LAJMI I FUNDIT:

MI6

14 Artikuj

Ish-kreu i Shërbimit Sekret të Britanisë, mirëpret kundërofensivën e ukrainasve në Kherson

Ish-kreu i Shërbimit Sekret të Britanisë, mirëpret kundërofensivën e ukrainasve në Kherson

Evropa
‘Sikurse rusët’ – rritja e aktivitetit të spiunazhit kinez vë në alarm Evropën

‘Sikurse rusët’ – rritja e aktivitetit të spiunazhit kinez vë në alarm Evropën

Nga Bota
Kreu i inteligjencës britanike: Putinit nuk po i shkojnë gjërat sipas planit – ukrainasit po i shkaktojnë humbje të mëdha

Kreu i inteligjencës britanike: Putinit nuk po i shkojnë gjërat sipas planit – ukrainasit po i shkaktojnë humbje të mëdha

Evropa
Ish-shefi i inteligjencës britanike MI6: Vladimir Putin luan poker, jo shah

Ish-shefi i inteligjencës britanike MI6: Vladimir Putin luan poker, jo shah

Evropa
Shefi i spiunazhit britanik MI6: Rusia dhe Kina janë në garë për ta zotëruar inteligjencën artificiale nga vendet perëndimore

Shefi i spiunazhit britanik MI6: Rusia dhe Kina janë në garë për ta zotëruar inteligjencën artificiale nga vendet perëndimore

Evropa
Britania e Madhe me spiunë e ushtri kundër ndërhyrjes ruse në botë

Britania e Madhe me spiunë e ushtri kundër ndërhyrjes ruse në botë

Evropa
Agjentët e njohur britanikë, që vepruan në Shqipëri

Agjentët e njohur britanikë, që vepruan në Shqipëri

Fakte
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Viti 1949: “Provokacionet” greke dhe tradhtia e madhe

Viti 1949: “Provokacionet” greke dhe tradhtia e madhe

Agron Shala
‘Operation Valuable Fiend’ ose Tradhtia e Madhe: Dështimi i planit anglo-amerikan, për ta rrëzuar Enver Hoxhën

‘Operation Valuable Fiend’ ose Tradhtia e Madhe: Dështimi i planit anglo-amerikan, për ta rrëzuar Enver Hoxhën

Daut Dauti
Në duart e tyre është fati i njerëzve të këtij planeti, njihuni me 10 shërbimet më të fuqishme sekrete

Në duart e tyre është fati i njerëzve të këtij planeti, njihuni me 10 shërbimet më të fuqishme sekrete

Nga Bota
Provat tregojnë se Princi i Kurorës urdhëroi vrasjen e gazetarit saudit, thotë ish-shefi i Shërbimit Sekret Britanik

Provat tregojnë se Princi i Kurorës urdhëroi vrasjen e gazetarit saudit, thotë ish-shefi i Shërbimit Sekret Britanik

Nga Bota
Ish-agjenti i MI6: FBI injoroi dosjen ruse për Donald Trump

Ish-agjenti i MI6: FBI injoroi dosjen ruse për Donald Trump

Nga Bota
Britani, shefi i “MI6”: Kërcënimi nga terrorizmi në nivele të paprecedenta

Britani, shefi i “MI6”: Kërcënimi nga terrorizmi në nivele të paprecedenta

Nga Bota