LAJMI I FUNDIT:

Nagip Arifi

21 Artikuj

Përfaqësuesit e Luginës pas takimit me Hill: Shqiptarëve po u bëhet diskriminim shtetëror

Përfaqësuesit e Luginës pas takimit me Hill: Shqiptarëve po u bëhet diskriminim shtetëror

Kosovë
Lugina e Preshevës koordinon politikën me Kosovën

Lugina e Preshevës koordinon politikën me Kosovën

Lugina
Osmani pret në takim përfaqësuesit nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja

Osmani pret në takim përfaqësuesit nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja

Kosovë
Përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës u pritën në Departamentin e Shtetit nga Gabriel Escobar

Përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës u pritën në Departamentin e Shtetit nga Gabriel Escobar

Lugina
Regjistrimi – shans për të përcaktuar se sa shqiptarë jetojnë në Serbi

Regjistrimi – shans për të përcaktuar se sa shqiptarë jetojnë në Serbi

Lugina
Pasivizimi i adresave, politikanët e Luginës së Preshevës vizitë zyrtare në SHBA

Pasivizimi i adresave, politikanët e Luginës së Preshevës vizitë zyrtare në SHBA

Lugina
Haziri kërkon nga Qeveria rishikimin e vendimit për lëvizjen e lirë të shqiptarëve të Kosovës Lindore

Haziri kërkon nga Qeveria rishikimin e vendimit për lëvizjen e lirë të shqiptarëve të Kosovës Lindore

Lugina
Kryetari i Bujanovcit i kërkon Kurtit të rishikohen masat për hyrje-dalje në Kosovë

Kryetari i Bujanovcit i kërkon Kurtit të rishikohen masat për hyrje-dalje në Kosovë

Kosovë
Gërvalla takon kryetarin e Bujanovcit, flasin për pasivizimin e adresave të shqiptarëve

Gërvalla takon kryetarin e Bujanovcit, flasin për pasivizimin e adresave të shqiptarëve

Lugina
Kryeministri Kurti takon kryetarin e Bujanocit, Nagip Arifi – flasin për problemet e shqiptarëve në Luginë dhe pasivizimin e adresave  

Kryeministri Kurti takon kryetarin e Bujanocit, Nagip Arifi – flasin për problemet e shqiptarëve në Luginë dhe pasivizimin e adresave  

Kosovë
Arifi kundër “Ballkanit të Hapur”: Problemet e Luginës i zgjidhë vetëm marrëveshja Kosovë-Serbi

Arifi kundër “Ballkanit të Hapur”: Problemet e Luginës i zgjidhë vetëm marrëveshja Kosovë-Serbi

Lugina
Kryetari i Bujanocit në Tiranë, kërkon ndihmë për të ndalur spastrimin etnik të shqiptarëve në Luginë

Kryetari i Bujanocit në Tiranë, kërkon ndihmë për të ndalur spastrimin etnik të shqiptarëve në Luginë

Lugina
Diskutohet avancimi i bashkëpunimit mes komunave të Kamenicës dhe Bujanocit

Diskutohet avancimi i bashkëpunimit mes komunave të Kamenicës dhe Bujanocit

Komunat
Shaip Kamberi uron Vetëvendosjen, shprehet i gatshëm për bashkëpunim

Shaip Kamberi uron Vetëvendosjen, shprehet i gatshëm për bashkëpunim

Lugina
Komuna e Bujanocit pranoi 200 mijë euro nga Kosova për sanimin e dëmeve nga vërshimet

Komuna e Bujanocit pranoi 200 mijë euro nga Kosova për sanimin e dëmeve nga vërshimet

Lugina
Cakaj takohet me kryetarin e Bujanocit, diskutojnë për fshirjen e adresave të shqiptarëve në Luginën e Preshevës

Cakaj takohet me kryetarin e Bujanocit, diskutojnë për fshirjen e adresave të shqiptarëve në Luginën e Preshevës

Kosovë
Zemaj takon përfaqësuesit e Luginës së Preshevës, premton njohjen e diplomave të specializantëve

Zemaj takon përfaqësuesit e Luginës së Preshevës, premton njohjen e diplomave të specializantëve

Lugina
​Zemaj premton mbështetje për luftimin e COVID-19 në Bujanovc

​Zemaj premton mbështetje për luftimin e COVID-19 në Bujanovc

Kosovë
Zemaj viziton nesër Bujanocin dhe Preshevën

Zemaj viziton nesër Bujanocin dhe Preshevën

Kosovë
Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e PD-së në Bujanoc

Koordinatori Hoti takohet me Kryetarin e PD-së në Bujanoc

Kosovë
Shqiptaret e Medvegjës ankohen në OSBE se shteti serb po i largon nga listat e regjistrimit

Shqiptaret e Medvegjës ankohen në OSBE se shteti serb po i largon nga listat e regjistrimit

Lugina