LAJMI I FUNDIT:

Muri i Berlinit

29 Artikuj

Gabimi në një konferencë shtypi, që ndryshoi historinë Evropës

Gabimi në një konferencë shtypi, që ndryshoi historinë Evropës

Fakte
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Agron Shala
Ramiz Alia pas rënies së Murit të Berlinit: Të shtojmë propagandën dhe forcojmë partinë

Ramiz Alia pas rënies së Murit të Berlinit: Të shtojmë propagandën dhe forcojmë partinë

Fakte
Si kanë ndryshuar luftërat që nga viti 1989, kur ndodhi rënia e Murit të Berlinit

Si kanë ndryshuar luftërat që nga viti 1989, kur ndodhi rënia e Murit të Berlinit

Nga Bota
Ta dëshmosh rënien e Murit të Berlinit…

Ta dëshmosh rënien e Murit të Berlinit…

Fakte
Hoxhaj: Rënia e Murit të Berlinit, ishte hap i madh drejt ndërtimit të Evropës së Bashkuar

Hoxhaj: Rënia e Murit të Berlinit, ishte hap i madh drejt ndërtimit të Evropës së Bashkuar

Lajme
Pompeo: NATO të ndryshojë, ndryshe rrezikon të vjetërohet

Pompeo: NATO të ndryshojë, ndryshe rrezikon të vjetërohet

Nga Bota
Banorët e Berlinit ironizojnë me presidentin Trump, i dërgojnë një pjesë të Murit të Berlinit që peshon 2.7 ton

Banorët e Berlinit ironizojnë me presidentin Trump, i dërgojnë një pjesë të Murit të Berlinit që peshon 2.7 ton

Nga Bota
Dita kur u rrëzua Muri i Berlinit dhe përfundoi Lufta e Ftohtë

Dita kur u rrëzua Muri i Berlinit dhe përfundoi Lufta e Ftohtë

Nga Bota
Thaçi: Ndarja e Gjermanisë ishte plagë e hapur në Evropë

Thaçi: Ndarja e Gjermanisë ishte plagë e hapur në Evropë

Kosovë
Haradinaj, për rënien e Murit të Berlinit: Gjermania shembull i lirisë dhe demokracisë

Haradinaj, për rënien e Murit të Berlinit: Gjermania shembull i lirisë dhe demokracisë

Kosovë
Foto nga 9 nëntori, dita historike e rënies së murit të Berlinit

Foto nga 9 nëntori, dita historike e rënies së murit të Berlinit

Nga Bota
Hapen dyert e tunelit nën murin e Berlinit, përmes tij janë arratisur qytetarët në pjesën tjetër të qytetit

Hapen dyert e tunelit nën murin e Berlinit, përmes tij janë arratisur qytetarët në pjesën tjetër të qytetit

Nga Bota
Ëndrra Amerikane e Angela Merkel: Rrëfimi i kancelares për jetën para rënies së Murit të Berlinit – si e kishte bindur Shërbimin Sekret të mos bëhej pjesë e tyre

Ëndrra Amerikane e Angela Merkel: Rrëfimi i kancelares për jetën para rënies së Murit të Berlinit – si e kishte bindur Shërbimin Sekret të mos bëhej pjesë e tyre

Nga Bota
Muri i Berlinit nga çokollata

Muri i Berlinit nga çokollata

Cult+
Thaçi për bashkimin e Gjermanisë: Kjo ditë ka frymëzuar edhe Kosovën për t’u angazhuar për të drejtat dhe liritë qytetare

Thaçi për bashkimin e Gjermanisë: Kjo ditë ka frymëzuar edhe Kosovën për t’u angazhuar për të drejtat dhe liritë qytetare

Kosovë
Haradinaj për bashkimin e Gjermanisë: Jemi me fat që orientimin e kemi përkrah vlerave të larta demokratike dhe aleatëve tanë

Haradinaj për bashkimin e Gjermanisë: Jemi me fat që orientimin e kemi përkrah vlerave të larta demokratike dhe aleatëve tanë

Kosovë
Haradinaj i shkruan Merkelit me rastin e 29 vjetorit të bashkimit të Gjermanisë

Haradinaj i shkruan Merkelit me rastin e 29 vjetorit të bashkimit të Gjermanisë

Kosovë
29 vjet nga bashkimi i Gjermanisë

29 vjet nga bashkimi i Gjermanisë

Nga Bota
Pas tri dekadash tranzicion, a do t’i shpëtojë Shqipëria ‘kurthit të nën zhvillimit?’

Pas tri dekadash tranzicion, a do t’i shpëtojë Shqipëria ‘kurthit të nën zhvillimit?’

Shqipëri
Tri dekadat e Murit që ndau botën

Tri dekadat e Murit që ndau botën

Nga Bota
Haradinaj: Gjermani, urime dita e ribashkimit

Haradinaj: Gjermani, urime dita e ribashkimit

Kosovë
Kthehen nga muaji i mjaltit, gjejnë shtëpinë të rrethuar me ‘Murin e Berlinit’ (Foto)

Kthehen nga muaji i mjaltit, gjejnë shtëpinë të rrethuar me ‘Murin e Berlinit’ (Foto)

Dështime