LAJMI I FUNDIT:

MASHT

268 Artikuj

Nxënësit e Kosovës dolën keq në testin ndërkombëtar për lexim, MASHT: E nevojshme veprimi i menjëhershëm i të gjitha institucioneve

Nxënësit e Kosovës dolën keq në testin ndërkombëtar për lexim, MASHT: E nevojshme veprimi i menjëhershëm i të gjitha institucioneve

Mirjeta Hajzeraj
Licencimi i mësimdhënësve, Jasharaj: Nuk do të ketë testim me shkrim për njohuritë e tyre

Licencimi i mësimdhënësve, Jasharaj: Nuk do të ketë testim me shkrim për njohuritë e tyre

Mirjeta Hajzeraj
Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuara, në proces akreditimi i programit për aftësimin e personave që njohin gjuhën e shenjave

Dita ndërkombëtare e personave me aftësi të kufizuara, në proces akreditimi i programit për aftësimin e personave që njohin gjuhën e shenjave

Arsim
Demi nga Këshilli i Prindërve: Në Prishtinë shumica e fëmijëve me të drejtë kanë munguar në shkolla

Demi nga Këshilli i Prindërve: Në Prishtinë shumica e fëmijëve me të drejtë kanë munguar në shkolla

Elfije Boletini
Kosova merr dritën e gjelbër për t’u rikthyer me të drejtat e plota në ENQA

Kosova merr dritën e gjelbër për t’u rikthyer me të drejtat e plota në ENQA

Kosovë
Nagavci: Kërcënimi i SBASHK-ut me grevë të përgjithshme me 1 shtator, është i papranueshëm

Nagavci: Kërcënimi i SBASHK-ut me grevë të përgjithshme me 1 shtator, është i papranueshëm

Kosovë
Nagavci: Nevojat e të rinjve në arsim s’mund t’i artikulojë askush më mirë se vetë ata

Nagavci: Nevojat e të rinjve në arsim s’mund t’i artikulojë askush më mirë se vetë ata

Kosovë
Nagavci thotë se këtë vit tekstet shkollore do të shpërndahen me kohë

Nagavci thotë se këtë vit tekstet shkollore do të shpërndahen me kohë

Arsim
MAShTI merr masa ndaj nxënësve që u kapën me telefona gjatë procesit të Testit të Arritshmërisë

MAShTI merr masa ndaj nxënësve që u kapën me telefona gjatë procesit të Testit të Arritshmërisë

Kosovë
​ETEA për testin e arritshmërisë: Trendi i kopjimit masiv po vazhdon edhe në këtë vit

​ETEA për testin e arritshmërisë: Trendi i kopjimit masiv po vazhdon edhe në këtë vit

Arsim
​Mësimdhënësit me sëmundje të rëndë i rrezikohet jeta, drejtoria e detyroi të kthehet në punë

​Mësimdhënësit me sëmundje të rëndë i rrezikohet jeta, drejtoria e detyroi të kthehet në punë

Arsim
Ministria e Arsimit kërkon nga Gjykata prova nëse e ka shkelur Kushtetutën

Ministria e Arsimit kërkon nga Gjykata prova nëse e ka shkelur Kushtetutën

Kosovë
Stavileci për aktakuzën ndaj ministres Nagavci: Ky është mesazhi më i keq për nxënësit

Stavileci për aktakuzën ndaj ministres Nagavci: Ky është mesazhi më i keq për nxënësit

Kosovë
Nga 1 marsi ushqimi për studentët do të servohet brenda restorantit të mensës

Nga 1 marsi ushqimi për studentët do të servohet brenda restorantit të mensës

Kosovë
Kurti në Ditën Ndërkombëtare të vajzave dhe grave në shkencë: Duhet të mbyllim hendekun ekzistues gjinor

Kurti në Ditën Ndërkombëtare të vajzave dhe grave në shkencë: Duhet të mbyllim hendekun ekzistues gjinor

Kosovë
Dita Botërore e Shamisë, thirrje për eliminimin e barrierave për gratë dhe vajzat me shami në Kosovë

Dita Botërore e Shamisë, thirrje për eliminimin e barrierave për gratë dhe vajzat me shami në Kosovë

Meridiana Statovci
​Nagavci u kërkon drejtorive të arsimit punësimin e 100 asistentëve për fëmijët me aftësi të kufizuara

​Nagavci u kërkon drejtorive të arsimit punësimin e 100 asistentëve për fëmijët me aftësi të kufizuara

Arsim
​Arsimi në pandemi, rikthimi i nxënësve në shkolla vlerësohet si vendim i duhur

​Arsimi në pandemi, rikthimi i nxënësve në shkolla vlerësohet si vendim i duhur

Arsim
Publikohen listat me emrat e studentëve përfitues të bursave

Publikohen listat me emrat e studentëve përfitues të bursave

Kosovë
MASHTI ndan bursa për nxënësit e komuniteteve ashkali, rom dhe egjiptian

MASHTI ndan bursa për nxënësit e komuniteteve ashkali, rom dhe egjiptian

Arsim
Ekspertët vlerësojnë se reformat në arsim janë të domosdoshme

Ekspertët vlerësojnë se reformat në arsim janë të domosdoshme

Mirjeta Hajzeraj
Pupovci: Në shkollat që janë qendra votimi, të hënën mbahet mësimi online

Pupovci: Në shkollat që janë qendra votimi, të hënën mbahet mësimi online

Arsim
Bojkotimi i mësimit në “Sami Frashëri”, KMDLNJ kërkon nga Komuna e Prishtinës ta zgjidhë problemin

Bojkotimi i mësimit në “Sami Frashëri”, KMDLNJ kërkon nga Komuna e Prishtinës ta zgjidhë problemin

Arsim
Mungesa e teksteve shkollore, Ibrahimi: MASHTI nuk ka dërguar sasinë e kërkuar të librave nëpër komuna

Mungesa e teksteve shkollore, Ibrahimi: MASHTI nuk ka dërguar sasinë e kërkuar të librave nëpër komuna

Xhejlane Kaçiu