LAJMI I FUNDIT:

Muharrem Nitaj

184 Artikuj

Nitaj i AAK-së: Shpresoj që Kurti të mos e nxjerrë edhe një herë Kosovën të dështuar në Bruksel, t’i thotë PO propozimit evropian

Nitaj i AAK-së: Shpresoj që Kurti të mos e nxjerrë edhe një herë Kosovën të dështuar në Bruksel, t’i thotë PO propozimit evropian

Politikë
Presidentja Osmani takon partitë opozitare për t’i informuar për veprimet e fundit

Presidentja Osmani takon partitë opozitare për t’i informuar për veprimet e fundit

Kosovë
AAK ende nuk ka vendosur për koalicione në komunat ku është në balotazh

AAK ende nuk ka vendosur për koalicione në komunat ku është në balotazh

Jehona Hulaj
Osmani: Nuk ka bazë për shtyrje të zgjedhjeve – gjithçka nga takimi i presidentes me partitë politike  

Osmani: Nuk ka bazë për shtyrje të zgjedhjeve – gjithçka nga takimi i presidentes me partitë politike  

Kosovë
Nitaj: Zgjedhjet nuk do të shtyhen, nuk kishte konsensus

Nitaj: Zgjedhjet nuk do të shtyhen, nuk kishte konsensus

Kosovë
Artane Rizvanolli pranon detyrën e ministres së Ekonomisë

Artane Rizvanolli pranon detyrën e ministres së Ekonomisë

Të Tjera
Ministri Nitaj pezullon përzgjedhjen e kryeshefit ekzekutiv të “Postës së Kosovës”

Ministri Nitaj pezullon përzgjedhjen e kryeshefit ekzekutiv të “Postës së Kosovës”

Të Tjera
Nitaj: AAK do të jetë opozitë konstruktive

Nitaj: AAK do të jetë opozitë konstruktive

Kosovë
Pas reagimit të Ambasadës britanike, Ministria e Ekonomisë kërkon që të ndalet zgjedhja e kryeshefave të ndërmarrjeve publike

Pas reagimit të Ambasadës britanike, Ministria e Ekonomisë kërkon që të ndalet zgjedhja e kryeshefave të ndërmarrjeve publike

Të Tjera
Nitaj: Tenderi për efiçiencën e energjisë rikthehet në procedurë të rregullt

Nitaj: Tenderi për efiçiencën e energjisë rikthehet në procedurë të rregullt

Energjetika
Pas reagimit të Ambasadës britanike për rekrutimet në ndërmarrjet publike, Ministria e Ekonomisë kërkon pezullimin e zgjedhjes së kryeshefit të Infrakosit

Pas reagimit të Ambasadës britanike për rekrutimet në ndërmarrjet publike, Ministria e Ekonomisë kërkon pezullimin e zgjedhjes së kryeshefit të Infrakosit

Të Tjera
Nitaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Trainkos-in dhe Uniteti-n

Nitaj nënshkruan marrëveshje mirëkuptimi me Trainkos-in dhe Uniteti-n

Ekonomi
MEA mbështet financiarisht Infrakos-in dhe ngrohtoren e Gjakovës

MEA mbështet financiarisht Infrakos-in dhe ngrohtoren e Gjakovës

Të Tjera
Nënshkruhen pesë marrëveshje në mes të MEA-së dhe Komunës së Deçanit

Nënshkruhen pesë marrëveshje në mes të MEA-së dhe Komunës së Deçanit

Financa
Eurodeputetja Viola Von Cramon kërkon transferimin e luanit “Gjoni”, reagon Qeveria e Kosovës

Eurodeputetja Viola Von Cramon kërkon transferimin e luanit “Gjoni”, reagon Qeveria e Kosovës

Kosovë
Nitaj i reagon Mimoza Kusarit: Askush nuk mund t’i lë pa autostradë mbi gjysmë milioni qytetarë të Dukagjinit

Nitaj i reagon Mimoza Kusarit: Askush nuk mund t’i lë pa autostradë mbi gjysmë milioni qytetarë të Dukagjinit

Kosovë
Nitaj: Të vetpunësuarit që kanë pasur të dhënat bankare në rregull, pranojnë nga 290 euro

Nitaj: Të vetpunësuarit që kanë pasur të dhënat bankare në rregull, pranojnë nga 290 euro

Financa
Nitaj dhe drejtori i BERZH-it flasin për avancim të projekteve në fushën e energjisë dhe ndërmarrjeve publike

Nitaj dhe drejtori i BERZH-it flasin për avancim të projekteve në fushën e energjisë dhe ndërmarrjeve publike

Energjetika
Nitaj takon bordin dhe menaxhmentin e Trepçës, kërkohet riprogramimi i borxheve

Nitaj takon bordin dhe menaxhmentin e Trepçës, kërkohet riprogramimi i borxheve

Financa
Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit

Muharrem Nitaj emërohet ministër në detyrë i Ekonomisë dhe Ambientit

Të Tjera
Pavarësisht përplasjeve mes AAK-LDK, Haradinaj thotë se koalicioni është stabil

Pavarësisht përplasjeve mes AAK-LDK, Haradinaj thotë se koalicioni është stabil

Politikë
Nitaj: Popull, deputetët i marrin 2,000 euro në muaj, prandaj nuk votojnë që ju t’i merrni paratë tuaja nga Trusti

Nitaj: Popull, deputetët i marrin 2,000 euro në muaj, prandaj nuk votojnë që ju t’i merrni paratë tuaja nga Trusti

Kosovë
Nitaj pajtohet me Kurtin: Ujmani përpara se të bëhej liqe artificial ishte tokë

Nitaj pajtohet me Kurtin: Ujmani përpara se të bëhej liqe artificial ishte tokë

Kosovë
Nitaj, Hazirit: Serbia të na njeh në kufijtë aktual, pastaj hapim letrat për shkëmbime

Nitaj, Hazirit: Serbia të na njeh në kufijtë aktual, pastaj hapim letrat për shkëmbime

Kosovë