LAJMI I FUNDIT:

Melinda Gates

35 Artikuj

Bill dhe Melinda Gates po divorcohen pas 27 vitesh martesë

Bill dhe Melinda Gates po divorcohen pas 27 vitesh martesë

Po Flitet
Bill Gates: Bota do të jetë më e fortë se më parë

Bill Gates: Bota do të jetë më e fortë se më parë

Nga Bota
Bill Gates: Nëse vaksina funksionon e paguaj unë

Bill Gates: Nëse vaksina funksionon e paguaj unë

Nga Bota
Bill dhe Melinda Gates mbështetin OBSH-në me 150 milionë dollarë tjera, thonë se vendimi i Trumpit për pezullim të financimit nuk ka kuptim

Bill dhe Melinda Gates mbështetin OBSH-në me 150 milionë dollarë tjera, thonë se vendimi i Trumpit për pezullim të financimit nuk ka kuptim

Nga Bota
Madonna dhuron një milion dollarë për fondacionin e Bill Gates, për të ndihmuar kërkimet për kurën e COVID-19

Madonna dhuron një milion dollarë për fondacionin e Bill Gates, për të ndihmuar kërkimet për kurën e COVID-19

Yjet
Bill Gates jep 100 milionë dollarë për vaksinën kundër Coronavirusit

Bill Gates jep 100 milionë dollarë për vaksinën kundër Coronavirusit

Të Tjera
Bill dhe Melinda Gates po mbështesin “një metal që nuk fundoset në ujë” dhe që mund të përdoret për ndërtimin e anijeve ose qyteteve lundruese – shkencëtarët tregojnë se për çfarë bëhet fjalë

Bill dhe Melinda Gates po mbështesin “një metal që nuk fundoset në ujë” dhe që mund të përdoret për ndërtimin e anijeve ose qyteteve lundruese – shkencëtarët tregojnë se për çfarë bëhet fjalë

Nga Bota
Fondacioni i Bill dhe Melinda Gates i dhuron 100 milionë dollarë për të gjetur ilaçin kundër HIV-it

Fondacioni i Bill dhe Melinda Gates i dhuron 100 milionë dollarë për të gjetur ilaçin kundër HIV-it

Shëndetësi Lajme
Femrat e guximshme që për momentin janë duke e ndryshuar botën

Femrat e guximshme që për momentin janë duke e ndryshuar botën

Femra
Për njerëzit më të pasur në botë, martesa është vendimi më i rëndësishëm që e merrni në jetë

Për njerëzit më të pasur në botë, martesa është vendimi më i rëndësishëm që e merrni në jetë

Këshilla Lifestyle
Thënie inspiruese nga disa prej grave më të fuqishme në histori

Thënie inspiruese nga disa prej grave më të fuqishme në histori

Këshilla dhe arsye