LAJMI I FUNDIT:

Moderna

125 Artikuj

Moderna padit Pfizer për vaksinën mRNA: Ata kopjuan teknologjinë tonë

Moderna padit Pfizer për vaksinën mRNA: Ata kopjuan teknologjinë tonë

Evropa
Drejtori ekzekutiv i Modernas, Bancel: Ka indikacione të besueshme se pandemia është në fazat përfundimtare

Drejtori ekzekutiv i Modernas, Bancel: Ka indikacione të besueshme se pandemia është në fazat përfundimtare

Evropa
Moderna premton diçka të madhe, vaksinën që do të godasë coronavirusin, gripin dhe virusin respirator

Moderna premton diçka të madhe, vaksinën që do të godasë coronavirusin, gripin dhe virusin respirator

Evropa
CDC rekomandon vaksinat Pfizer dhe Moderna përpara Johnson & Johnson

CDC rekomandon vaksinat Pfizer dhe Moderna përpara Johnson & Johnson

Shëndetësi Lajme
Bredhi i pazakontë në Rumani u punua nga 19 mijë shishe të zbrazëta të vaksinave kundër COVID-19

Bredhi i pazakontë në Rumani u punua nga 19 mijë shishe të zbrazëta të vaksinave kundër COVID-19

Interesante
Dihet se cili kombinim i vaksinave jep përgjigjen më të mirë imune

Dihet se cili kombinim i vaksinave jep përgjigjen më të mirë imune

Shkencë
Një studim në shkallë të gjerë zbulon se Moderna është ‘pakëz më efektive’ se Pfizer – në parandalimin e infeksionit, shtrimit në spital dhe vdekjes nga COVID-19

Një studim në shkallë të gjerë zbulon se Moderna është ‘pakëz më efektive’ se Pfizer – në parandalimin e infeksionit, shtrimit në spital dhe vdekjes nga COVID-19

Nga Bota
Vaksinat Pfizer dhe Moderna janë më të mirat për dozën e tretë, thotë studimi britanik

Vaksinat Pfizer dhe Moderna janë më të mirat për dozën e tretë, thotë studimi britanik

Evropa
Shefi i Moderna parashikon se vaksinat aktuale “nuk do të jenë të mjaftueshme” për të luftuar variantin Omicron

Shefi i Moderna parashikon se vaksinat aktuale “nuk do të jenë të mjaftueshme” për të luftuar variantin Omicron

Nga Bota
Moderna thotë se mund të lansojë një vaksinë të modifikuar për COVID-19 për variantin Omicron

Moderna thotë se mund të lansojë një vaksinë të modifikuar për COVID-19 për variantin Omicron

Nga Bota
EMA miratoi dozën e tretë të vaksinës Moderna

EMA miratoi dozën e tretë të vaksinës Moderna

Evropa
Agjencia amerikane thotë se Moderna nuk ka përmbushur kriteret për dozën shtesë të vaksinës

Agjencia amerikane thotë se Moderna nuk ka përmbushur kriteret për dozën shtesë të vaksinës

Amerika
EMA miraton dozën e tretë të vaksinës antiCOVID

EMA miraton dozën e tretë të vaksinës antiCOVID

Evropa
Studimi: Gratë shtatzëna të vaksinuar plotësisht i kalojnë antitrupat te foshnjat ndërsa janë në bark

Studimi: Gratë shtatzëna të vaksinuar plotësisht i kalojnë antitrupat te foshnjat ndërsa janë në bark

Shëndetësi Lajme
Ata që janë vaksinuar me Moderna mund të mos kenë nevojë të marrin një dozë të tretë!

Ata që janë vaksinuar me Moderna mund të mos kenë nevojë të marrin një dozë të tretë!

Nga Bota
Prodhuesit e vaksinave mund të fitojnë miliarda me dozat shtesë kundër COVID-19

Prodhuesit e vaksinave mund të fitojnë miliarda me dozat shtesë kundër COVID-19

Nga Bota
Çfarë janë vaksinat me teknologjinë mRNA të cilat po rekomandohen nga ekspertët në Kosovë për gratë shtatzëna?

Çfarë janë vaksinat me teknologjinë mRNA të cilat po rekomandohen nga ekspertët në Kosovë për gratë shtatzëna?

Shëndetësi
Së shpejti fillon prova e re klinike e vaksinës kundër HIV/AIDS

Së shpejti fillon prova e re klinike e vaksinës kundër HIV/AIDS

Shëndetësi Lajme
Ndotësi i zbuluar në vaksinën Moderna mund të jetë grimcë metali

Ndotësi i zbuluar në vaksinën Moderna mund të jetë grimcë metali

Azia
Japonia pezullon 1.6 milion doza të vaksinave të Moderna, pas raportimeve se janë “të kontaminuara”

Japonia pezullon 1.6 milion doza të vaksinave të Moderna, pas raportimeve se janë “të kontaminuara”

Azia
Cilat janë efektet e mundshme anësore të vaksinave dhe si krahasohen ato?

Cilat janë efektet e mundshme anësore të vaksinave dhe si krahasohen ato?

Evropa
Vaksina kundër HIV/AIDS e gatshme për testim tek njerëzit

Vaksina kundër HIV/AIDS e gatshme për testim tek njerëzit

Evropa
Pfizer dhe Moderna rrisin çmimet e vaksinave për BE-në

Pfizer dhe Moderna rrisin çmimet e vaksinave për BE-në

Evropa
Cila vaksinë është më e pranuara për udhëtimet ndërkombëtare – AstraZeneca e para, Pfizer e dyta

Cila vaksinë është më e pranuara për udhëtimet ndërkombëtare – AstraZeneca e para, Pfizer e dyta

Evropa