LAJMI I FUNDIT:

MASHT-i

131 Artikuj

MASHT-i dhe GIZ mbajnë konferencë për testin PISA 2018

MASHT-i dhe GIZ mbajnë konferencë për testin PISA 2018

Kosovë
Temperaturat e ulëta, MASHT-i vazhdon edhe për dy ditë ndërprerjen e mësimit

Temperaturat e ulëta, MASHT-i vazhdon edhe për dy ditë ndërprerjen e mësimit

Arsim
UNDP dhe MASHT lansojnë Udhëzuesit Anti-Korrupsion për Mësimdhënës dhe Nxënës

UNDP dhe MASHT lansojnë Udhëzuesit Anti-Korrupsion për Mësimdhënës dhe Nxënës

Kosovë
Këta janë anëtarët e rinj të Komisionit Shtetëror të Maturës

Këta janë anëtarët e rinj të Komisionit Shtetëror të Maturës

Arsim
Pushimi dimëror i nxënësve shtyhet në janar (Video)

Pushimi dimëror i nxënësve shtyhet në janar (Video)

Arsim
Plagjiatura nga stafi akademik të trajtohet nga mekanizma të veçantë

Plagjiatura nga stafi akademik të trajtohet nga mekanizma të veçantë

Politikë
Librat falas për nxënësit nga klasa e parë deri tek e gjashta

Librat falas për nxënësit nga klasa e parë deri tek e gjashta

Arsim
MASHT: I arrestuari për futjen e narkotikëve në burg nuk është zyrtar i MASHT-it, por mësimdhënës

MASHT: I arrestuari për futjen e narkotikëve në burg nuk është zyrtar i MASHT-it, por mësimdhënës

Kosovë
Gjysmëvjetori i dytë fillon sot

Gjysmëvjetori i dytë fillon sot

Arsim
MASHT i vetëdijshëm për cilësinë e dobët në arsim

MASHT i vetëdijshëm për cilësinë e dobët në arsim

Arsim
Ndërron mendje ministri Bajrami: Ligji për mësimdhënësit e viteve të ’90-ta do të shkojë në Kuvend

Ndërron mendje ministri Bajrami: Ligji për mësimdhënësit e viteve të ’90-ta do të shkojë në Kuvend

Arsim