LAJMI I FUNDIT:

Myku

35 Artikuj

Si t’i pastroni nga myku qoshet e vaskës që janë të vështira për t’u arritur

Si t’i pastroni nga myku qoshet e vaskës që janë të vështira për t’u arritur

Këshilla dhe ide
Bojaxhinjtë kanë një truk të shkëlqyeshëm për mykun, mjafton vetëm një produkt i pazakontë

Bojaxhinjtë kanë një truk të shkëlqyeshëm për mykun, mjafton vetëm një produkt i pazakontë

Bëje vet
Zgjidhni problemet me mykun në bodrum njëherë e përgjithmonë

Zgjidhni problemet me mykun në bodrum njëherë e përgjithmonë

Bëje vet
Kultivohet lehtë dhe është shumë e dobishme: Kjo bimë ndikon në lagështinë dhe pengon mykun në shtëpinë tuaj

Kultivohet lehtë dhe është shumë e dobishme: Kjo bimë ndikon në lagështinë dhe pengon mykun në shtëpinë tuaj

Lule
Myku dhe lagështia janë të rrezikshme për shëndetin: Në këtë mënyrë mund t’i pengoni, dhe një gjë i fshin menjëherë

Myku dhe lagështia janë të rrezikshme për shëndetin: Në këtë mënyrë mund t’i pengoni, dhe një gjë i fshin menjëherë

Këshilla dhe ide
Metoda për pastrimin e mureve të shtëpisë

Metoda për pastrimin e mureve të shtëpisë

Lifestyle
Në vit mbyt dy milionë njerëz: Shkaktari kryesor i kancerit, infarktit dhe astmës është në shtëpinë tuaj!

Në vit mbyt dy milionë njerëz: Shkaktari kryesor i kancerit, infarktit dhe astmës është në shtëpinë tuaj!

Këshilla mjekësore
Shenjat që tregojnë se keni myk në shtëpinë tuaj

Shenjat që tregojnë se keni myk në shtëpinë tuaj

Të tjera
Alergjia nga myku dhe disa mënyra natyrale për ta luftuar atë

Alergjia nga myku dhe disa mënyra natyrale për ta luftuar atë

Këshilla mjekësore
Hiqni mykun në banjë njëherë e përgjithmonë: Sprej natyral nga dy përbërës që nuk kushtojnë shumë!

Hiqni mykun në banjë njëherë e përgjithmonë: Sprej natyral nga dy përbërës që nuk kushtojnë shumë!

Bëje vet
Nëse keni myk dhe lagështi në banesë, kërcënoheni nga këto sëmundje të rrezikshme

Nëse keni myk dhe lagështi në banesë, kërcënoheni nga këto sëmundje të rrezikshme

Këshilla mjekësore
Tri mënyra të thjeshta për të hequr qafe mykun

Tri mënyra të thjeshta për të hequr qafe mykun

Bëje vet
‘Mënyrë e thjeshtë’ për të hequr myshkun e ‘rrëshqitshëm’ nga oborret dhe rrugët

‘Mënyrë e thjeshtë’ për të hequr myshkun e ‘rrëshqitshëm’ nga oborret dhe rrugët

Bëje vet
Çfarë ndodh nëse hani myk aksidentalisht?

Çfarë ndodh nëse hani myk aksidentalisht?

Shëndetësi Lajme
Mënyra e duhur për të larguar mykun e banjës në pak minuta

Mënyra e duhur për të larguar mykun e banjës në pak minuta

Bëje vet
Ngrohja e shtëpisë tuaj mund të shkaktojë myk dhe dëmtim të pronës tuaj

Ngrohja e shtëpisë tuaj mund të shkaktojë myk dhe dëmtim të pronës tuaj

Shtëpi dhe dekor
Eksperti ka zbuluar tri shenja që tregojnë mykun në shtëpi dhe si të shpëtoni prej tij

Eksperti ka zbuluar tri shenja që tregojnë mykun në shtëpi dhe si të shpëtoni prej tij

Bëje vet
Si të mos krijohet myk në reçel: Kjo hile ia vlen të provohet!

Si të mos krijohet myk në reçel: Kjo hile ia vlen të provohet!

Nga duart tua
Shenjat e problemeve që nuk duhet t’i injoroni në shtëpinë tuaj

Shenjat e problemeve që nuk duhet t’i injoroni në shtëpinë tuaj

Shtëpi dhe dekor
Parandalimi i mykut duke kontrolluar temperaturën në shtëpi

Parandalimi i mykut duke kontrolluar temperaturën në shtëpi

Rregullimi i shtëpisë
Bëni këtë ndryshim dhe nuk do të keni më kurrë një perde të mykur dushi

Bëni këtë ndryshim dhe nuk do të keni më kurrë një perde të mykur dushi

Bëje vet
Çfarë ndodh nëse hamë bukë të mykur?

Çfarë ndodh nëse hamë bukë të mykur?

Këshilla mjekësore
Si të hiqni mykun nga muret me tetë hapa

Si të hiqni mykun nga muret me tetë hapa

Bëje vet
Myku në guacën e tualetit: Shenjë e çuditshme që mund të keni diabet

Myku në guacën e tualetit: Shenjë e çuditshme që mund të keni diabet

Të tjera