LAJMI I FUNDIT:

Model flokësh

36 Artikuj

Tri modele të thjeshta flokësh që janë perfekte për sezonin e festave

Tri modele të thjeshta flokësh që janë perfekte për sezonin e festave

Flokë dhe stil
Ndryshoni stilin: Modele të ngritura të flokëve që hapin fytyrën dhe qafën

Ndryshoni stilin: Modele të ngritura të flokëve që hapin fytyrën dhe qafën

Flokë dhe stil
Ekspertët e flokëve pohojnë se një model flokësh do të jetë më i kërkuari për vjeshtë

Ekspertët e flokëve pohojnë se një model flokësh do të jetë më i kërkuari për vjeshtë

Flokë dhe stil
Kate Middleton ka një zgjidhje për një model flokësh të shkëlqyeshëm kur duhet të përgatiteni për pesë minuta

Kate Middleton ka një zgjidhje për një model flokësh të shkëlqyeshëm kur duhet të përgatiteni për pesë minuta

Flokë dhe stil
Modeli i ri i flokëve të aktores Eva Longoria: Eva bëri një ndryshim drastik

Modeli i ri i flokëve të aktores Eva Longoria: Eva bëri një ndryshim drastik

Flokë dhe stil
Ke fytyrë të rrumbullakët? Ja disa prerje flokësh që shkojnë më shumë për çdo formë

Ke fytyrë të rrumbullakët? Ja disa prerje flokësh që shkojnë më shumë për çdo formë

Flokë dhe stil
Idetë kryesore për modele flokësh të shkurtër: Shumëllojshmëri stilesh femërore

Idetë kryesore për modele flokësh të shkurtër: Shumëllojshmëri stilesh femërore

Flokë dhe stil
Modelet e flokëve për në plazh: Nga gërshetat te topuzët më të lartë dhe tallaze

Modelet e flokëve për në plazh: Nga gërshetat te topuzët më të lartë dhe tallaze

Flokë dhe stil
Tetë modele flokësh romantike: Xhufkat i japin fytyrës freski

Tetë modele flokësh romantike: Xhufkat i japin fytyrës freski

Flokë dhe stil
Këtë model flokësh zbukurojeni me perla të vogla ose harqe delikate

Këtë model flokësh zbukurojeni me perla të vogla ose harqe delikate

Flokë dhe stil
Modeli i flokëve që menduam se nuk do t’i bartnim më kurrë, sërish është një hit i madh

Modeli i flokëve që menduam se nuk do t’i bartnim më kurrë, sërish është një hit i madh

Flokë dhe stil
Tri modele më të bukura të flokëve për këtë pranverë: Duken të fuqishme, largojnë vite nga fytyra

Tri modele më të bukura të flokëve për këtë pranverë: Duken të fuqishme, largojnë vite nga fytyra

Flokë dhe stil
Pesë modele flokësh me balluke: Nga bishti i kalit dhe topuzët deri te tallazet

Pesë modele flokësh me balluke: Nga bishti i kalit dhe topuzët deri te tallazet

Flokë dhe stil
Model ideal flokësh për femrat mbi 50 vjeç: Ka një efekt rinimi dhe ju bën të dukeni shumë më moderne

Model ideal flokësh për femrat mbi 50 vjeç: Ka një efekt rinimi dhe ju bën të dukeni shumë më moderne

Flokë dhe stil
Me këto tri modele flokësh të thjeshta do të fshihni me mjeshtëri flokët e ndotura

Me këto tri modele flokësh të thjeshta do të fshihni me mjeshtëri flokët e ndotura

Flokë dhe stil
Gati në një minutë: Një truk me dy llastikë të fshehur për një model flokësh të shpejtë dhe elegant

Gati në një minutë: Një truk me dy llastikë të fshehur për një model flokësh të shpejtë dhe elegant

Flokë dhe stil
Modele flokësh të shpejta dhe efektive pa shumë mundime dhe përpjekje

Modele flokësh të shpejta dhe efektive pa shumë mundime dhe përpjekje

Flokë dhe stil
Keni dëgjuar për modelin e flokëve ‘box’ bob? Është trendi kryesor në mesin e të famshmeve

Keni dëgjuar për modelin e flokëve ‘box’ bob? Është trendi kryesor në mesin e të famshmeve

Flokë dhe stil
Këto nëntë modele flokësh do të thyejnë rekordin e popullaritetit

Këto nëntë modele flokësh do të thyejnë rekordin e popullaritetit

Flokë dhe stil
Aktualisht modeli i flokëve më i kërkuar: Frizura që nuk kërkon përdorim të tharëses së flokëve

Aktualisht modeli i flokëve më i kërkuar: Frizura që nuk kërkon përdorim të tharëses së flokëve

Flokë dhe stil
Modeli i flokëve që i dëmton më shumë flokët

Modeli i flokëve që i dëmton më shumë flokët

Flokë dhe stil
Modelet e flokëve për Vitin e Ri në pak minuta: Kurrë nuk ka qenë e lehtë të bëheni mjeshtre e vetvetes

Modelet e flokëve për Vitin e Ri në pak minuta: Kurrë nuk ka qenë e lehtë të bëheni mjeshtre e vetvetes

Flokë dhe stil
Modeli i flokëve i Pamela Andersonit “Pammy updo”, më e kërkuara e vitit

Modeli i flokëve i Pamela Andersonit “Pammy updo”, më e kërkuara e vitit

Flokë dhe stil
Shtatë tonalitete pastel për modele flokësh praktike dhe të bukura

Shtatë tonalitete pastel për modele flokësh praktike dhe të bukura

Flokë dhe stil