LAJMI I FUNDIT:
Miradije Statovci

Miradije Statovci

7 Artikuj

Info

Miradije Statovci
Mr. Sci. Psikologji-Klinike
Internacional Training Center, Turin, për sigurim dhe Mbrojtjen Shëndetësore
Në vitin 2010 e dekoruar me titullin Ambasadore e Paqes Globale!
Drejtoreshë në Poliklinikën “Galaxy”

Psikologjia e të menduarit për jetën

Psikologjia e të menduarit për jetën

Psikologji
Cili është “ilaçi” më i mirë për depresionin?

Cili është “ilaçi” më i mirë për depresionin?

Psikologji
Njohja e simptomave të shëndetit mendor

Njohja e simptomave të shëndetit mendor

Psikologji
Komplimentet e Marsit

Komplimentet e Marsit

Këshilla Lifestyle
Ankthi mjedisor dhe tejkalimi i tij

Ankthi mjedisor dhe tejkalimi i tij

Psikologji
Mohimi i së vërtetës!

Mohimi i së vërtetës!

Psikologji
Sëmundjet psikosomatike dhe trajnimet motivuese!

Sëmundjet psikosomatike dhe trajnimet motivuese!

Temat Javore