LAJMI I FUNDIT:

Mungesa e seksit

11 Artikuj

Kush do ta kishte menduar: Ja sa kohë u duhet femrave që të mërziten nga seksi me të njëjtin mashkull

Kush do ta kishte menduar: Ja sa kohë u duhet femrave që të mërziten nga seksi me të njëjtin mashkull

Në çift
A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

A mund të jetë martesa “e shëndetshme” pa seks? Ja si duhet ta mbani

Intimitet dhe Pasion
Vdekja e parakohshme e meshkujve mund të ketë lidhje me seksin?

Vdekja e parakohshme e meshkujve mund të ketë lidhje me seksin?

Shëndetësi Lajme
Nuk ka asgjë të keqe të mos bësh seks: “Asgjë nuk do të “prishet” ose “plaket”

Nuk ka asgjë të keqe të mos bësh seks: “Asgjë nuk do të “prishet” ose “plaket”

Lifestyle
Femra mund të bëjë çfarëdo që të dojë tjetër, por intimitetin assesi t’ia mohojë vetes

Femra mund të bëjë çfarëdo që të dojë tjetër, por intimitetin assesi t’ia mohojë vetes

Këshilla dhe arsye
Kur femra nuk shijon seksin – këto janë metodat e shërimit

Kur femra nuk shijon seksin – këto janë metodat e shërimit

Të tjera
Femrat që tundin vithet dhe shalakaten? A bëjnë ato me shumë aksione në krevat?

Femrat që tundin vithet dhe shalakaten? A bëjnë ato me shumë aksione në krevat?

Intimitet dhe Pasion
Çfarë i ndodh trupit kur vetëm shtatë ditë nuk keni seks

Çfarë i ndodh trupit kur vetëm shtatë ditë nuk keni seks

Këshilla Lifestyle
Sa mund të duroni pa seks

Sa mund të duroni pa seks

Këshilla Lifestyle
Si ta njihni femrën që ka nevojë për seks?

Si ta njihni femrën që ka nevojë për seks?

Lifestyle
A e dini përse NUK është mirë të rrini shumë gjatë pa SEKS? Këto janë pasojat!

A e dini përse NUK është mirë të rrini shumë gjatë pa SEKS? Këto janë pasojat!

Këshillë javore