LAJMI I FUNDIT:

MASHT-i

141 Artikuj

Testi i Arritshmërisë, rreth 27 mijë nxënës do t’i nënshtrohen sot këtij testi

Testi i Arritshmërisë, rreth 27 mijë nxënës do t’i nënshtrohen sot këtij testi

Arsim
Bytyqi: ALLED 2, rritë mundësitë e pjesëmarrjes së të rinjve në tregun e punës

Bytyqi: ALLED 2, rritë mundësitë e pjesëmarrjes së të rinjve në tregun e punës

Arsim
Bytyqi: Jemi të përkushtuar që të gjithë në Kosovë të përfshihen në arsimim dhe edukim

Bytyqi: Jemi të përkushtuar që të gjithë në Kosovë të përfshihen në arsimim dhe edukim

Kosovë
Publikohen datat e mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore

Publikohen datat e mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore

Arsim
SBASHK-u të mërkurën e dorëzon në Gjykatën e Apelit vendimin për kompensimin e orëve

SBASHK-u të mërkurën e dorëzon në Gjykatën e Apelit vendimin për kompensimin e orëve

Valdete Berisha
‘Festa e Abetares’ mbledh trevat shqiptare në Prizren, premtohet unifikim i sistemit të arsimit

‘Festa e Abetares’ mbledh trevat shqiptare në Prizren, premtohet unifikim i sistemit të arsimit

Arsim
Jasharaj: Vendimi për zëvendësimin e orëve i ndikuar politikisht, do t’i drejtohemi Gjykatës së Apelit

Jasharaj: Vendimi për zëvendësimin e orëve i ndikuar politikisht, do t’i drejtohemi Gjykatës së Apelit

Valdete Berisha
Bytyqi: Mësuese Lindita kishte nisur të japë kontributin e saj me përkushtim në arsimimin e gjeneratave të reja

Bytyqi: Mësuese Lindita kishte nisur të japë kontributin e saj me përkushtim në arsimimin e gjeneratave të reja

Kosovë
Shkolla fillore “Ismail Qemali” njofton se nesër nuk do të mbahet gara nacionale e diturisë

Shkolla fillore “Ismail Qemali” njofton se nesër nuk do të mbahet gara nacionale e diturisë

Lajme
Pupovci: SBASHK-u duhet të marrë përgjegjësi për gjendjen në arsim (Video)

Pupovci: SBASHK-u duhet të marrë përgjegjësi për gjendjen në arsim (Video)

Valdete Berisha
Pupovci: Problemet e koalicionit PAN po reflektohen në mos kompensim të orëve të humbura (Video)

Pupovci: Problemet e koalicionit PAN po reflektohen në mos kompensim të orëve të humbura (Video)

Valdete Berisha
MASHT: Nuk jemi tërhequr nga qëndrimi për zëvendësimin e orëve

MASHT: Nuk jemi tërhequr nga qëndrimi për zëvendësimin e orëve

Arsim
KMDLNj: Nëse MASHT-i i nënshtrohet shantazhimit nga SBASHK-u, do të kërkojmë dorëheqjen e ministrit

KMDLNj: Nëse MASHT-i i nënshtrohet shantazhimit nga SBASHK-u, do të kërkojmë dorëheqjen e ministrit

Arsim
Komisioni për arsim diskuton për kompensimin e orëve të humbura

Komisioni për arsim diskuton për kompensimin e orëve të humbura

Arsim
SBASHK-u “i bën një ofertë” ministrit të Arsimit, për kompensimin e orëve të humbura

SBASHK-u “i bën një ofertë” ministrit të Arsimit, për kompensimin e orëve të humbura

Kosovë
Komisioni për Arsim fton sërish SBASHK-un dhe MASHT-in për një takim të përbashkët

Komisioni për Arsim fton sërish SBASHK-un dhe MASHT-in për një takim të përbashkët

Kosovë
Jasharaj: Nesër nuk do të ketë zëvendësim të orëve, fillon pushimi pranveror

Jasharaj: Nesër nuk do të ketë zëvendësim të orëve, fillon pushimi pranveror

Valdete Berisha
Vazhdojnë paqartësitë për kompensimin e orëve, shkollat me vendime të ndryshme rreth kësaj çështje

Vazhdojnë paqartësitë për kompensimin e orëve, shkollat me vendime të ndryshme rreth kësaj çështje

Arsim
LDK: Dënojmë gjuhën e ashpër dhe presionin e MASHT-it ndaj mësimdhënësve për kompensimin orëve

LDK: Dënojmë gjuhën e ashpër dhe presionin e MASHT-it ndaj mësimdhënësve për kompensimin orëve

Kosovë
Veseli: Orët mësimore të kompensohen në fund të vitit shkollor

Veseli: Orët mësimore të kompensohen në fund të vitit shkollor

Kosovë
Kompensimi i orëve të humbura mësimore, Kuvendi mban seancë të jashtëzakonshme

Kompensimi i orëve të humbura mësimore, Kuvendi mban seancë të jashtëzakonshme

Kosovë
SBAShK pret që gjykata ta hedhë poshtë vendimin për kompensimin e orëve

SBAShK pret që gjykata ta hedhë poshtë vendimin për kompensimin e orëve

Arsim
Bytyqi: Miratimi i konceptdokumentit për AKA-në mundëson pavarësinë e plotë të funksionimit të saj

Bytyqi: Miratimi i konceptdokumentit për AKA-në mundëson pavarësinë e plotë të funksionimit të saj

Kosovë
MASHT-i me përgatitje intensive për testin ndërkombëtar TIMSS

MASHT-i me përgatitje intensive për testin ndërkombëtar TIMSS

Kosovë