LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Bujqësisë-Maqedoni

19 Artikuj

Nikollovski: Sigurojmë mjete për reformën më të madhe në Bujqësi

Nikollovski: Sigurojmë mjete për reformën më të madhe në Bujqësi

Maqedonia e Veriut
Ministria e Bujqësisë në RMV riformaton programin e subvencionimit të bujqve

Ministria e Bujqësisë në RMV riformaton programin e subvencionimit të bujqve

Ekonomi
Nikollovski: 140 milionë denarë subvencione shtesë për fermerët e qumështit

Nikollovski: 140 milionë denarë subvencione shtesë për fermerët e qumështit

Maqedonia e Veriut
MPB Maqedoni po punon në rikthimin e ueb-faqeve të hakuara të ministrive, të dhënat janë të mbrojtura

MPB Maqedoni po punon në rikthimin e ueb-faqeve të hakuara të ministrive, të dhënat janë të mbrojtura

Maqedonia e Veriut
Ministria e Bujqësisë në RMV, cak i sulmeve kibernetike

Ministria e Bujqësisë në RMV, cak i sulmeve kibernetike

Maqedonia e Veriut
Maqedoni: Mbledhje për murtajën afrikane të derrave, situata është e qëndrueshme

Maqedoni: Mbledhje për murtajën afrikane të derrave, situata është e qëndrueshme

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, fillon pagesa e subvencioneve për duhanin

Maqedoni, fillon pagesa e subvencioneve për duhanin

Ekonomi
Nikollovski: Sllovenia është partner i rëndësishëm, punojmë në rritjen e shkëmbimit tregtar

Nikollovski: Sllovenia është partner i rëndësishëm, punojmë në rritjen e shkëmbimit tregtar

Rexhep Azizi
Dimovski: Shalqiri rregullisht blihet, nuk ka nevojë për masa intervenuese

Dimovski: Shalqiri rregullisht blihet, nuk ka nevojë për masa intervenuese

Amir Jakupi
OBRM-PDUKM: Nikollovski vazhdon t’i gënjejë buјqit

OBRM-PDUKM: Nikollovski vazhdon t’i gënjejë buјqit

Rexhep Azizi
Maqedoni, kërkohet reagim urgjent nga qeveria për shitjen me çmim shumë të ulët të prodhimeve

Maqedoni, kërkohet reagim urgjent nga qeveria për shitjen me çmim shumë të ulët të prodhimeve

Amir Jakupi
Bujqësi: Takim në mes ministrave të Maqedonisë dhe Shqipërisë

Bujqësi: Takim në mes ministrave të Maqedonisë dhe Shqipërisë

Amir Jakupi
MBPEU formon komisione për kontroll të dëmeve nga moti i ligë më 11 shtator

MBPEU formon komisione për kontroll të dëmeve nga moti i ligë më 11 shtator

Maqedonia e Veriut
Sot protestuan bujqit para Ministrisë së Bujqësisë në Maqedoni

Sot protestuan bujqit para Ministrisë së Bujqësisë në Maqedoni

Emir Hamzai
Kultivuesit e duhanit në Saraçinë të pakënaqur me çmimin e blerjes (Video)

Kultivuesit e duhanit në Saraçinë të pakënaqur me çmimin e blerjes (Video)

Bashkim Iljazi
Mullixhinjtë deri më tani kanë blerë më shumë se 70 mijë ton grurë

Mullixhinjtë deri më tani kanë blerë më shumë se 70 mijë ton grurë

Emir Hamzai
Priten rezultatet e para mikrobiologjike pas vërshimeve

Priten rezultatet e para mikrobiologjike pas vërshimeve

Emir Hamzai
Prej një hektari tokë fitohet sa rroga mesatare

Prej një hektari tokë fitohet sa rroga mesatare

Emir Hamzai
Bujqit në panikë-paralajmërime për një sezonë katastrofale

Bujqit në panikë-paralajmërime për një sezonë katastrofale

Emir Hamzai