LAJMI I FUNDIT:

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme e Shqipërisë

14 Artikuj

Xhaçka: Në 2023, forcojmë rolin proaktiv në rajon, pritet hapja e ambasadës shqiptare në Ukrainë

Xhaçka: Në 2023, forcojmë rolin proaktiv në rajon, pritet hapja e ambasadës shqiptare në Ukrainë

Shqipëri
110-vjetori i Pavarësisë, Xhaçka: Kombi ynë është rreshtuar në anën e duhur të historisë

110-vjetori i Pavarësisë, Xhaçka: Kombi ynë është rreshtuar në anën e duhur të historisë

Shqipëri
Përgënjeshtrohet lajmi për pezullimin e regjimit pa viza, Ministria e Jashtme: Shqipëria partnere e besuar e BE-së

Përgënjeshtrohet lajmi për pezullimin e regjimit pa viza, Ministria e Jashtme: Shqipëria partnere e besuar e BE-së

Shqipëri
Shqipëria dënon sulmet e Rusisë kundër civilëve në Ukrainë, Xhaçka: Akt i qartë terrorist

Shqipëria dënon sulmet e Rusisë kundër civilëve në Ukrainë, Xhaçka: Akt i qartë terrorist

Shqipëri
Hapja e negociatave, Xhaçka: Ditë historike për Shqipërinë, rruga përpara është më e vështirë

Hapja e negociatave, Xhaçka: Ditë historike për Shqipërinë, rruga përpara është më e vështirë

Shqipëri
Xhaçka drejton takimin e Këshillit të Sigurimit, Borrell: Sanksionet ndaj Kremlinit synojnë ndalimin e aftësisë për të financuar agresionin ushtarak

Xhaçka drejton takimin e Këshillit të Sigurimit, Borrell: Sanksionet ndaj Kremlinit synojnë ndalimin e aftësisë për të financuar agresionin ushtarak

Shqipëri
“Gratë, Paqja dhe Siguria”, Shqipëria bën bashkë në Këshillin e Sigurimit BE, OSBE, OKB

“Gratë, Paqja dhe Siguria”, Shqipëria bën bashkë në Këshillin e Sigurimit BE, OSBE, OKB

Shqipëri
Shqipëria lehtëson marrjen e pasaportave për shqiptarët e Kretës dhe Rodosit në Greqi

Shqipëria lehtëson marrjen e pasaportave për shqiptarët e Kretës dhe Rodosit në Greqi

Shqipëri
Shqipëria merr Presidencën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, Rama dhe Xhaçka nisen drejt SHBA-ve

Shqipëria merr Presidencën e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, Rama dhe Xhaçka nisen drejt SHBA-ve

Shqipëri
73-vjetori i themelimit të NATO-s, Xhaçka: Krenarë që Shqipëria është anëtare e besueshme e Aleancës

73-vjetori i themelimit të NATO-s, Xhaçka: Krenarë që Shqipëria është anëtare e besueshme e Aleancës

Shqipëri
Xhaçka: Shqipëria dënon ashpër sulmin barbar në Izrael

Xhaçka: Shqipëria dënon ashpër sulmin barbar në Izrael

Shqipëri
Xhaçka: Potenciali për konflikt në rajon është më i larti në 20 vitet e fundit

Xhaçka: Potenciali për konflikt në rajon është më i larti në 20 vitet e fundit

Shqipëri
Deklarata e Lavrov për “mercenarë shqiptarë në Ukrainë”, Ministria e Jashtme e Shqipërisë kërkon përgënjeshtrimin e lajmit nga ambasadori rus

Deklarata e Lavrov për “mercenarë shqiptarë në Ukrainë”, Ministria e Jashtme e Shqipërisë kërkon përgënjeshtrimin e lajmit nga ambasadori rus

Shqipëri
Dy diplomatë iranianë shpallen persona të padëshiruar në Shqipëri

Dy diplomatë iranianë shpallen persona të padëshiruar në Shqipëri

Shqipëri