LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit

25 Artikuj

Zvarritje dyvjeçare të punimeve në rrugën Prizren-Prevallë

Zvarritje dyvjeçare të punimeve në rrugën Prizren-Prevallë

Ekonomi
Rasti i 53 milionë eurove – dëshmuan dy ish zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe të tjerët deklarohen të pafajshëm

Rasti i 53 milionë eurove – dëshmuan dy ish zyrtarë të Ministrisë së Infrastrukturës, Pal Lekaj dhe të tjerët deklarohen të pafajshëm

Drejtësi
Asfaltohet rruga e fshatit Bistricë në veriun e Kosovës

Asfaltohet rruga e fshatit Bistricë në veriun e Kosovës

Komunat
Tahiri nga AAK: Kurti nga një aktivist i suksesshëm është kthyer në një komedian

Tahiri nga AAK: Kurti nga një aktivist i suksesshëm është kthyer në një komedian

Kosovë
PDK: Të hetohet keqpërdorimi i 9 milionë eurove për 42 kontrata njëburimore nga Ministria e Infrastrukturës

PDK: Të hetohet keqpërdorimi i 9 milionë eurove për 42 kontrata njëburimore nga Ministria e Infrastrukturës

Ekonomi
Aliu për marrëveshjen në Beograd: Pati kërkesë për linjën Prishtinë-Nish, s’ka efekt pa Durrësin

Aliu për marrëveshjen në Beograd: Pati kërkesë për linjën Prishtinë-Nish, s’ka efekt pa Durrësin

Ekonomi
Nesër ndalohet qarkullimi i automjeteve në një pjesë të autostradës “Arbën Xhaferi”

Nesër ndalohet qarkullimi i automjeteve në një pjesë të autostradës “Arbën Xhaferi”

Të Tjera
​Abdixhiku: Rruga në Veternik përfundon brenda 40 ditësh

​Abdixhiku: Rruga në Veternik përfundon brenda 40 ditësh

Ekonomi
Nënshkruesit e marrëveshjeve me Serbinë, Veseli dhe Qupeva: Hap i rëndësishëm për zhvillim ekonomik

Nënshkruesit e marrëveshjeve me Serbinë, Veseli dhe Qupeva: Hap i rëndësishëm për zhvillim ekonomik

Të Tjera
Ambasada e Shqipërisë ndan mirënjohje për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit

Ambasada e Shqipërisë ndan mirënjohje për Ministrinë e Infrastrukturës dhe Transportit

Shqipëri
Rruga Brezovicë-Qendër e Skijimit, do të jetë e mbyllur për qarkullim për tri ditë

Rruga Brezovicë-Qendër e Skijimit, do të jetë e mbyllur për qarkullim për tri ditë

Të Tjera
KDI: Ministria e Infrastrukturës që 12 vjet nuk po i përfundon punimet në dy rrugë kombëtare

KDI: Ministria e Infrastrukturës që 12 vjet nuk po i përfundon punimet në dy rrugë kombëtare

Të Tjera
Ministria e Transportit sqaron se pse kanë dështuar provimet për patentë shoferë

Ministria e Transportit sqaron se pse kanë dështuar provimet për patentë shoferë

Të Tjera
Ministria e Infrastrukturës: Jemi gati për mirëmbajtjen e rrugëve

Ministria e Infrastrukturës: Jemi gati për mirëmbajtjen e rrugëve

Të Tjera
Asfaltohet rruga Bukosh-Prilluzhë

Asfaltohet rruga Bukosh-Prilluzhë

Të Tjera
MIT bën apel tek drejtuesit e sindikatës dhe ata të aeroportit, që të diskutojnë rreth zgjidhjes së problemeve

MIT bën apel tek drejtuesit e sindikatës dhe ata të aeroportit, që të diskutojnë rreth zgjidhjes së problemeve

Biznes
Përurohet rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë

Përurohet rruga Bardh i Madh – Lismir – Fushë Kosovë

Kosovë
Lansohet fushata “10 rregullat e arta të sigurisë rrugore”

Lansohet fushata “10 rregullat e arta të sigurisë rrugore”

Kosovë
MIT ofron zgjidhje për banorët e Zahaqit dhe Pavlanit të Pejës

MIT ofron zgjidhje për banorët e Zahaqit dhe Pavlanit të Pejës

Kosovë
Arrestimi i zyrtarëve të cilët dyshohen për mashtrime me patentë shoferë, të mos mbetet vetëm spektakël

Arrestimi i zyrtarëve të cilët dyshohen për mashtrime me patentë shoferë, të mos mbetet vetëm spektakël

Kosovë
Mashtrimet me patentë shoferë: Ministria e Infrastrukturës e hapur për drejtësinë

Mashtrimet me patentë shoferë: Ministria e Infrastrukturës e hapur për drejtësinë

Kosovë
Nesër mbyllet për qarkullim rruga Doganaj – udhëkryqi për Tetovë

Nesër mbyllet për qarkullim rruga Doganaj – udhëkryqi për Tetovë

Kosovë
Linja hekurudhore Fushë Kosovë-Hani i Elezit, modernizohet brenda dy vitesh

Linja hekurudhore Fushë Kosovë-Hani i Elezit, modernizohet brenda dy vitesh

Të Tjera
Takohen komisionet teknike për transport tokësor Kosovë – Shqipëri: Masa rigoroze për shkelësit e marrëveshjeve

Takohen komisionet teknike për transport tokësor Kosovë – Shqipëri: Masa rigoroze për shkelësit e marrëveshjeve

Ekonomi