Michelle Obama

Michelle Obama

Michelle Robinson Obama LaVaughn e lindur më 17 Janar, 1964 është një avokate dhe shkrimtare amerikane. Ajo është e martuar me presidentin e 44-të të Amerikës, Barack Obama, dhe është e para afrikano-amerikane Zonja e Parë e Shteteve të Bashkuara.

139 Artikuj