LAJMI I FUNDIT:

Monika Stafa

40 Artikuj

Hebrenjtë në viset shqiptare

Hebrenjtë në viset shqiptare

Fakte
Nudot në kohët moderne

Nudot në kohët moderne

Piktura
Ku është “Jezusi” i 450 milionë dollarëve?

Ku është “Jezusi” i 450 milionë dollarëve?

Cult+
Erotika dhe artistët e Rilindjes

Erotika dhe artistët e Rilindjes

Piktura
Nobeli…

Nobeli…

Cult+
Kërkoni një krim tjetër

Kërkoni një krim tjetër

Monika Shoshori Stafa
Autoportreti që shkatërroi kanonet

Autoportreti që shkatërroi kanonet

Monika Shoshori Stafa
Historia e portretit femëror në pikturën e Da Vincit

Historia e portretit femëror në pikturën e Da Vincit

Monika Shoshori Stafa
Hebrenjtë në Shqipëri, të pathënat e historisë në një libër

Hebrenjtë në Shqipëri, të pathënat e historisë në një libër

Cult+
Levi dhe Aushvici

Levi dhe Aushvici

Monika Shoshori Stafa
Të kontrollosh burimin: Studimet më interesante në median digjitale gjatë vitit 2018

Të kontrollosh burimin: Studimet më interesante në median digjitale gjatë vitit 2018

Monika Shoshori Stafa
Gjuha e urrejtjes

Gjuha e urrejtjes

Monika Shoshori Stafa
Pirateria digjitale, sprova jonë e radhës

Pirateria digjitale, sprova jonë e radhës

Monika Shoshori Stafa
Drezden, rilindja e një qyteti

Drezden, rilindja e një qyteti

Monika Shoshori Stafa
Edukimi për median, nevojë emergjente në shkolla

Edukimi për median, nevojë emergjente në shkolla

Monika Shoshori Stafa
War Machine

War Machine

Opinione