LAJMI I FUNDIT:

Mishi i pulës

21 Artikuj

94 percent of the consumption of chicken meat in Kosovo is imported

94 percent of the consumption of chicken meat in Kosovo is imported

English
Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Bujqësi
Kohëzgjatja e qëndrimit të pulës në gjendje të ngrirë

Kohëzgjatja e qëndrimit të pulës në gjendje të ngrirë

Lifestyle
Këto pjesë të mishit të pulës janë plot me baktere dhe parazitë – nuk duhet t’i hani kurrë

Këto pjesë të mishit të pulës janë plot me baktere dhe parazitë – nuk duhet t’i hani kurrë

Nutricion
Mishi i pulës ka më së shumti lloje të E. Coli

Mishi i pulës ka më së shumti lloje të E. Coli

Shëndetësi Lajme
Eksperti Leonard Nikaçi flet për rëndësinë e proteinave dhe pse mishi i freskët i pulës është burim i pastër i tyre

Eksperti Leonard Nikaçi flet për rëndësinë e proteinave dhe pse mishi i freskët i pulës është burim i pastër i tyre

Marketing
Ushqim i jashtëzakonshëm të cilin me çdo çmim duhet patjetër ta shmangni nga dreka, sepse mund t’ju shëndoshë

Ushqim i jashtëzakonshëm të cilin me çdo çmim duhet patjetër ta shmangni nga dreka, sepse mund t’ju shëndoshë

Nutricion
Për ata që e adhurojnë mishin, aq më parë mishin e pulës! Nëse duket kështu, do të thotë që është plot antibiotikë dhe hormone!

Për ata që e adhurojnë mishin, aq më parë mishin e pulës! Nëse duket kështu, do të thotë që është plot antibiotikë dhe hormone!

Të njohim produktet
Dy gjëra të cilat gjatë gatimit të mishit të pulës assesi nuk bën t’i bëni: Do t’ia rrezikoni vetes shëndetin!

Dy gjëra të cilat gjatë gatimit të mishit të pulës assesi nuk bën t’i bëni: Do t’ia rrezikoni vetes shëndetin!

Nga duart tua
Ushqimet që ndikojnë në gjatësinë e fëmijëve

Ushqimet që ndikojnë në gjatësinë e fëmijëve

Ushqim i shëndetshëm
Mishi i dhisë është më i shëndetshëm sesa ai i lopës apo pulës

Mishi i dhisë është më i shëndetshëm sesa ai i lopës apo pulës

Nutricion
Humbni peshë në afat rekord: Ushqimet e mbushura me proteinë që e djegin yndyrën dhe e shpejtojnë metabolizmin

Humbni peshë në afat rekord: Ushqimet e mbushura me proteinë që e djegin yndyrën dhe e shpejtojnë metabolizmin

Këshilla Lifestyle
Dy ushqimet që jua përmirësojnë lëkurën

Dy ushqimet që jua përmirësojnë lëkurën

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
A e dini cilat janë përfitimet e konsumimit të mishit të pulës?

A e dini cilat janë përfitimet e konsumimit të mishit të pulës?

Përtej shijes
Djathi, mishi i pulës dhe ushqimet tjera të përditshme që ju mundësojnë rritje të flokëve

Djathi, mishi i pulës dhe ushqimet tjera të përditshme që ju mundësojnë rritje të flokëve

Të njohim produktet
Shqipëria kthen në Brazil 28 tonë mish pule, për shkak të bakteries

Shqipëria kthen në Brazil 28 tonë mish pule, për shkak të bakteries

Shqipëri
Ushqimet që ju nevojiten për rritje të shpejt të flokëve

Ushqimet që ju nevojiten për rritje të shpejt të flokëve

Flokë dhe stil
Kujdes! Këta artikuj nuk bën t’i ringrohni!

Kujdes! Këta artikuj nuk bën t’i ringrohni!

Të tjera
Në mishin e pulës gjithnjë e më shpesh shfaqen këta SHIRITA TË BARDHË! Ja si t’i identifikoni dhe çfarë do të thonë ata!

Në mishin e pulës gjithnjë e më shpesh shfaqen këta SHIRITA TË BARDHË! Ja si t’i identifikoni dhe çfarë do të thonë ata!

Të njohim produktet
KUJDES: Kështu nuk bën assesi të shkrini mishin e pulës por as mishrat e tjerë para se t’i zini

KUJDES: Kështu nuk bën assesi të shkrini mishin e pulës por as mishrat e tjerë para se t’i zini

Kuzhina
Mishi cilësor, i sigurt i shpendëve

Mishi cilësor, i sigurt i shpendëve

Biznes