LAJMI I FUNDIT:

MF

51 Artikuj

Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Mospagesa e tatimit në pronë, Ibrahimi: Qytetarët do të gjobitën me kamata dhe ndëshkime nga Ministria e Financave

Albert Spahiu
Mikuriya: Dëshirojmë ta shohim ekonominë e Kosovës në një tregti më të gjerë në botë

Mikuriya: Dëshirojmë ta shohim ekonominë e Kosovës në një tregti më të gjerë në botë

Të Tjera
Ministria e Financave shpenzon vetëm 2 për qind të buxhetit për investime kapitale, ajo e Komuniteteve më e suksesshmja me 98 për qind

Ministria e Financave shpenzon vetëm 2 për qind të buxhetit për investime kapitale, ajo e Komuniteteve më e suksesshmja me 98 për qind

Financa
Murati i përgjigjet Ramës: Pretendimi se Prishtinës po i bllokohen investimet është joserioz

Murati i përgjigjet Ramës: Pretendimi se Prishtinës po i bllokohen investimet është joserioz

Financa
Rama akuzon MF-në se po bllokon të hyrat vetanake: Veprim i qëllimshëm për të ndalur zhvillimin e kryeqytetit

Rama akuzon MF-në se po bllokon të hyrat vetanake: Veprim i qëllimshëm për të ndalur zhvillimin e kryeqytetit

Financa
Mbahet ankandi i tretë i letrave me vlerë për vitin 2023, shiten 15 milionë euro me kohëzgjatje prej 7 vjet

Mbahet ankandi i tretë i letrave me vlerë për vitin 2023, shiten 15 milionë euro me kohëzgjatje prej 7 vjet

Financa
Pagat e muajit shkurt në sektorin publik – a ishin me rritje apo me ulje?

Pagat e muajit shkurt në sektorin publik – a ishin me rritje apo me ulje?

Albert Spahiu
​MFPT kërkon nga punëdhënësit punësimin e personave me aftësi të kufizuara

​MFPT kërkon nga punëdhënësit punësimin e personave me aftësi të kufizuara

Biznes
Asociacioni i Komunave kërkon pezullim të vendimit për ri-vlerësimin e pronave dhe të mos ketë rritje të tatimit

Asociacioni i Komunave kërkon pezullim të vendimit për ri-vlerësimin e pronave dhe të mos ketë rritje të tatimit

Financa
Ministria thotë se shkalla e tatimit në pronë caktohet nga komunat, AKK-ja e bën fajtore Ministrinë e Financave – opozita kërkon anulimin e vendimit

Ministria thotë se shkalla e tatimit në pronë caktohet nga komunat, AKK-ja e bën fajtore Ministrinë e Financave – opozita kërkon anulimin e vendimit

Albert Spahiu
LDK-ja kërkon pezullimin e vendimit për ngritjen e çmimit të tatimit në pronë: Qytetarët po ngarkohen në kohën e krizës ekonomike

LDK-ja kërkon pezullimin e vendimit për ngritjen e çmimit të tatimit në pronë: Qytetarët po ngarkohen në kohën e krizës ekonomike

Financa
Shtyhet edhe për gjashtë muaj afati për kthimin e 10 përqindëshit nga Trusti

Shtyhet edhe për gjashtë muaj afati për kthimin e 10 përqindëshit nga Trusti

Financa
Mbështetje deri në 50 për qind të pagës për tre muajt e parë, rihapet aplikimi për masën 1.3

Mbështetje deri në 50 për qind të pagës për tre muajt e parë, rihapet aplikimi për masën 1.3

Financa
Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve të lindur nga 2010-ta

Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve të lindur nga 2010-ta

Financa
Me tri ditë vonesë, Ministria e Financave pritet gjatë paradites t’i ekzekutojë pensionet me shtesën prej 100 eurove

Me tri ditë vonesë, Ministria e Financave pritet gjatë paradites t’i ekzekutojë pensionet me shtesën prej 100 eurove

Financa
Mbahet ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 30 milionë euro

Mbahet ankandi i pestë i letrave me vlerë për vitin 2022, shiten 30 milionë euro

Financa
Ministria e Financave hap konkursin për pranimin e 150 studentëve për punë praktike

Ministria e Financave hap konkursin për pranimin e 150 studentëve për punë praktike

Financa
Mbahet ankandi i 16-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 20 milionë euro me kohëzgjatje 5 vjeçare

Mbahet ankandi i 16-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 20 milionë euro me kohëzgjatje 5 vjeçare

Financa
Mbahet ankandi i 15-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 10 milionë euro me kohëzgjatje 3 vjeçare

Mbahet ankandi i 15-të i letrave me vlerë për vitin 2021, shiten 10 milionë euro me kohëzgjatje 3 vjeçare

Financa
Mbahet ankandi i 11-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 10 milionë euro

Mbahet ankandi i 11-të i letrave me vlerë për vitin 2021, emetohen 10 milionë euro

Financa
Sulmi kibernetik në Ministrinë e Financave, vonesa e pagave në Trepçë dhe fillimi i procesit të deklarimit të pasurisë së zyrtarëve publik – top ngjarjet e javës në ekonomi

Sulmi kibernetik në Ministrinë e Financave, vonesa e pagave në Trepçë dhe fillimi i procesit të deklarimit të pasurisë së zyrtarëve publik – top ngjarjet e javës në ekonomi

Albert Spahiu
U dalin para më shumë në xhirollogari kadetëve, Ministria e Financave: Me pagën e muajit mars do të bëhen barazimet

U dalin para më shumë në xhirollogari kadetëve, Ministria e Financave: Me pagën e muajit mars do të bëhen barazimet

Financa
Ministria e Financave: Ata që nuk kanë përfituar nga subvencioni i pagës mund të parashtrojnë ankesë deri më 16 mars

Ministria e Financave: Ata që nuk kanë përfituar nga subvencioni i pagës mund të parashtrojnë ankesë deri më 16 mars

Financa
MF dhe FKGK nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit për subvencionimin e tarifës së garancisë

MF dhe FKGK nënshkruajnë marrëveshjen e bashkëpunimit për subvencionimin e tarifës së garancisë

Financa