LAJMI I FUNDIT:

MBPEU-Maqedoni

29 Artikuj

OLAF kërkon që Maqedonia e Veriut të kthejë 660 mijë euro për shkak të keqpërdorimit të fondeve IPA

OLAF kërkon që Maqedonia e Veriut të kthejë 660 mijë euro për shkak të keqpërdorimit të fondeve IPA

Ekonomi
MBPEU: 2 denarë shtesë për kilogram për rrushin e dorëzuar në kapacitetet përpunuese

MBPEU: 2 denarë shtesë për kilogram për rrushin e dorëzuar në kapacitetet përpunuese

Ekonomi
Ministria e Bujqësisë në Maqedoni kërkon që të shqyrtohen dhe miratohen ligjet

Ministria e Bujqësisë në Maqedoni kërkon që të shqyrtohen dhe miratohen ligjet

Ekonomi
Maqedoni: Publikohet thirrje e re publike nga IPARD 2, mbi pesë milionë euro fond investime

Maqedoni: Publikohet thirrje e re publike nga IPARD 2, mbi pesë milionë euro fond investime

Ekonomi
Thirrje publike për komunat në Maqedoni për ndërtim të rrugëve aderuese në tokën bujqësore

Thirrje publike për komunat në Maqedoni për ndërtim të rrugëve aderuese në tokën bujqësore

Komunat
MBPEU: 4.5 milionë euro do të paguhen për dëmet nga fatkeqësitë e motit në Maqedoni

MBPEU: 4.5 milionë euro do të paguhen për dëmet nga fatkeqësitë e motit në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Hoxha: MBPEU do të jetë partner i bujqve dhe i blerësve

Hoxha: MBPEU do të jetë partner i bujqve dhe i blerësve

Politikë
MBPEU: Para për subvencione ka, aplikimi zgjatë edhe dhjetë ditë – deri më 31 korrik

MBPEU: Para për subvencione ka, aplikimi zgjatë edhe dhjetë ditë – deri më 31 korrik

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, hiqet ndalesa për lëvizje në pyje

Maqedoni, hiqet ndalesa për lëvizje në pyje

Maqedonia e Veriut
Hiqet ndalesa për lëvizje në pyjet e Maqedonisë, autoritetet thonë se nuk ka rreziqe nga zjarre të reja

Hiqet ndalesa për lëvizje në pyjet e Maqedonisë, autoritetet thonë se nuk ka rreziqe nga zjarre të reja

Maqedonia e Veriut
Bujqit përgënjeshtrojnë Ministrinë e Bujqësisë për çmimin e grurit në Maqedoni

Bujqit përgënjeshtrojnë Ministrinë e Bujqësisë për çmimin e grurit në Maqedoni

Bashkim Iljazi
MBPEU: Subvencione intervenuese prej katër denarësh për domatet

MBPEU: Subvencione intervenuese prej katër denarësh për domatet

Bashkim Iljazi
Bujqit e Maqedonisë me zgjidhje për dëmet nga ndryshimet klimatike

Bujqit e Maqedonisë me zgjidhje për dëmet nga ndryshimet klimatike

Maqedonia e Veriut
Nikollovski në takim me drejtorin e FAO, kërkohet mbrojtja e bletëve

Nikollovski në takim me drejtorin e FAO, kërkohet mbrojtja e bletëve

Bashkim Iljazi
I ftohti i papritur në Maqedoni, dëmtoi dhe rrezikon sasinë e pemëve (Video)

I ftohti i papritur në Maqedoni, dëmtoi dhe rrezikon sasinë e pemëve (Video)

Maqedonia e Veriut
Bujqit në Maqedoni prej tani problemet mund t’i paraqesin edhe me linjë telefonike

Bujqit në Maqedoni prej tani problemet mund t’i paraqesin edhe me linjë telefonike

Venhar Ramadani
Nikollovski: Bujqit tani e kanë derën e hapur në MBPEU

Nikollovski: Bujqit tani e kanë derën e hapur në MBPEU

Emir Hamzai
Përfundon inçizimi ajror i tërë territorit të Maqedonisë

Përfundon inçizimi ajror i tërë territorit të Maqedonisë

Emir Hamzai
Maqedoni, nesër do dihet saktë sa sipërfaqe me pyje janë përfshirë nga zjarret

Maqedoni, nesër do dihet saktë sa sipërfaqe me pyje janë përfshirë nga zjarret

Emir Hamzai
MBPEU: Ndalesë për lëvizje të tërësishme në pyje

MBPEU: Ndalesë për lëvizje të tërësishme në pyje

Emir Hamzai
Aprovohen 10 milionë euro të reja si ndihmë e drejtpërdrejtë për bujqit

Aprovohen 10 milionë euro të reja si ndihmë e drejtpërdrejtë për bujqit

Emir Hamzai
Nikollovski: Kroacia duhet ta respektojë Marrëveshjen për stabilizim dhe asocim që Maqedonia e ka kontraktuar me BE-në

Nikollovski: Kroacia duhet ta respektojë Marrëveshjen për stabilizim dhe asocim që Maqedonia e ka kontraktuar me BE-në

Emir Hamzai
Komisione të MBPEU-së do t’i konstatojnë dëmet nga moti i lig në Maqedoni

Komisione të MBPEU-së do t’i konstatojnë dëmet nga moti i lig në Maqedoni

Emir Hamzai
Nesër kalon afati për dorëzimin e të dhënave nga kompanitë që tregtojnë me prodhime bujqësore

Nesër kalon afati për dorëzimin e të dhënave nga kompanitë që tregtojnë me prodhime bujqësore

Emir Hamzai