LAJMI I FUNDIT:

mjedis

33 Artikuj

Pas raportimit nga qytetarët, mbeturinat largohen nga Obiliqi – ende nuk është sanuar gropa në Mitrovicë

Pas raportimit nga qytetarët, mbeturinat largohen nga Obiliqi – ende nuk është sanuar gropa në Mitrovicë

Komunat
Shqetësuese edhe ndotja e ambientit në zona me pyje, qytetarët raportojnë

Shqetësuese edhe ndotja e ambientit në zona me pyje, qytetarët raportojnë

Komunat
Shtohen rastet e prerjes ilegale të pyjeve, Inspektorati i pakënaqur më gjykatat

Shtohen rastet e prerjes ilegale të pyjeve, Inspektorati i pakënaqur më gjykatat

Kosovë
Rishfaqen flamingot në Pogradec; shpendët e rrallë rikthehen pas disa vitesh

Rishfaqen flamingot në Pogradec; shpendët e rrallë rikthehen pas disa vitesh

Shqipëri
Pamje mahnitëse nga Gjiri i Vlorës, delfinët dhurojnë spektakël

Pamje mahnitëse nga Gjiri i Vlorës, delfinët dhurojnë spektakël

Shqipëri
IKShPK: Sonte ajri në Prishtinë është jashtëzakonisht i ndotur

IKShPK: Sonte ajri në Prishtinë është jashtëzakonisht i ndotur

Shëndetësi
Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me marrëveshje për zonën e mbrojtur të përbashkët

Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut me marrëveshje për zonën e mbrojtur të përbashkët

Të Tjera
Nga janari i vitit 2023, në Kosovë do të paguhet për qeset e plastikës

Nga janari i vitit 2023, në Kosovë do të paguhet për qeset e plastikës

Kosovë
Osmani: Me rëndësi, e ardhmja e gjelbër dhe e shëndetshme

Osmani: Me rëndësi, e ardhmja e gjelbër dhe e shëndetshme

Kosovë
Pas përfundimit të “Karabashit”, Prizreni mbulohet nga mbeturinat

Pas përfundimit të “Karabashit”, Prizreni mbulohet nga mbeturinat

Komunat
Gjatë tre mujorit të parë të vitit 2022 janë asgjësuar rreth 45 mijë kilogram mish

Gjatë tre mujorit të parë të vitit 2022 janë asgjësuar rreth 45 mijë kilogram mish

Shëndetësi
Pluhuri Saharian mbulon Prishtinën

Pluhuri Saharian mbulon Prishtinën

Kosovë
Rrëqebulli i Ballkanit filmohet në Kukës

Rrëqebulli i Ballkanit filmohet në Kukës

Shqipëri
Presidentja Osmani dhe ministrja austriake e Mjedisit, Gewessler flasin për Agjendën e Gjelbër

Presidentja Osmani dhe ministrja austriake e Mjedisit, Gewessler flasin për Agjendën e Gjelbër

Të Tjera
Organizatat mjedisore evropiane propozojnë kthimin e rrjedhës së lumit Vjosa në park kombëtar

Organizatat mjedisore evropiane propozojnë kthimin e rrjedhës së lumit Vjosa në park kombëtar

Shqipëri
Fotografohet shpendi i rrallë në Shqipëri

Fotografohet shpendi i rrallë në Shqipëri

Shqipëri
Shuhen pothuaj tërësisht zjarret në Stankaj të Rugovës

Shuhen pothuaj tërësisht zjarret në Stankaj të Rugovës

Komunat
Licensohet operimi i tri hidrocentraleve në Deçan, MMPH-ja dhe shoqëria civile kundër këtij vendimi

Licensohet operimi i tri hidrocentraleve në Deçan, MMPH-ja dhe shoqëria civile kundër këtij vendimi

Komunat
Thatësira ka ulur nivelin e liqenit të Fierzës

Thatësira ka ulur nivelin e liqenit të Fierzës

Shqipëri
Serra që i ngjason një “kopshti të ëndrrave”, punim dore nga Blerta Arifi

Serra që i ngjason një “kopshti të ëndrrave”, punim dore nga Blerta Arifi

Kosovë
Mbjellin drunj në kampusin universitar për të shënuar diplomimin

Mbjellin drunj në kampusin universitar për të shënuar diplomimin

Kosovë
Druri i rrallë në Kosovë, Shefqet Berisha mbjell 8 hektarë me Paulownia në Herticë

Druri i rrallë në Kosovë, Shefqet Berisha mbjell 8 hektarë me Paulownia në Herticë

Kosovë
Pas breshrit e shiut të madh, bujqve të Suharekës u premtohet kompensim i dëmit me para (Video)

Pas breshrit e shiut të madh, bujqve të Suharekës u premtohet kompensim i dëmit me para (Video)

Bujqësi
Qytetarët ankohen se parku në Pejë nuk po mirëmbahet, Komuna premton zgjidhje të problemit (Video)

Qytetarët ankohen se parku në Pejë nuk po mirëmbahet, Komuna premton zgjidhje të problemit (Video)

Komunat