LAJMI I FUNDIT:
Meridian Express

Meridian Express

107 Artikuj

Info

Meridian Express është rrjeti i dyqaneve me pakicë afër çdo lagjeje, i cili mund të frekuentohet nga konsumatorët pa pasur nevojë të veturës dhe tani gjindet pothuajse n’derë t’shtëpisë të secilit nga ne, duke qenë kështu prezente në qytetet më të mëdha si: Prishtinë, Ferizaj, Mitrovicë, Gjakovë, Gjilan, Pejë dhe Prizren.

Barazo faturën  në Meridian Express dhe dhuro për fëmijët SOS Fshatrave

Barazo faturën në Meridian Express dhe dhuro për fëmijët SOS Fshatrave

Meridian
Agon Gashi në mesin e 100 Liderëve të Rinj Global: Përzgjedhet në gjeneratën e vitit 2023 nga Forumin Ekonomik Botëror (WEF)

Agon Gashi në mesin e 100 Liderëve të Rinj Global: Përzgjedhet në gjeneratën e vitit 2023 nga Forumin Ekonomik Botëror (WEF)

Biznes
Meridian EXPRESS FESTON 10 vjetorin e themelimit

Meridian EXPRESS FESTON 10 vjetorin e themelimit

Meridian
Në 10 vjetorin e themelimit, Meridian Express ndan 10,000 euro për SOS Fshatin

Në 10 vjetorin e themelimit, Meridian Express ndan 10,000 euro për SOS Fshatin

Meridian
Erdhi koha me fitu!

Erdhi koha me fitu!

Meridian
Ofroj vetes mundësi për tu ushqyer shëndetshëm!

Ofroj vetes mundësi për tu ushqyer shëndetshëm!

Meridian
Meridian Express vazhdon të financojë bursa studentore në RIT Kosovë (A.U.K) për pesë vjet rresht

Meridian Express vazhdon të financojë bursa studentore në RIT Kosovë (A.U.K) për pesë vjet rresht

Meridian
PLOT 9 VJET BASHKË – Meridian Express feston ditëlindjen e 9-të!

PLOT 9 VJET BASHKË – Meridian Express feston ditëlindjen e 9-të!

Meridian
Ku t’i shijoni momentet më të bukura të ditës?

Ku t’i shijoni momentet më të bukura të ditës?

Meridian
Patjetër do të jeni fitues!

Patjetër do të jeni fitues!

Meridian
Një vendtakim ideal në lagjen Aktash!

Një vendtakim ideal në lagjen Aktash!

Meridian
Meridian Express me kampanjën “Barazo Faturën” dhuron 4207.92 euro 

Meridian Express me kampanjën “Barazo Faturën” dhuron 4207.92 euro 

Meridian
Mbi 500 pako dhurohen për familjet në nevojë nga Meridian Express dhe organizata “Ta pastrojmë Kosovën”

Mbi 500 pako dhurohen për familjet në nevojë nga Meridian Express dhe organizata “Ta pastrojmë Kosovën”

Meridian
Fillon kampanja “Barazo Faturën” nga Meridian Express për t’i mbështetur fëmijët e SOS Fshatit

Fillon kampanja “Barazo Faturën” nga Meridian Express për t’i mbështetur fëmijët e SOS Fshatit

Meridian
Benefitet e konsumimit të produkteve të bylmetit 

Benefitet e konsumimit të produkteve të bylmetit 

Meridian
“Bukën e sotit, mos e le për nesër”

“Bukën e sotit, mos e le për nesër”

Meridian
Meridian Group me video-reklamë për festat e fundvitit: Gëzoju Festave, Dhuro Dashuri!

Meridian Group me video-reklamë për festat e fundvitit: Gëzoju Festave, Dhuro Dashuri!

Meridian
Meridian Express organizon kampanjën “Gëzoje për Festa, Dhuro edhe ti”

Meridian Express organizon kampanjën “Gëzoje për Festa, Dhuro edhe ti”

Meridian
Meridian Kitchen te Rruga B sjell ushqimet e shëndetshme dhe të gatshme në këndin “TO GO”

Meridian Kitchen te Rruga B sjell ushqimet e shëndetshme dhe të gatshme në këndin “TO GO”

Meridian
Meridian Express solidarizohet me muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

Meridian Express solidarizohet me muajin e ndërgjegjësimit për kancerin e gjirit

Meridian
Pulat Binjake e Pizza Gratis – Meridian Kitchen vjen me ofertat më të shijshme!

Pulat Binjake e Pizza Gratis – Meridian Kitchen vjen me ofertat më të shijshme!

Meridian
Me dashuri deri në pafundësi – Meridian Express feston ditëlindjen e 8-të!

Me dashuri deri në pafundësi – Meridian Express feston ditëlindjen e 8-të!

Meridian
Meridian Express me koncept të ri në rrugën “B”! Hap pikën e dytë në ‘mahallën e Meridiani-it’

Meridian Express me koncept të ri në rrugën “B”! Hap pikën e dytë në ‘mahallën e Meridiani-it’

Meridian
Për njerëz që nuk kanë kohë por duan të ushqehen shëndetshëm, kjo është zgjidhja!

Për njerëz që nuk kanë kohë por duan të ushqehen shëndetshëm, kjo është zgjidhja!

Meridian