LAJMI I FUNDIT:

Menstruacionet

129 Artikuj

Ditët e pëlleshme dhe të jo të pëlleshme

Ditët e pëlleshme dhe të jo të pëlleshme

Këshilla mjekësore
Dita e dytë e menstruacioneve është shpesh një problem për femra – shkencëtarët kanë shpjeguar pse është kështu

Dita e dytë e menstruacioneve është shpesh një problem për femra – shkencëtarët kanë shpjeguar pse është kështu

Këshilla mjekësore
Keni humbur ciklin dhe nuk jeni shtatzënë – mos u frikësoni: Këto janë shkaqet që nuk do të thotë se jeni në telashe, nëse planifikoni një fëmijë!

Keni humbur ciklin dhe nuk jeni shtatzënë – mos u frikësoni: Këto janë shkaqet që nuk do të thotë se jeni në telashe, nëse planifikoni një fëmijë!

Këshilla mjekësore
Katër probleme të shpeshta gjinekologjike

Katër probleme të shpeshta gjinekologjike

Këshilla mjekësore
Përse qentë më shumë i nuhasin femrat gjatë menstruacioneve

Përse qentë më shumë i nuhasin femrat gjatë menstruacioneve

Këshilla dhe arsye
Cikli menstrual dy herë në muaj: Shtatë shkaktarët e këtij fenomeni

Cikli menstrual dy herë në muaj: Shtatë shkaktarët e këtij fenomeni

Këshilla dhe arsye
Gjendja e lidhur me ciklin menstrual që shkakton shqetësim të madh

Gjendja e lidhur me ciklin menstrual që shkakton shqetësim të madh

Psikologji
A është noti gjatë menstruacioneve i sigurt dhe i shëndetshëm?

A është noti gjatë menstruacioneve i sigurt dhe i shëndetshëm?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Pse dita e dytë e menstruacioneve konsiderohet si më e keqja?

Pse dita e dytë e menstruacioneve konsiderohet si më e keqja?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Ngjyra e menstruacioneve zbulon ndryshime të rrezikshme në trupin e femrës!

Këshilla mjekësore
Çfarë do të thotë kur keni ovulacion me dhimbje: Sikleti momental është normal, por mund të jetë shenjë e pesë problemeve serioze

Çfarë do të thotë kur keni ovulacion me dhimbje: Sikleti momental është normal, por mund të jetë shenjë e pesë problemeve serioze

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Femra, është e dobishme të dini: Çfarë do të ndodhë kur menstruacionet kanë ngjyrë të zezë!

Femra, është e dobishme të dini: Çfarë do të ndodhë kur menstruacionet kanë ngjyrë të zezë!

Këshilla dhe arsye
Java e katërt e shtatzënisë: Menstruacionet nuk vijnë dhe testi tregon një rezultat pozitiv

Java e katërt e shtatzënisë: Menstruacionet nuk vijnë dhe testi tregon një rezultat pozitiv

Shtatzëna
Si funksionojnë menstruacionet në hapësirë? Përgjigjet astronautja duke treguar një fakt të çuditshëm

Si funksionojnë menstruacionet në hapësirë? Përgjigjet astronautja duke treguar një fakt të çuditshëm

Të tjera
Si ndikojnë menstruacionet në karrierën e një gruaje?

Si ndikojnë menstruacionet në karrierën e një gruaje?

Karriera
Brekët menstruale, gjithnjë e më të popullarizuara

Brekët menstruale, gjithnjë e më të popullarizuara

Bukuri dhe Kujdes
Menstruacionet pas lindjes mbase mund të ndryshojnë, ja çfarë mund të prisni

Menstruacionet pas lindjes mbase mund të ndryshojnë, ja çfarë mund të prisni

Këshilla dhe arsye
Ju dhembin sisët apo thimthat? Shkaktarë të dhembjes mund të jenë…

Ju dhembin sisët apo thimthat? Shkaktarë të dhembjes mund të jenë…

Këshilla dhe arsye
Dy herë perioda brenda një muaji: A është normale?

Dy herë perioda brenda një muaji: A është normale?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Kur mund të prisni menstruacionet e para pas lindjes?

Kur mund të prisni menstruacionet e para pas lindjes?

Për nënat
Çrregullimet e ngrënies dhe cikli menstrual

Çrregullimet e ngrënies dhe cikli menstrual

Këshilla dhe arsye
Pozita më e mirë për gjumë gjatë “atyre ditëve”

Pozita më e mirë për gjumë gjatë “atyre ditëve”

Këshilla dhe arsye
Pyetjet më të shpeshta rreth menstruacioneve dhe përgjigjet e tyre

Pyetjet më të shpeshta rreth menstruacioneve dhe përgjigjet e tyre

Këshilla dhe arsye
“Shteti po takson menstruacionet” – organizata “Qika” me aksion para Qeverisë

“Shteti po takson menstruacionet” – organizata “Qika” me aksion para Qeverisë

Kosovë