LAJMI I FUNDIT:

Mi

29 Artikuj

Mbi 1,500 raste të reja me COVID në Shqipëri

Mbi 1,500 raste të reja me COVID në Shqipëri

Shqipëri
Ministria e Infrastrukturës: Të gjitha rrugët janë të kalueshme, në disa prej tyre ka pasur intervenime

Ministria e Infrastrukturës: Të gjitha rrugët janë të kalueshme, në disa prej tyre ka pasur intervenime

Të Tjera
Ministria e Infrastrukturës: Rrugët janë të kalueshme, në disa prej tyre ka pasur intervenime

Ministria e Infrastrukturës: Rrugët janë të kalueshme, në disa prej tyre ka pasur intervenime

Të Tjera
Ministria e Infrastrukturës: Gjendja e rrugëve në gjithë vendin është e mirë, ka pasur disa intervenime

Ministria e Infrastrukturës: Gjendja e rrugëve në gjithë vendin është e mirë, ka pasur disa intervenime

Të Tjera
KDI: Ministria e Infrastrukturës që 12 vjet nuk po i përfundon punimet në dy rrugë kombëtare

KDI: Ministria e Infrastrukturës që 12 vjet nuk po i përfundon punimet në dy rrugë kombëtare

Të Tjera
Ministria e Transportit: Hiqet homologimi për automjetet e reja

Ministria e Transportit: Hiqet homologimi për automjetet e reja

Të Tjera
Fillojnë punimet për zgjerimin e hyrjes së Veternikut

Fillojnë punimet për zgjerimin e hyrjes së Veternikut

Të Tjera
Lëshohet në përdorim testimi elektronik për patentë shoferë

Lëshohet në përdorim testimi elektronik për patentë shoferë

Të Tjera
MI ndanë 400 mijë euro për projektet infrastrukturore lokale në Prizren

MI ndanë 400 mijë euro për projektet infrastrukturore lokale në Prizren

Të Tjera
Lekaj nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarët e komunave të Skenderajt, Drenasit dhe Malishevës

Lekaj nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarët e komunave të Skenderajt, Drenasit dhe Malishevës

Të Tjera
MI ndanë 1.5 milion euro për komunat Junik, Klinë dhe Istog

MI ndanë 1.5 milion euro për komunat Junik, Klinë dhe Istog

Të Tjera
Lekaj nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarët e komunave të Gjakovës, Deçanit dhe Pejës

Lekaj nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me kryetarët e komunave të Gjakovës, Deçanit dhe Pejës

Të Tjera
Lekaj: Në Drenas këtë vit nisin katër projekte të reja

Lekaj: Në Drenas këtë vit nisin katër projekte të reja

Të Tjera
Ministri Lekaj tregon për projektet infrastrukturore që do të realizohen në Prizren

Ministri Lekaj tregon për projektet infrastrukturore që do të realizohen në Prizren

Të Tjera
Mbyllet përkohësisht rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit

Mbyllet përkohësisht rruga nacionale Kaçanik-Hani i Elezit

Të Tjera
Rrugët në Kosovë të kalueshme, vështirësi në zonat malore

Rrugët në Kosovë të kalueshme, vështirësi në zonat malore

Të Tjera
MI apel qytetarëve, mos u nisni në Brezovicë pa pajise dimërore (Foto)

MI apel qytetarëve, mos u nisni në Brezovicë pa pajise dimërore (Foto)

Të Tjera
MI: Të gjitha rrugët në Kosovë janë të kalueshme

MI: Të gjitha rrugët në Kosovë janë të kalueshme

Të Tjera
Rrugët e Gjilanit janë të hapura dhe të kalueshme

Rrugët e Gjilanit janë të hapura dhe të kalueshme

Komunat
Prezantohen variantet e ‘Autostradës së Dukagjinit’

Prezantohen variantet e ‘Autostradës së Dukagjinit’

Të Tjera
Lansohet fushata ‘Të sigurt në rrugë gjatë dimrit’

Lansohet fushata ‘Të sigurt në rrugë gjatë dimrit’

Të Tjera
Drejtori i shkarkuar nuk e liron zyrën, Ministria e Infrastrukturës kërkon ndihmë nga policia

Drejtori i shkarkuar nuk e liron zyrën, Ministria e Infrastrukturës kërkon ndihmë nga policia

Të Tjera
Brenda ushqimit vegjetarian, pretendon se gjeti një mi të ngordhur (Video)

Brenda ushqimit vegjetarian, pretendon se gjeti një mi të ngordhur (Video)

Dështime
Zemaj: Përpos ratifikimit të demarkacionit, kjo Qeveri nuk ka shënuar tjetër përparim

Zemaj: Përpos ratifikimit të demarkacionit, kjo Qeveri nuk ka shënuar tjetër përparim

Kosovë