LAJMI I FUNDIT:

MPPS e Maqedonisë

501 Artikuj

Trençevska: Siguria dhe shëndeti i punëtorëve gjatë punës janë prioriteti numër një gjatë krijimit të politikave

Trençevska: Siguria dhe shëndeti i punëtorëve gjatë punës janë prioriteti numër një gjatë krijimit të politikave

Maqedonia e Veriut
MPPS: Zgjidhjet sistematike u sigurojnë pensionistëve një jetë dinjitoze

MPPS: Zgjidhjet sistematike u sigurojnë pensionistëve një jetë dinjitoze

Maqedonia e Veriut
Trençevska: Në fokus të rritjeve të pensioneve do të jenë pensionistët me të ardhura më të vogla

Trençevska: Në fokus të rritjeve të pensioneve do të jenë pensionistët me të ardhura më të vogla

Sociale
Trençevska: Vetëm me bashkëpunim ndërsektorial do ta parandalojmë femicidin si akt më të rëndë të dhunës ndaj grave

Trençevska: Vetëm me bashkëpunim ndërsektorial do ta parandalojmë femicidin si akt më të rëndë të dhunës ndaj grave

Sociale
MPPS Maqedoni: Do të sillen masa dhe ndryshime sociale apo ligj i ri për pensionin minimal

MPPS Maqedoni: Do të sillen masa dhe ndryshime sociale apo ligj i ri për pensionin minimal

Maqedonia e Veriut
MPPS Maqedoni: Vijon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale dhe e fëmijëve

MPPS Maqedoni: Vijon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale dhe e fëmijëve

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, 8 shtatori ditë pushimi për të gjithë qytetarët

Maqedoni, 8 shtatori ditë pushimi për të gjithë qytetarët

Maqedonia e Veriut
MPPS: Pensionet do të paguhen në fillim të muajit, ndërpritet praktika që vlente për shkak të pandemisë

MPPS: Pensionet do të paguhen në fillim të muajit, ndërpritet praktika që vlente për shkak të pandemisë

Maqedonia e Veriut
Trençevska: U hap qendra ditore për të moshuarit në Kriva Pallankë

Trençevska: U hap qendra ditore për të moshuarit në Kriva Pallankë

Maqedonia e Veriut
Trençevska: Nuk mund të marr pension të njëjtë një person që ka punuar 45 vjet me atë që ka punuar 15 vjet

Trençevska: Nuk mund të marr pension të njëjtë një person që ka punuar 45 vjet me atë që ka punuar 15 vjet

Politikë
Formohet grupi i punës për çështjen e pensionit më të ulët në Maqedoni

Formohet grupi i punës për çështjen e pensionit më të ulët në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Rritja e pensioneve në Maqedoni varet nga Kushtetuesja

Rritja e pensioneve në Maqedoni varet nga Kushtetuesja

Sociale
Trençevska: Me metodologjinë aktuale, pensioni minimal është rritur për 4 mijë denarë

Trençevska: Me metodologjinë aktuale, pensioni minimal është rritur për 4 mijë denarë

Maqedonia e Veriut
MPPS: Fondi pensional është stabil, këtë e vërteton pagesa e rregullt e pandërprerë e pensioneve

MPPS: Fondi pensional është stabil, këtë e vërteton pagesa e rregullt e pandërprerë e pensioneve

Ekonomi
Në rrjedhë është pagesa e pensioneve për muajin korrik në Maqedoni

Në rrjedhë është pagesa e pensioneve për muajin korrik në Maqedoni

Ekonomi
“Dita e Republikës” – 2 gushti ditë jo pune për të gjithë qytetarët në RMV

“Dita e Republikës” – 2 gushti ditë jo pune për të gjithë qytetarët në RMV

Maqedonia e Veriut
Shqiptohen 30 masa për kompanitë që nuk kanë respektuar udhëzimet e Qeverisë për mbrojtje nga temperaturat e larta

Shqiptohen 30 masa për kompanitë që nuk kanë respektuar udhëzimet e Qeverisë për mbrojtje nga temperaturat e larta

Ekonomi
Sindikatat dhe Qeveria e RMV-së arrijnë marrëveshje, nga shtatori pagat në sektorin publik do të rriten për 10%

Sindikatat dhe Qeveria e RMV-së arrijnë marrëveshje, nga shtatori pagat në sektorin publik do të rriten për 10%

Ekonomi
Komuna e Dibrës merr donacion prej MPPS-së 16 milionë denarë

Komuna e Dibrës merr donacion prej MPPS-së 16 milionë denarë

Komunat
Trençevska: Çështjet me sindikatat zgjidhen vetëm me dialog

Trençevska: Çështjet me sindikatat zgjidhen vetëm me dialog

Politikë
Ministria e Punës dhe Politikës Sociale në RMV i cilëson si të pabaza reagimet dhe kundërshtimet e Kishës Ortodokse ndaj Ligjit për barazi gjinore

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale në RMV i cilëson si të pabaza reagimet dhe kundërshtimet e Kishës Ortodokse ndaj Ligjit për barazi gjinore

Maqedonia e Veriut
Trençevska: Ligji për barazi gjinore nuk është i njëjtë me Ligjin për evidencën amë

Trençevska: Ligji për barazi gjinore nuk është i njëjtë me Ligjin për evidencën amë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, e mërkura ditë jo pune për qytetarët e besimit islam

Maqedoni, e mërkura ditë jo pune për qytetarët e besimit islam

Maqedonia e Veriut
Rexhepi: Në projektet infrastrukturore do të përfshihen edhe qasja për personat me nevoja të veçanta

Rexhepi: Në projektet infrastrukturore do të përfshihen edhe qasja për personat me nevoja të veçanta

Maqedonia e Veriut