LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Punëve të Brendshme - Maqedoni

265 Artikuj

Sanksionohen 173 shoferë të alkoolizuar në territorin e RMV-së

Sanksionohen 173 shoferë të alkoolizuar në territorin e RMV-së

Maqedonia e Veriut
Policia e Shkupit privon nga liria 35 vjeçarin, kërkohej me urdhër gjyqësor për vepër penale

Policia e Shkupit privon nga liria 35 vjeçarin, kërkohej me urdhër gjyqësor për vepër penale

Maqedonia e Veriut
Kontroll policorë në disa objekte hotelerie në Maqedoni, konstatohet se është shërbyer alkool për të miturit

Kontroll policorë në disa objekte hotelerie në Maqedoni, konstatohet se është shërbyer alkool për të miturit

Maqedonia e Veriut
Shqiptohen 275 gjoba trafiku në Shkup

Shqiptohen 275 gjoba trafiku në Shkup

Maqedonia e Veriut
Arrestohen 12 persona në një diskotekë në Shkup, policia u gjeti substanca narkotike

Arrestohen 12 persona në një diskotekë në Shkup, policia u gjeti substanca narkotike

Maqedonia e Veriut
MPJ: Maqedonia përfiton katër milionë euro nga shitja e pronës ish-Jugosllave

MPJ: Maqedonia përfiton katër milionë euro nga shitja e pronës ish-Jugosllave

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni: Sanksionohen 205 këmbësor për mosrespektim të rregullores së lëvizjes në rrugë

MPB Maqedoni: Sanksionohen 205 këmbësor për mosrespektim të rregullores së lëvizjes në rrugë

Maqedonia e Veriut
Vetura godet një 68 vjeçare në Tetovë, përfundon në spital me lëndime të rënda

Vetura godet një 68 vjeçare në Tetovë, përfundon në spital me lëndime të rënda

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni: Janë sanksionuar 209 shoferë për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

MPB Maqedoni: Janë sanksionuar 209 shoferë për tejkalim të shpejtësisë së lejuar

Maqedonia e Veriut
Vijojnë kërkimet për shoferin që ra në lumin Vardar, angazhohet edhe njësiti special “Tigrat”

Vijojnë kërkimet për shoferin që ra në lumin Vardar, angazhohet edhe njësiti special “Tigrat”

Maqedonia e Veriut
38 vjeçari nga Kumanova, sulmon me mjet të mprehtë punonjësen e spitalit

38 vjeçari nga Kumanova, sulmon me mjet të mprehtë punonjësen e spitalit

Maqedonia e Veriut
MPB Shkup gjobit 141 shoferë për mosrespektim të rregullave në trafik

MPB Shkup gjobit 141 shoferë për mosrespektim të rregullave në trafik

Maqedonia e Veriut
MPB Shkup sanksionon 171 shoferë për mosrespektim të rregullave në trafik

MPB Shkup sanksionon 171 shoferë për mosrespektim të rregullave në trafik

Maqedonia e Veriut
SPB Tetovë me kontroll të shtuar për trotinetët elektrik, shqiptohen 11 gjoba

SPB Tetovë me kontroll të shtuar për trotinetët elektrik, shqiptohen 11 gjoba

Maqedonia e Veriut
Aksident i rëndë në magjistralen Gostivar-Kërçovë, vetura bie në humnerë dhe merr flakë

Aksident i rëndë në magjistralen Gostivar-Kërçovë, vetura bie në humnerë dhe merr flakë

Maqedonia e Veriut
Shkupjanja me dokument të falsifikuar punësimi, arriti të merr kredi 10 mijë euro nga banka

Shkupjanja me dokument të falsifikuar punësimi, arriti të merr kredi 10 mijë euro nga banka

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni po punon në rikthimin e ueb-faqeve të hakuara të ministrive, të dhënat janë të mbrojtura

MPB Maqedoni po punon në rikthimin e ueb-faqeve të hakuara të ministrive, të dhënat janë të mbrojtura

Maqedonia e Veriut
MPB Shkup: Gjobiten 163 shoferë, për mosrespektim të rregullave në komunikacion

MPB Shkup: Gjobiten 163 shoferë, për mosrespektim të rregullave në komunikacion

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni arreston 33 vjeçarin, pasi preu dhe transportoi dru zjarri pa dokumentacion

MPB Maqedoni arreston 33 vjeçarin, pasi preu dhe transportoi dru zjarri pa dokumentacion

Maqedonia e Veriut
Shkupjanja pranoi mbi 43 mijë euro dhe nuk i deklaroi në DAP, ngritet kallëzim penal ndaj saj

Shkupjanja pranoi mbi 43 mijë euro dhe nuk i deklaroi në DAP, ngritet kallëzim penal ndaj saj

Maqedonia e Veriut
Spasovski: NATO garanton sigurinë tonë, territori i Maqedonisë së Veriut po mbrohet nga shërbimet e sigurisë

Spasovski: NATO garanton sigurinë tonë, territori i Maqedonisë së Veriut po mbrohet nga shërbimet e sigurisë

Maqedonia e Veriut
Dhjetëra të moshuar nga Kumanova, janë mashtruar nga shitësit e rrejshëm të druve për ngrohje

Dhjetëra të moshuar nga Kumanova, janë mashtruar nga shitësit e rrejshëm të druve për ngrohje

Maqedonia e Veriut
Në Shkup sanksionohen 194 shoferë, 16 prej tyre nuk posedonin patent shofer

Në Shkup sanksionohen 194 shoferë, 16 prej tyre nuk posedonin patent shofer

Maqedonia e Veriut
Arrestohen dy hajdutë nga Gostivari

Arrestohen dy hajdutë nga Gostivari

Maqedonia e Veriut