LAJMI I FUNDIT:

Nafta e papërpunuar

188 Artikuj

Shënohet rekord i ri i prodhimin e naftës në botë gjatë muajit gusht, niveli më i lartë nga viti 2018

Shënohet rekord i ri i prodhimin e naftës në botë gjatë muajit gusht, niveli më i lartë nga viti 2018

Botë
Zbritet çmimi i naftës në botë

Zbritet çmimi i naftës në botë

Botë
Eksportet e naftës ruse për në BE brenda një viti bien me 90 për qind

Eksportet e naftës ruse për në BE brenda një viti bien me 90 për qind

Botë
Zbritet sërish çmimi i naftës në botë

Zbritet sërish çmimi i naftës në botë

Botë
Ulja e furnizimit me naftë nga vendet e OPEC-ut, mund të rrisë çmimet në botë

Ulja e furnizimit me naftë nga vendet e OPEC-ut, mund të rrisë çmimet në botë

Botë
Rriten çmimet e naftës në botë pas lëvizjes së papritur për të ulur prodhimin

Rriten çmimet e naftës në botë pas lëvizjes së papritur për të ulur prodhimin

Botë
Embargoja evropiane e naftës, Rusisë po i kushton 160 milionë euro në ditë

Embargoja evropiane e naftës, Rusisë po i kushton 160 milionë euro në ditë

Botë
Çmimet e naftës në botë në nivelin më të ulët që nga dhjetori i 2021-së

Çmimet e naftës në botë në nivelin më të ulët që nga dhjetori i 2021-së

Botë
Si do t’i ndikojë furnizimet në Evropë ndalimi i naftës ruse?

Si do t’i ndikojë furnizimet në Evropë ndalimi i naftës ruse?

Botë
Ulja e prodhimit të naftës nga OPEC+, presidenti Biden paralajmëron pasoja për Arabinë Saudite

Ulja e prodhimit të naftës nga OPEC+, presidenti Biden paralajmëron pasoja për Arabinë Saudite

Botë
Sekretarja amerikane e Thesarit: Ulja e prodhimit të naftës nga OPEC+, e dëmshme për ekonominë e botës

Sekretarja amerikane e Thesarit: Ulja e prodhimit të naftës nga OPEC+, e dëmshme për ekonominë e botës

Botë
Çmimi i naftës në botë në nivelin më të lartë që nga 30 gushti

Çmimi i naftës në botë në nivelin më të lartë që nga 30 gushti

Botë
OPEC+ vendos të ulë prodhimin e naftës me 2 milion fuçi në ditë duke filluar nga nëntori

OPEC+ vendos të ulë prodhimin e naftës me 2 milion fuçi në ditë duke filluar nga nëntori

Botë
Rriten çmimet e naftës para takimit të OPEC+

Rriten çmimet e naftës para takimit të OPEC+

Botë
Zbritet dukshëm çmimi i naftës në botë, shtrenjtohet në Kosovë

Zbritet dukshëm çmimi i naftës në botë, shtrenjtohet në Kosovë

Financa
BE-ja planifikon ‘kontributin e solidaritetit’ nga kompanitë e naftës dhe gazit gjatë krizës energjetike

BE-ja planifikon ‘kontributin e solidaritetit’ nga kompanitë e naftës dhe gazit gjatë krizës energjetike

Botë
Qeveria miraton Udhëzimin e ri Administrativ për rregullimin e çmimeve të naftës në Kosovë

Qeveria miraton Udhëzimin e ri Administrativ për rregullimin e çmimeve të naftës në Kosovë

Financa
Vazhdon rënia e çmimit të naftës në tregjet botërore, një barrel po tregtohet nën 100 dollarë

Vazhdon rënia e çmimit të naftës në tregjet botërore, një barrel po tregtohet nën 100 dollarë

Botë
Projekti i gazsjellësit nga Saharaja për në Evropë, a mjafton vetëm vullneti politik dhe mjetet financiare për ta ndërtuar?

Projekti i gazsjellësit nga Saharaja për në Evropë, a mjafton vetëm vullneti politik dhe mjetet financiare për ta ndërtuar?

Botë
Rregullatori gjerman i energjisë paralajmëron për mungesë të gazit në dimër

Rregullatori gjerman i energjisë paralajmëron për mungesë të gazit në dimër

Botë
Gjiganti saudit i naftës Aramco thyen rekordin e fitimeve, brenda tre muajve kap shifrën prej rreth 50 miliardë dollarësh

Gjiganti saudit i naftës Aramco thyen rekordin e fitimeve, brenda tre muajve kap shifrën prej rreth 50 miliardë dollarësh

Botë
Çmimet e benzinës dhe gazit mbesin të njëjta, nafta lirohet për 4 cent

Çmimet e benzinës dhe gazit mbesin të njëjta, nafta lirohet për 4 cent

Financa
Ministria e Tregtisë e vendos çmimin e ri për derivate, disa naftëtarë nuk po e përfillin vendimin

Ministria e Tregtisë e vendos çmimin e ri për derivate, disa naftëtarë nuk po e përfillin vendimin

Energjetika
Nafta lirohet në botë, vazhdon të shtrenjtohet në Kosovë

Nafta lirohet në botë, vazhdon të shtrenjtohet në Kosovë

Energjetika