LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Tregtisë

69 Artikuj

Mashtrimi me origjinën e produkteve, për tre muaj gjobiten 30 markete në Kosovë

Mashtrimi me origjinën e produkteve, për tre muaj gjobiten 30 markete në Kosovë

Biznes
94 percent of the consumption of chicken meat in Kosovo is imported

94 percent of the consumption of chicken meat in Kosovo is imported

English
Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Konsumimi i mishit të bardhë të pulës në Kosovë, 94 për qind është i importuar

Bujqësi
Kosova së shpejti me legjislacion të ri për lehtësimin dhe nxitjen e investimeve

Kosova së shpejti me legjislacion të ri për lehtësimin dhe nxitjen e investimeve

Biznes
PDK-ja thotë se janë shuar mijëra biznese në vend, përgjigjet ministrja e Tregtisë

PDK-ja thotë se janë shuar mijëra biznese në vend, përgjigjet ministrja e Tregtisë

Biznes
‘Skandalet në MINT’, PDK kërkon shkarkimin e ministres Rozeta Hajdari

‘Skandalet në MINT’, PDK kërkon shkarkimin e ministres Rozeta Hajdari

Biznes
Vazhdon rritja e çmimeve, përveç vezëve shtrenjtohen mishi dhe qumështi

Vazhdon rritja e çmimeve, përveç vezëve shtrenjtohen mishi dhe qumështi

Biznes
Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Ministria e Tregtisë paralajmëron naftëtarët në rast të ngritjes së paarsyeshme të çmimeve

Të Tjera
Ndahen 15 milionë euro për Rezervën Shtetërore, origjina e produkteve kryesisht nga Kosova

Ndahen 15 milionë euro për Rezervën Shtetërore, origjina e produkteve kryesisht nga Kosova

Financa
Ligji që ‘kontrollon tregun’, Ministria e Tregtisë thotë se do të ketë kufizim të sasisë së produkteve për konsumatorët

Ligji që ‘kontrollon tregun’, Ministria e Tregtisë thotë se do të ketë kufizim të sasisë së produkteve për konsumatorët

Financa
Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Shtrenjtohen me nga 1 cent nafta dhe benzina për 48 orët e ardhshme

Financa
Publikohet çmimorja e re e derivateve, benzina shtrenjtohet për 1 cent

Publikohet çmimorja e re e derivateve, benzina shtrenjtohet për 1 cent

Financa
Zbritet çmimi naftës dhe gazit, rritet benzina për 24 orët e ardhshme

Zbritet çmimi naftës dhe gazit, rritet benzina për 24 orët e ardhshme

Financa
Ngritët çmimi i benzinës, gazi dhe nafta mbetën të pandryshuara në 24 orët e fundit

Ngritët çmimi i benzinës, gazi dhe nafta mbetën të pandryshuara në 24 orët e fundit

Financa
Nafta sërish lirohet për 1 cent, çmimi i gazit dhe benzinës i pandryshuar

Nafta sërish lirohet për 1 cent, çmimi i gazit dhe benzinës i pandryshuar

Financa
Çmimi i benzinës dhe gazit i pandryshuar, nafta lirohet për 1 cent

Çmimi i benzinës dhe gazit i pandryshuar, nafta lirohet për 1 cent

Financa
Shitja e derivateve për 48 orët e ardhshme – nafta lirohet për një cent, çmimi i benzinës dhe gazit nuk ndryshon

Shitja e derivateve për 48 orët e ardhshme – nafta lirohet për një cent, çmimi i benzinës dhe gazit nuk ndryshon

Financa
Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Financa
Nafta dhe gazi lirohen me nga 1 cent, benzina po tregtohet me 1.41 euro

Nafta dhe gazi lirohen me nga 1 cent, benzina po tregtohet me 1.41 euro

Financa
Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Sërish shtrenjtohet nafta në Kosovë

Financa
Vazhdon shtrenjtimi i naftës në Kosovë, gazi më i lirë për 1 cent

Vazhdon shtrenjtimi i naftës në Kosovë, gazi më i lirë për 1 cent

Financa
Rritet çmimi i naftës për 2 cent, gazi dhe benzina mbeten të pandryshuara

Rritet çmimi i naftës për 2 cent, gazi dhe benzina mbeten të pandryshuara

Financa
Shtrenjtohet nafta për 3 cent dhe benzina për 1 cent, çmimi i gazit mbetet i njëjtë

Shtrenjtohet nafta për 3 cent dhe benzina për 1 cent, çmimi i gazit mbetet i njëjtë

Botë
​Komisioni për Ekonomi miratoi Projektligjin për Sigurinë e Përgjithshme të Produkteve

​Komisioni për Ekonomi miratoi Projektligjin për Sigurinë e Përgjithshme të Produkteve

Të Tjera