LAJMI I FUNDIT:

Mitet

23 Artikuj

Disa mite dhe fakte për dhimbjen e shpinës

Disa mite dhe fakte për dhimbjen e shpinës

Shëndetësi Lajme
Legjenda për Judën e lindur në Butrint!

Legjenda për Judën e lindur në Butrint!

Cult+
Dëshmitë shqiptare të mitologjisë egjiptiane të konvertuar në krishterim: Shenjtori me kokë qeni!

Dëshmitë shqiptare të mitologjisë egjiptiane të konvertuar në krishterim: Shenjtori me kokë qeni!

Piktura
Mitet e rrejshme për spartanët

Mitet e rrejshme për spartanët

Fakte
Provokimi në shërbim të mitit serb

Provokimi në shërbim të mitit serb

Fakte
Legjenda e Kullës së Babelit

Legjenda e Kullës së Babelit

Histori
Katër mite të shëndetit mendor që janë seriozisht të rrezikshme

Katër mite të shëndetit mendor që janë seriozisht të rrezikshme

Psikologji
“Tregimet e moçme” të Kutelit do të përkthehen në pesë gjuhë!

“Tregimet e moçme” të Kutelit do të përkthehen në pesë gjuhë!

Cult+
Pesë histori për njerëzit më të pashpjegueshëm në histori

Pesë histori për njerëzit më të pashpjegueshëm në histori

Fakte
Mitologjia dhe gënjeshtra nuk janë historia: hA-MER-dhe-IK

Mitologjia dhe gënjeshtra nuk janë historia: hA-MER-dhe-IK

Cult+
A është ngrirë Walt Disney, pas vdekjes së tij?

A është ngrirë Walt Disney, pas vdekjes së tij?

Filmi
Orfeu dhe forca e muzikës

Orfeu dhe forca e muzikës

Fjala+
Qefini i Torinos: Pëlhura e Jezusit apo falsifikim interesant?

Qefini i Torinos: Pëlhura e Jezusit apo falsifikim interesant?

Fakte
Muzakajt te gojëdhënat dhe rapsoditë sllave

Muzakajt te gojëdhënat dhe rapsoditë sllave

Fakte
Besëtytni shqiptare: Pse besimtarët myslimanë i “tmerronte” tabuti para shtëpisë?

Besëtytni shqiptare: Pse besimtarët myslimanë i “tmerronte” tabuti para shtëpisë?

Fakte
Rrëfimi për superheroin më të famshëm të Mesjetës!

Rrëfimi për superheroin më të famshëm të Mesjetës!

Piktura
Besëtytni shqiptare: Pse i vdekuri “shqetësohej”, kur rimartohej bashkëshortja që e la të ve?

Besëtytni shqiptare: Pse i vdekuri “shqetësohej”, kur rimartohej bashkëshortja që e la të ve?

Fakte
A duhet që prindërit t’i “gënjejnë” fëmijët për Babadimrin?

A duhet që prindërit t’i “gënjejnë” fëmijët për Babadimrin?

Fakte
Një 77-vjeçar mban gjallë legjendën e Kishës së Sinjës

Një 77-vjeçar mban gjallë legjendën e Kishës së Sinjës

Fakte
Legjenda për emrin Shqiptar

Legjenda për emrin Shqiptar

Cult+
Katër mitet rreth Gjykatës Speciale të Kosovës

Katër mitet rreth Gjykatës Speciale të Kosovës

Kosovë
10 mite rreth trupit njerëzor që duhet t’i harrojmë

10 mite rreth trupit njerëzor që duhet t’i harrojmë

Këshilla mjekësore
Këto janë njëmbëdhjetë mitet më të mëdha rreth seksit

Këto janë njëmbëdhjetë mitet më të mëdha rreth seksit

Intimitet dhe Pasion