LAJMI I FUNDIT:

MASHT-i

131 Artikuj

270 nxënës janë larguar nga Test i Maturës për shkak të përdorimit të telefonave

270 nxënës janë larguar nga Test i Maturës për shkak të përdorimit të telefonave

Arsim
Bytyqi takon rektorët e universiteteve publike, flasin për numrin e ri të studentëve

Bytyqi takon rektorët e universiteteve publike, flasin për numrin e ri të studentëve

Arsim
Ministri Bytyqi: Jemi zotuar për depolitizim të sistemit arsimor

Ministri Bytyqi: Jemi zotuar për depolitizim të sistemit arsimor

Kosovë
Arsimi në Kosovë në gjendje të rëndë, deputetët ia hedhin fajin Ministrisë së Arsimit

Arsimi në Kosovë në gjendje të rëndë, deputetët ia hedhin fajin Ministrisë së Arsimit

Kosovë
U vu gurëthemeli për ndërtimin e një çerdheje dhe një shkolle në komunën e Istogut

U vu gurëthemeli për ndërtimin e një çerdheje dhe një shkolle në komunën e Istogut

Arsim
Bytyqi raporton për tekstet shkollore: 76 mijë euro shpenzime për tekstet e reja

Bytyqi raporton për tekstet shkollore: 76 mijë euro shpenzime për tekstet e reja

Arsim
SBASHK-u e shpall të përfunduar vitin shkollor, për MASHT-in mësimi vazhdon

SBASHK-u e shpall të përfunduar vitin shkollor, për MASHT-in mësimi vazhdon

Kosovë
Maturantët e Ferizajt dhe Gjilanit i nënshtrohen Testit të Maturës

Maturantët e Ferizajt dhe Gjilanit i nënshtrohen Testit të Maturës

Arsim
KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore, përjashtohen nga testi 54 nxënës

KShM merr masa për shkelësit e rregullave gjatë mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore, përjashtohen nga testi 54 nxënës

Kosovë
MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve

MASHT-i mohon që testi i maturës u shpërnda online, nuk arriti të vendosë zhurmuesin e valëve

Arsim
Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Në Prishtinë mbahet pjesa e parë e Testit të Maturës

Arsim
Masa të ashpra për Testin e Maturës, do të bllokohen edhe valët telefonike

Masa të ashpra për Testin e Maturës, do të bllokohen edhe valët telefonike

Arsim
Caktohen datat e mbajtjes së provimit të maturës nëpër regjione

Caktohen datat e mbajtjes së provimit të maturës nëpër regjione

Arsim
Testi i maturës, sot shorti për caktimin e datave sipas regjioneve

Testi i maturës, sot shorti për caktimin e datave sipas regjioneve

Arsim
Testi i Arritshmërisë, rreth 27 mijë nxënës do t’i nënshtrohen sot këtij testi

Testi i Arritshmërisë, rreth 27 mijë nxënës do t’i nënshtrohen sot këtij testi

Arsim
Bytyqi: ALLED 2, rritë mundësitë e pjesëmarrjes së të rinjve në tregun e punës

Bytyqi: ALLED 2, rritë mundësitë e pjesëmarrjes së të rinjve në tregun e punës

Arsim
Bytyqi: Jemi të përkushtuar që të gjithë në Kosovë të përfshihen në arsimim dhe edukim

Bytyqi: Jemi të përkushtuar që të gjithë në Kosovë të përfshihen në arsimim dhe edukim

Kosovë
Publikohen datat e mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore

Publikohen datat e mbajtjes së provimit të Maturës Shtetërore

Arsim
SBASHK-u të mërkurën e dorëzon në Gjykatën e Apelit vendimin për kompensimin e orëve

SBASHK-u të mërkurën e dorëzon në Gjykatën e Apelit vendimin për kompensimin e orëve

Valdete Berisha
‘Festa e Abetares’ mbledh trevat shqiptare në Prizren, premtohet unifikim i sistemit të arsimit

‘Festa e Abetares’ mbledh trevat shqiptare në Prizren, premtohet unifikim i sistemit të arsimit

Arsim
Jasharaj: Vendimi për zëvendësimin e orëve i ndikuar politikisht, do t’i drejtohemi Gjykatës së Apelit

Jasharaj: Vendimi për zëvendësimin e orëve i ndikuar politikisht, do t’i drejtohemi Gjykatës së Apelit

Valdete Berisha
Bytyqi: Mësuese Lindita kishte nisur të japë kontributin e saj me përkushtim në arsimimin e gjeneratave të reja

Bytyqi: Mësuese Lindita kishte nisur të japë kontributin e saj me përkushtim në arsimimin e gjeneratave të reja

Kosovë
Shkolla fillore “Ismail Qemali” njofton se nesër nuk do të mbahet gara nacionale e diturisë

Shkolla fillore “Ismail Qemali” njofton se nesër nuk do të mbahet gara nacionale e diturisë

Lajme
Pupovci: SBASHK-u duhet të marrë përgjegjësi për gjendjen në arsim (Video)

Pupovci: SBASHK-u duhet të marrë përgjegjësi për gjendjen në arsim (Video)

Valdete Berisha