LAJMI I FUNDIT:

Nagip Skenderi

18 Artikuj

Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Albert Spahiu
Bie çmimi i miellit në Kosovë, jo edhe i bukës

Bie çmimi i miellit në Kosovë, jo edhe i bukës

Biznes
Arrestimi i shefit të KEK-ut, Kurti akuza të shumta ndaj prokurorit Blerim Isufaj: Nuk e ka të fituar asnjë rast në gjykatë

Arrestimi i shefit të KEK-ut, Kurti akuza të shumta ndaj prokurorit Blerim Isufaj: Nuk e ka të fituar asnjë rast në gjykatë

Kosovë
Koeficienti i Ligjit të Pagave, profesori universitar: Qeveri jotransparente dhe e paditur

Koeficienti i Ligjit të Pagave, profesori universitar: Qeveri jotransparente dhe e paditur

Elfije Boletini
Ekspertët kërkojnë masa ndaj inflacionit: Rritja ekonomike e Kosovës më e ulëta në dekadën e fundit

Ekspertët kërkojnë masa ndaj inflacionit: Rritja ekonomike e Kosovës më e ulëta në dekadën e fundit

Financa
‘Fondi i Trustit mbetet i rrezikuar’, ekspertët financiar kërkojnë të merren masa urgjente

‘Fondi i Trustit mbetet i rrezikuar’, ekspertët financiar kërkojnë të merren masa urgjente

Financa
Mbi 350 milionë euro remitenca, deklarohen BQK dhe ekspertët e ekonomisë

Mbi 350 milionë euro remitenca, deklarohen BQK dhe ekspertët e ekonomisë

Financa
Njëqind eurot e ndara nga Qeveria e Kosovës, ndihmë apo ‘lëmoshë’ për qytetarët?

Njëqind eurot e ndara nga Qeveria e Kosovës, ndihmë apo ‘lëmoshë’ për qytetarët?

Financa
Rritja ekonomike, ekspertët thotë se sivjet do të jetë rreth 4 për qind

Rritja ekonomike, ekspertët thotë se sivjet do të jetë rreth 4 për qind

Financa
Njëqind eurot shtesë nga Pakoja për Ringjallje Ekonomike, ndihmë apo lëmoshë

Njëqind eurot shtesë nga Pakoja për Ringjallje Ekonomike, ndihmë apo lëmoshë

Ekonomi
Kosova po ndien krizën me rritjen e çmimeve, kërkohet rishikimi i buxhetit 2022

Kosova po ndien krizën me rritjen e çmimeve, kërkohet rishikimi i buxhetit 2022

Financa
Shoqatat e dala nga lufta kërkojnë të përfshihen në rritjen e pagës minimale, qeveria hesht

Shoqatat e dala nga lufta kërkojnë të përfshihen në rritjen e pagës minimale, qeveria hesht

Kosovë
Çmimet e derivateve në rritje të vazhdueshme

Çmimet e derivateve në rritje të vazhdueshme

Të Tjera
A mund t’i rrisë çmimet në Kosovë ndërhyrja ushtarake ruse në Ukrainë?

A mund t’i rrisë çmimet në Kosovë ndërhyrja ushtarake ruse në Ukrainë?

Të Tjera
Rimëkëmbja ekonomike sfidë për Qeverinë e re

Rimëkëmbja ekonomike sfidë për Qeverinë e re

Financa
Alarmojnë ekspertët: Edhe një mbyllje nga COVID-19 kolapson ekonominë

Alarmojnë ekspertët: Edhe një mbyllje nga COVID-19 kolapson ekonominë

Biznes
60 milionë për kategoritë e luftës nga buxhetit i vitit 2019

60 milionë për kategoritë e luftës nga buxhetit i vitit 2019

Financa
Takimet e dy qeverive shqiptare show medial, asgjë tjetër

Takimet e dy qeverive shqiptare show medial, asgjë tjetër

Kosovë