LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit

40 Artikuj

Kuçi: Marrëveshja për pavarësimin energjetik ndal padrejtësitë që nga paslufta, ku Serbia ka inkasuar të hyrat nga energjia tranzite

Kuçi: Marrëveshja për pavarësimin energjetik ndal padrejtësitë që nga paslufta, ku Serbia ka inkasuar të hyrat nga energjia tranzite

Energjetika
Kuçi takon ndihmës zv.sekretarin e Energjisë në SHBA, Matthew Zais

Kuçi takon ndihmës zv.sekretarin e Energjisë në SHBA, Matthew Zais

Ekonomi
Kuçi: Zgjidhja e ujit të pijes për Klinën është çështje muajsh

Kuçi: Zgjidhja e ujit të pijes për Klinën është çështje muajsh

Ekonomi
Ndahen edhe 1 milion euro për Fondin Kosovar për Energji Efiçiente

Ndahen edhe 1 milion euro për Fondin Kosovar për Energji Efiçiente

Energjetika
Ministria e Ekonomisë tregon se kur do të kryhen pagesat e mbetura nga Pakoja Emergjente

Ministria e Ekonomisë tregon se kur do të kryhen pagesat e mbetura nga Pakoja Emergjente

Financa
Edhe 12 muaj kohë shtesë për të aplikuar për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Edhe 12 muaj kohë shtesë për të aplikuar për legalizimin e ndërtimeve pa leje

Të Tjera
Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit deklarohet për shkarkimin e bordeve në katër ndërmarrjet publike

Ministria e Ekonomisë dhe Ambientit deklarohet për shkarkimin e bordeve në katër ndërmarrjet publike

Të Tjera
Zhbllokohen llogaritë e Telekomit

Zhbllokohen llogaritë e Telekomit

Ekonomi
Kuçi dhe udhëheqësit e Odës Tregtare Kosovaro-Turke diskutuan për bashkëpunimin ekonomik

Kuçi dhe udhëheqësit e Odës Tregtare Kosovaro-Turke diskutuan për bashkëpunimin ekonomik

Të Tjera
Kuçi: Përzgjedhja e anëtarëve të bordeve do të jetë me transparencë të plotë

Kuçi: Përzgjedhja e anëtarëve të bordeve do të jetë me transparencë të plotë

Lajme
Ministri Kuçi takon bordin, menaxhmentin dhe sindikalistët e Telekomit

Ministri Kuçi takon bordin, menaxhmentin dhe sindikalistët e Telekomit

Të Tjera
Deklarata e ministrit Kuçi në lidhje me situatën e krijuar në Telekomin e Kosovës

Deklarata e ministrit Kuçi në lidhje me situatën e krijuar në Telekomin e Kosovës

Financa
Kuçi ndan 400 mijë euro për pastrimin e Qendrës Transfer në Gjakovë

Kuçi ndan 400 mijë euro për pastrimin e Qendrës Transfer në Gjakovë

Ekonomi
Hapet rruga për fillimin e investimeve nëpër komuna në projektin e efiçiencës së energjisë

Hapet rruga për fillimin e investimeve nëpër komuna në projektin e efiçiencës së energjisë

Energjetika
Drejtori i Bankës Botërore për Kosovën, Massimiliano Paolucci premton përkrahje për rimëkëmbjen ekonomike

Drejtori i Bankës Botërore për Kosovën, Massimiliano Paolucci premton përkrahje për rimëkëmbjen ekonomike

Financa
​Kuçi dhe Hernmarck-Ahliny flasin për projektet që po mbështeten nga Suedia

​Kuçi dhe Hernmarck-Ahliny flasin për projektet që po mbështeten nga Suedia

Ekonomi