LAJMI I FUNDIT:

Mizat

14 Artikuj

Asnjëherë nuk bën ta hani ushqimin ku kanë prekur mizat, sepse ato bartin qindra baktere

Asnjëherë nuk bën ta hani ushqimin ku kanë prekur mizat, sepse ato bartin qindra baktere

Të tjera
Nuk do të shihni më miza të bezdisshme: Hiqni qafe duke përdorur vetëm një artikull ushqimor që e përdorni çdo ditë

Nuk do të shihni më miza të bezdisshme: Hiqni qafe duke përdorur vetëm një artikull ushqimor që e përdorni çdo ditë

Bëje vet
Përdorni një truk të thjeshtë për të hequr qafe mizat e bezdisshme nga frutat

Përdorni një truk të thjeshtë për të hequr qafe mizat e bezdisshme nga frutat

Trend
Zgjidhja e lehtë për të reduktuar numrin e insekteve në shtëpinë tuaj

Zgjidhja e lehtë për të reduktuar numrin e insekteve në shtëpinë tuaj

Fun Lajme
Për shkak të kësaj, mizat dhe mushkonjat mblidhen në kuzhinën tuaj!

Për shkak të kësaj, mizat dhe mushkonjat mblidhen në kuzhinën tuaj!

Bëje vet
Truk i thjeshtë me të cilin mund të pengoni mizat të hyjnë në shtëpinë tuaj

Truk i thjeshtë me të cilin mund të pengoni mizat të hyjnë në shtëpinë tuaj

Lifestyle
Disa mënyra për të larguar mizat e frutave

Disa mënyra për të larguar mizat e frutave

Bëje vet
Tri mënyra për të zhdukur mizat e ushqimeve dhe frutave nga kuzhina, njëherë e përgjithmonë

Tri mënyra për të zhdukur mizat e ushqimeve dhe frutave nga kuzhina, njëherë e përgjithmonë

Bëje vet
Ato janë të “gërditshme”, por pa to nuk do të ishim as ne – nëse zhduken këto tre lloje të insekteve do të krijohet kaos ekologjik

Ato janë të “gërditshme”, por pa to nuk do të ishim as ne – nëse zhduken këto tre lloje të insekteve do të krijohet kaos ekologjik

Nga Bota
Ky frut do t’i ndjekë përgjithmonë mushkonjat: Vetëm priteni përgjysmë dhe insektet do të largohen përgjithmonë

Ky frut do t’i ndjekë përgjithmonë mushkonjat: Vetëm priteni përgjysmë dhe insektet do të largohen përgjithmonë

Bëje vet
Truk fenomenal që përgjithmonë të hiqni qafe mizat, madje sa çel e mbyll sytë

Truk fenomenal që përgjithmonë të hiqni qafe mizat, madje sa çel e mbyll sytë

Bëje vet
Presidenti përpiu një mizë derisa po fliste para gazetarëve (Video)

Presidenti përpiu një mizë derisa po fliste para gazetarëve (Video)

Dështime
Kurrë nuk bën të provoni ushqimin në të cilin ka qëndruar miza: Vërejtje serioze e shkencëtarëve!

Kurrë nuk bën të provoni ushqimin në të cilin ka qëndruar miza: Vërejtje serioze e shkencëtarëve!

Shëndetësi Lajme
Ka prerë bananen dhe ka bërë kurthin më të mirë për MIZA! Provojeni edhe ju

Ka prerë bananen dhe ka bërë kurthin më të mirë për MIZA! Provojeni edhe ju

Këshilla dhe ide