183 milionë për blerje të veturave

Në vitin 2018, kosovarët shpenzuan mbi 183 milionë për blerje të veturave

Biznes
Taksa ndaj produkteve të Serbisë nuk duhet të largohet pavarësisht presioneve të BE-së

Taksa ndaj produkteve të Serbisë nuk duhet të largohet pavarësisht presioneve të BE-së

Albert Spahiu
Agjencia e të hyrave ulë nivelin e ekonomisë në të zezë

Agjencia e të hyrave ulë nivelin e ekonomisë në të zezë

Ekonomi