LAJMI I FUNDIT:

Mehmet Kraja

50 Artikuj

Kraja: Nuk kam kërkuar falje, do të vazhdoj të jem kryetar i AShAK-ut

Kraja: Nuk kam kërkuar falje, do të vazhdoj të jem kryetar i AShAK-ut

Kosovë
Nderohet jeta dhe vepra e akademikes Edi Shukriu

Nderohet jeta dhe vepra e akademikes Edi Shukriu

Kosovë
Azem Syla: Pse o akademik Mehmet Kraja?

Azem Syla: Pse o akademik Mehmet Kraja?

Kosovë
Akademik Kullashi kërkon dorëheqjen e Krajës nga kreu i ASHAK-ut

Akademik Kullashi kërkon dorëheqjen e Krajës nga kreu i ASHAK-ut

Kosovë
Kraja iu përgjigjet kolegëve të Akademisë: Marr përgjegjësi për çdo shkronjë të tekstit

Kraja iu përgjigjet kolegëve të Akademisë: Marr përgjegjësi për çdo shkronjë të tekstit

Kosovë
Seksioni i Shkencave Shoqërore të ASHAK: Dokumenti i publikuar nga Mehmet Kraja nuk ishte i autorizuar

Seksioni i Shkencave Shoqërore të ASHAK: Dokumenti i publikuar nga Mehmet Kraja nuk ishte i autorizuar

Kosovë
Krasniqi: Publikimi i ASHAK-ut është pamflet anti-shqiptar

Krasniqi: Publikimi i ASHAK-ut është pamflet anti-shqiptar

Kosovë
Kraja: Nuk ka zgjidhje tjetër, pronat duhet t’i kthehen Manastirit të Deçanit

Kraja: Nuk ka zgjidhje tjetër, pronat duhet t’i kthehen Manastirit të Deçanit

Kosovë
32 milionë dollarë nga SHBA-të, siguria në Kosovë dhe deklarata e akademikut Kraja për “Open Balkan” dhe pozitën e shqiptarëve në rajon – top lajmet e javës

32 milionë dollarë nga SHBA-të, siguria në Kosovë dhe deklarata e akademikut Kraja për “Open Balkan” dhe pozitën e shqiptarëve në rajon – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Mosmbajtja e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë, iniciativa “Open Balkan” dhe pozita e shqiptarëve në rajon – gjithçka nga intervista me akademikun Kraja

Mosmbajtja e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë, iniciativa “Open Balkan” dhe pozita e shqiptarëve në rajon – gjithçka nga intervista me akademikun Kraja

Kosovë
Kraja minimizon rolin e Abazoviqit: Do të jetë politikan në përdorim, derisa Mali i Zi të ketë nevojë për ta stabilizuar qeverisjen

Kraja minimizon rolin e Abazoviqit: Do të jetë politikan në përdorim, derisa Mali i Zi të ketë nevojë për ta stabilizuar qeverisjen

Kosovë
Kraja: Iniciativa “Open Balkan” e mbyllur, Rama ta kuptojë se Serbia na çon në drejtim të gabuar

Kraja: Iniciativa “Open Balkan” e mbyllur, Rama ta kuptojë se Serbia na çon në drejtim të gabuar

Politikë
Kraja: Mosmbajtja e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë, vendim i drejtë – reagimi i QUINT-it i njëanshëm

Kraja: Mosmbajtja e zgjedhjeve të Serbisë në Kosovë, vendim i drejtë – reagimi i QUINT-it i njëanshëm

Kosovë
Kraja për Abazoviqin: Po të ishte aq shqiptar, nuk do të bënte koalicion me partinë proserbe

Kraja për Abazoviqin: Po të ishte aq shqiptar, nuk do të bënte koalicion me partinë proserbe

Politikë
Kraja: Dialogu të mos e dominojë politikën kosovare

Kraja: Dialogu të mos e dominojë politikën kosovare

Kosovë
​Kraja: Kosova të lirohet nga obsesioni i dialogut me Serbinë

​Kraja: Kosova të lirohet nga obsesioni i dialogut me Serbinë

Kosovë
Kraja: Marrëveshja për Asociacionin nuk qëndron mbi ligjin dhe kushtetutën

Kraja: Marrëveshja për Asociacionin nuk qëndron mbi ligjin dhe kushtetutën

Kosovë
Kraja ka një lutje për të gjithë: Mësoni të shkruani shqip!

Kraja ka një lutje për të gjithë: Mësoni të shkruani shqip!

Kosovë
Një libër monumental për jetën

Një libër monumental për jetën

Cult+
Ndahen çmimet vjetore për letërsi

Ndahen çmimet vjetore për letërsi

Cult+
Është e pakuptimtë ajo letërsi që qëndron jashtë kohës së vet

Është e pakuptimtë ajo letërsi që qëndron jashtë kohës së vet

Fjala+
Vrasja e dinjitetit dhe idesë së lirisë

Vrasja e dinjitetit dhe idesë së lirisë

Mehmet Kraja
Frashër Demaj i përgjigjet Mehmet Krajës: Më sulmon për shkak të garës në Akademi dhe pikëpamjeve politike

Frashër Demaj i përgjigjet Mehmet Krajës: Më sulmon për shkak të garës në Akademi dhe pikëpamjeve politike

Kosovë
Kraja: Edi Rama u soll në mënyrë të papërshtatshme, në Pejë shpalli Serbinë partner strategjik

Kraja: Edi Rama u soll në mënyrë të papërshtatshme, në Pejë shpalli Serbinë partner strategjik

Kosovë