LAJMI I FUNDIT:

Maturantët

25 Artikuj

Rrëfen ngjarjen drejtori i shkollës së nxënësve nga Presheva që u aksidentuan sot në Vragoli

Rrëfen ngjarjen drejtori i shkollës së nxënësve nga Presheva që u aksidentuan sot në Vragoli

Shëndetësi
Shumica e maturantëve do të vazhdojnë shkollimin superior në Maqedoni

Shumica e maturantëve do të vazhdojnë shkollimin superior në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Interesim i madh i të rinjve për t’iu bashkuar institucionit lider të arsimit të lartë në vend – UBT

Interesim i madh i të rinjve për t’iu bashkuar institucionit lider të arsimit të lartë në vend – UBT

Marketing
Maturantët të interesuar më shumë për inxhinieri dhe mjekësi

Maturantët të interesuar më shumë për inxhinieri dhe mjekësi

Arsim
Pamje prekëse nga Kharkivi, maturantët para shkollës së rrënuar dhe valsi i fundit i nxënësve

Pamje prekëse nga Kharkivi, maturantët para shkollës së rrënuar dhe valsi i fundit i nxënësve

Evropa
Maqedoni: 15.899 maturantë do ti nënshtrohen testimit të maturës shtetërore

Maqedoni: 15.899 maturantë do ti nënshtrohen testimit të maturës shtetërore

Maqedonia e Veriut
MASHT shpall konkurs për subvencionimin e maturantëve për ndjekjen e kurseve në fushën e Teknologjisë Informative

MASHT shpall konkurs për subvencionimin e maturantëve për ndjekjen e kurseve në fushën e Teknologjisë Informative

Arsim
Për të dytën ditë maturantët e Shqipërisë në protestë: Testi i matematikës i vështirë, kërkojmë uljen e pragut

Për të dytën ditë maturantët e Shqipërisë në protestë: Testi i matematikës i vështirë, kërkojmë uljen e pragut

Shqipëri
Protesta e maturantëve në Shqipëri, ministrja e Arsimit: Kemi ngritur grup pune

Protesta e maturantëve në Shqipëri, ministrja e Arsimit: Kemi ngritur grup pune

Shqipëri
Disa nga maturantet me veshje të bukura për vitin 2019

Disa nga maturantet me veshje të bukura për vitin 2019

Po Flitet
UP me program për orientim të maturantëve për studime

UP me program për orientim të maturantëve për studime

Arsim
Universiteti i Prishtinës fillon ‘Ditët e Orientimit për Maturantë’

Universiteti i Prishtinës fillon ‘Ditët e Orientimit për Maturantë’

Arsim
27 mijë maturantë ketë vit do t’i nënshtrohen Testit Shtetëror të Maturës

27 mijë maturantë ketë vit do t’i nënshtrohen Testit Shtetëror të Maturës

Arsim
Nderohen 15 maturantët e Malishevës që humbën jetën 14 vjet më parë

Nderohen 15 maturantët e Malishevës që humbën jetën 14 vjet më parë

Kosovë
Algjeria bllokon internetin për t’ju ndaluar maturantëve kopjimin në testim

Algjeria bllokon internetin për t’ju ndaluar maturantëve kopjimin në testim

Nga Bota
Vetëvendosje kundërligjshëm organizon trajnime për maturantët në Podujevë

Vetëvendosje kundërligjshëm organizon trajnime për maturantët në Podujevë

Politikë
Maturantë, përpara se të përzgjedhni fakultetin keni parasysh

Maturantë, përpara se të përzgjedhni fakultetin keni parasysh

Kolegji Universum
Porositi fustan te rrobaqepësja, maturantja mbeti me këtë shëmti (Foto)

Porositi fustan te rrobaqepësja, maturantja mbeti me këtë shëmti (Foto)

Dështime
Maturantet me fustanet që veshën nënat e tyre gjatë mbrëmjes së maturës (Foto)

Maturantet me fustanet që veshën nënat e tyre gjatë mbrëmjes së maturës (Foto)

Fun Lajme
Maturantja me fustanin në formë pice (Foto)

Maturantja me fustanin në formë pice (Foto)

Fun Lajme
Shqiptarët janë 32% në Maqedoni, këtë e tregon numri i maturantëve!

Shqiptarët janë 32% në Maqedoni, këtë e tregon numri i maturantëve!

Arsim
Maturantët donin që Gili të këndonte “Ti je budall” për profesorin e Matematikës (Video)

Maturantët donin që Gili të këndonte “Ti je budall” për profesorin e Matematikës (Video)

Yjet
Rama-maturantëve: Sistemi i regjistrimeve në dorën tuaj

Rama-maturantëve: Sistemi i regjistrimeve në dorën tuaj

Shqipëri
Ahmeti: Maturantët e këtij viti, armata e ardhshme e Kosovës

Ahmeti: Maturantët e këtij viti, armata e ardhshme e Kosovës

Arsim