LAJMI I FUNDIT:

MASHT

274 Artikuj

Publikohen listat me emrat e studentëve përfitues të bursave

Publikohen listat me emrat e studentëve përfitues të bursave

Kosovë
MASHTI ndan bursa për nxënësit e komuniteteve ashkali, rom dhe egjiptian

MASHTI ndan bursa për nxënësit e komuniteteve ashkali, rom dhe egjiptian

Arsim
Ekspertët vlerësojnë se reformat në arsim janë të domosdoshme

Ekspertët vlerësojnë se reformat në arsim janë të domosdoshme

Mirjeta Hajzeraj
Pupovci: Në shkollat që janë qendra votimi, të hënën mbahet mësimi online

Pupovci: Në shkollat që janë qendra votimi, të hënën mbahet mësimi online

Arsim
Bojkotimi i mësimit në “Sami Frashëri”, KMDLNJ kërkon nga Komuna e Prishtinës ta zgjidhë problemin

Bojkotimi i mësimit në “Sami Frashëri”, KMDLNJ kërkon nga Komuna e Prishtinës ta zgjidhë problemin

Arsim
Mungesa e teksteve shkollore, Ibrahimi: MASHTI nuk ka dërguar sasinë e kërkuar të librave nëpër komuna

Mungesa e teksteve shkollore, Ibrahimi: MASHTI nuk ka dërguar sasinë e kërkuar të librave nëpër komuna

Xhejlane Kaçiu
Konferenca e Qeverisë, pritet të bëhet publik vendimi për lirimin e studentëve nga pagesat për semestër

Konferenca e Qeverisë, pritet të bëhet publik vendimi për lirimin e studentëve nga pagesat për semestër

Kosovë
Qeveria pritet të marr vendim për shtyrjen e vitit të ri shkollor

Qeveria pritet të marr vendim për shtyrjen e vitit të ri shkollor

Xhejlane Kaçiu
Qeveria: S’ka vendim për shtyrjen e mësimit

Qeveria: S’ka vendim për shtyrjen e mësimit

Kosovë
Rreth 80 për qind e mësimdhënësve janë vaksinuar kundër COVID-19, më 1 shtator mësimi pritet të fillojë me prezencë fizike

Rreth 80 për qind e mësimdhënësve janë vaksinuar kundër COVID-19, më 1 shtator mësimi pritet të fillojë me prezencë fizike

Arsim
Nagavci merr vaksinën AstraZeneca, fton mësimdhënësit që të vaksinohen

Nagavci merr vaksinën AstraZeneca, fton mësimdhënësit që të vaksinohen

Kosovë
Çështja e bursave në Selanik, akuza dhe kundër akuza mes Bajramit dhe Nagavcit në Kuvend

Çështja e bursave në Selanik, akuza dhe kundër akuza mes Bajramit dhe Nagavcit në Kuvend

Kosovë
Për studentë të Kosovës, kolegji CITY dhe MASHT po ofrojnë 60 bursa për studim në Greqi

Për studentë të Kosovës, kolegji CITY dhe MASHT po ofrojnë 60 bursa për studim në Greqi

Marketing
Thirrje për hapjen e shkollave

Thirrje për hapjen e shkollave

Arsim
Mbi 26 mijë nxënës të klasave të nënta të premten i nënshtrohen Testit të Arritshmërisë

Mbi 26 mijë nxënës të klasave të nënta të premten i nënshtrohen Testit të Arritshmërisë

Arsim
Nagavci për testimin e mësimdhënësve: Duhet të bëhet për të përmirësuar cilësinë në arsim

Nagavci për testimin e mësimdhënësve: Duhet të bëhet për të përmirësuar cilësinë në arsim

Kosovë
​Nagavci pas kërkesës së SBASHK-ut: Kërcënimet duhet të marrin fund

​Nagavci pas kërkesës së SBASHK-ut: Kërcënimet duhet të marrin fund

Arsim
Procesi mësimor nga nesër vazhdon në objekte, Nagavci kërkon respektimin e rekomandimeve

Procesi mësimor nga nesër vazhdon në objekte, Nagavci kërkon respektimin e rekomandimeve

Kosovë
Reformat në arsim, Nagavci priti në takim përfaqësuesit e këshillit të prindërve të Kamenicës

Reformat në arsim, Nagavci priti në takim përfaqësuesit e këshillit të prindërve të Kamenicës

Kosovë
SBASHK-u i gatshëm të pranojë vendimin që gjysmëvjetori i parë të përfundojë më herët

SBASHK-u i gatshëm të pranojë vendimin që gjysmëvjetori i parë të përfundojë më herët

Mirjeta Hajzeraj
Shumica e shkollave sot në pushim, nuk respektuan vendimin e Qeverisë

Shumica e shkollave sot në pushim, nuk respektuan vendimin e Qeverisë

Kosovë
Jasharaj: Në 90 për qind të shkollave nuk po zhvillohet mësim

Jasharaj: Në 90 për qind të shkollave nuk po zhvillohet mësim

Kosovë
Ministria e Arsimit: Gjithçka gati për fillimin e vitit të ri shkollor

Ministria e Arsimit: Gjithçka gati për fillimin e vitit të ri shkollor

Kosovë
MASHT dhe SBASHK-u konfirmojnë se shkollat hapen me 14 shtator

MASHT dhe SBASHK-u konfirmojnë se shkollat hapen me 14 shtator

Kosovë