LAJMI I FUNDIT:

Mbeturinat

137 Artikuj

Raportohet për dëme në hapësirën e Parkut të ri në Gjakovë

Raportohet për dëme në hapësirën e Parkut të ri në Gjakovë

Diana Mulaj
KRM “Çabrati” ndryshon orarin e grumbullimit të mbeturinave

KRM “Çabrati” ndryshon orarin e grumbullimit të mbeturinave

Diana Mulaj
Komunat e Shkupit të mbuluara nga mbeturinat

Komunat e Shkupit të mbuluara nga mbeturinat

Shkupi
Vazhdon hedhja e mbeturinave tek Shpella e Kusarit

Vazhdon hedhja e mbeturinave tek Shpella e Kusarit

Diana Mulaj
U raportua për mbeturina në Istog, reagon Komuna dhe kompania e pastrimit “Ambienti”

U raportua për mbeturina në Istog, reagon Komuna dhe kompania e pastrimit “Ambienti”

Istog
Mbeturinat mbulojnë Batllavën

Mbeturinat mbulojnë Batllavën

Fetie Gashi
Asnjëherë nuk duhet ta përdorni këtë pjesë të ndenjëses në aeroplan

Asnjëherë nuk duhet ta përdorni këtë pjesë të ndenjëses në aeroplan

Lifestyle
Momenti gazmor kur një burrë përplaset në shkurre pasi tentoi të hipte në majë të një koshi plehrash në Angli

Momenti gazmor kur një burrë përplaset në shkurre pasi tentoi të hipte në majë të një koshi plehrash në Angli

Fun Lajme
Mbeturinat “bllokojnë” trotuaret në Shkup

Mbeturinat “bllokojnë” trotuaret në Shkup

Shkupi
Problemi me mbeturinat në Tetovë assesi të zgjidhet

Problemi me mbeturinat në Tetovë assesi të zgjidhet

Komunat
Ekologjistët: Çdo ditë deponi në Malin Sharr, pamja është e tmerrshme

Ekologjistët: Çdo ditë deponi në Malin Sharr, pamja është e tmerrshme

Maqedonia e Veriut
Ky “robot, mbledhës i mbeturinave” mund të rendit mbi 500 lloje plehrash në pak sekonda

Ky “robot, mbledhës i mbeturinave” mund të rendit mbi 500 lloje plehrash në pak sekonda

Lajme Teknologji
Erërat e forta në Prishtinë, rrugët mbushen me mbeturina

Erërat e forta në Prishtinë, rrugët mbushen me mbeturina

Kosovë
Shkupi ka hequr 10.617 metra kub mbeturina nga deponitë ilegale në vitin 2023

Shkupi ka hequr 10.617 metra kub mbeturina nga deponitë ilegale në vitin 2023

Shkupi
Gjithë jetën i keni vendosur gabimisht qeset e mbeturinave në kosh – një mënyrë më e lehtë dhe më praktike

Gjithë jetën i keni vendosur gabimisht qeset e mbeturinave në kosh – një mënyrë më e lehtë dhe më praktike

Këshilla dhe ide
Hedhja e mbeturinave në parkun “Te Pishat” në Sllatinë – paralajmërohen gjoba për qytetarët

Hedhja e mbeturinave në parkun “Te Pishat” në Sllatinë – paralajmërohen gjoba për qytetarët

Komunat
Menaxhimi me mbeturinat, Komuna e Tetovës nënshkruan marrëveshje me kompani private sllovene

Menaxhimi me mbeturinat, Komuna e Tetovës nënshkruan marrëveshje me kompani private sllovene

Bashkim Iljazi
Komuna e Prishtinës “kap mat” qytetarët që gjuajnë mbeturina jashtë kontejnerëve, paralajmëron gjoba

Komuna e Prishtinës “kap mat” qytetarët që gjuajnë mbeturina jashtë kontejnerëve, paralajmëron gjoba

Prishtina
Ndalin xhipin dhe hedhin mbeturinat në hapësirat publike në Prishtinë

Ndalin xhipin dhe hedhin mbeturinat në hapësirat publike në Prishtinë

Prishtina
Pensionisti i Zvicrës me vetiniciativë mbledh mbeturinat në Banjë të Tetovës

Pensionisti i Zvicrës me vetiniciativë mbledh mbeturinat në Banjë të Tetovës

Maqedonia e Veriut
Drislla: Mbeturinat mjekësore nuk ruhen dhe asnjëherë nuk lihen në ambiente të hapura

Drislla: Mbeturinat mjekësore nuk ruhen dhe asnjëherë nuk lihen në ambiente të hapura

Maqedonia e Veriut
Banorët e Karshiakës në protestë, kërkojnë zgjidhje për deponinë “Drislla”

Banorët e Karshiakës në protestë, kërkojnë zgjidhje për deponinë “Drislla”

Komunat
Armatimi në kontejnerin e mbeturinave në Shkup: Prokuroria kërkon paraburgim për 3 persona

Armatimi në kontejnerin e mbeturinave në Shkup: Prokuroria kërkon paraburgim për 3 persona

Maqedonia e Veriut
Mbeturinat ua zënë frymën banorëve të rrugës “Gjon Serreqi” në kryeqytet

Mbeturinat ua zënë frymën banorëve të rrugës “Gjon Serreqi” në kryeqytet

Prishtina


mob5