LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

146 Artikuj

Policia jep detaje për aksidentin e shkaktuar nga ministrja Hajdari

Policia jep detaje për aksidentin e shkaktuar nga ministrja Hajdari

Kronika e Zezë
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë e bënë me laborator të teknologjisë Gjimnazin e Drenasit

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë e bënë me laborator të teknologjisë Gjimnazin e Drenasit

Komunat
Bizneseve në Gjakovë u prezantohen mënyrat e përkrahjes nga Ministria e Inovacionit

Bizneseve në Gjakovë u prezantohen mënyrat e përkrahjes nga Ministria e Inovacionit

Biznes
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë lansoi fondin prej 4 milionë euro për përkrahjen e ndërmarrjeve

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë lansoi fondin prej 4 milionë euro për përkrahjen e ndërmarrjeve

Biznes
Ministri Shala do të prezantojë fondin prej 4 milionë euro për ndërmarrje

Ministri Shala do të prezantojë fondin prej 4 milionë euro për ndërmarrje

Biznes
Ministri Shala viziton disa kompani dhe institute në Gjermani, diskuton për mundësitë e bashkëpunimit

Ministri Shala viziton disa kompani dhe institute në Gjermani, diskuton për mundësitë e bashkëpunimit

Biznes
Ministri Shala: Të rinjtë nga Kosova mund të ofrojnë shërbime në fushën e teknologjisë për kompanitë gjermane

Ministri Shala: Të rinjtë nga Kosova mund të ofrojnë shërbime në fushën e teknologjisë për kompanitë gjermane

Biznes
Qendrat inovative do të kenë shtrirje në tërë Kosovën

Qendrat inovative do të kenë shtrirje në tërë Kosovën

Të Tjera
Ministria e Inovacionit do të investojë 200 mijë euro për hapjen e Qendrës Multifunksionale Inovative në Shtime

Ministria e Inovacionit do të investojë 200 mijë euro për hapjen e Qendrës Multifunksionale Inovative në Shtime

Të Tjera
Ministria e Inovacionit do të financojë rregullimin e objektit Multifunksional Inovativ në Shtime

Ministria e Inovacionit do të financojë rregullimin e objektit Multifunksional Inovativ në Shtime

Biznes
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë mbështet industrinë FinTech për nxitjen e zhvillimit ekonomik përmes inovacioneve teknologjike

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë mbështet industrinë FinTech për nxitjen e zhvillimit ekonomik përmes inovacioneve teknologjike

Financa
Shala: Ta shfrytëzojmë sektorin e teknologjisë për ta rritur punësimin

Shala: Ta shfrytëzojmë sektorin e teknologjisë për ta rritur punësimin

Ekonomi
Shala: Nuk mungojnë projektet, problem mungesa e punëtorëve të kualifikuar

Shala: Nuk mungojnë projektet, problem mungesa e punëtorëve të kualifikuar

Të Tjera
Veseli: Krenar me Kosovën që qëndron në krye të Evropës, për sa i përket përhapjes së internetit me 93%

Veseli: Krenar me Kosovën që qëndron në krye të Evropës, për sa i përket përhapjes së internetit me 93%

Kosovë
Shala: Kosova mund të hap deri në 50 mijë vende pune në fushën e IT-së brenda 10 viteve

Shala: Kosova mund të hap deri në 50 mijë vende pune në fushën e IT-së brenda 10 viteve

Ekonomi
Shala: Ekipeve inovative u duhen vegla dhe infrastrukturë për t’i transformuar idetë e tyre

Shala: Ekipeve inovative u duhen vegla dhe infrastrukturë për t’i transformuar idetë e tyre

Kosovë
Hajriz Koca ngrit padi ndaj Agjencisë Kundër Korrupsionit, thotë se emërimi i tij në MIN nuk paraqet konflikt interesi

Hajriz Koca ngrit padi ndaj Agjencisë Kundër Korrupsionit, thotë se emërimi i tij në MIN nuk paraqet konflikt interesi

Kosovë
Agjencia Kundër Korrupsionit kërkon shkarkimin e sekretarit të Ministrisë së Inovacionit, emërimi i tij konflikt interesi

Agjencia Kundër Korrupsionit kërkon shkarkimin e sekretarit të Ministrisë së Inovacionit, emërimi i tij konflikt interesi

Kosovë
Ministri i ri Muzafer Shala thotë se Kosova do të bëhet qendër e inovacionit në Ballkan

Ministri i ri Muzafer Shala thotë se Kosova do të bëhet qendër e inovacionit në Ballkan

Kosovë
Muzafer Shala, emërohet ministër i ri i Inovacionit

Muzafer Shala, emërohet ministër i ri i Inovacionit

Të Tjera
Veseli propozon Muzafer Shalën ministër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Veseli propozon Muzafer Shalën ministër të Inovacionit dhe Ndërmarrësisë

Kosovë
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë shpall fituesit për bizneset ‘Start Up’ për vitin 2019

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë shpall fituesit për bizneset ‘Start Up’ për vitin 2019

Biznes
​Certifikohen 112 gra në fushën e ndërmarrësisë dhe planeve të biznesit

​Certifikohen 112 gra në fushën e ndërmarrësisë dhe planeve të biznesit

Biznes
PDK së shpejti publikon emrin e ministrit të ri të Inovacionit

PDK së shpejti publikon emrin e ministrit të ri të Inovacionit

Valdete Berisha