LAJMI I FUNDIT:

MASHT-i

131 Artikuj

U mbajt testi i maturës për nxënësit që janë pranuar në universitete ndërkombëtare

U mbajt testi i maturës për nxënësit që janë pranuar në universitete ndërkombëtare

Arsim
MAShTI merr vendim për hapjen e konkursit për bursa

MAShTI merr vendim për hapjen e konkursit për bursa

Kosovë
Sfidat që e presin ministren e Arsimit, Hykmete Bajrami, gjatë mandatit të saj

Sfidat që e presin ministren e Arsimit, Hykmete Bajrami, gjatë mandatit të saj

Xhejlane Kaçiu
Ministrja Bajrami mori pjesë në përurimin e objektit të ri të çerdhes “Yllkat” në Prishtinë

Ministrja Bajrami mori pjesë në përurimin e objektit të ri të çerdhes “Yllkat” në Prishtinë

Arsim
Rexhaj: Është koha e fundit që të përmirësohet arsimi, qeveria e ardhshme të iu krijojë hapësirë ekspertëve që kanë njohuri në këtë fushë

Rexhaj: Është koha e fundit që të përmirësohet arsimi, qeveria e ardhshme të iu krijojë hapësirë ekspertëve që kanë njohuri në këtë fushë

Kosovë
Rexhaj: Dështimi i Kosovës në PISA, është një anije e fundosur

Rexhaj: Dështimi i Kosovës në PISA, është një anije e fundosur

Kosovë
Ekspertët e arsimit: Dështimi i Kosovës në testin PISA nuk është befasues, përgjegjëse MASHT-i

Ekspertët e arsimit: Dështimi i Kosovës në testin PISA nuk është befasues, përgjegjëse MASHT-i

Jehona Hulaj
Kërkohet më shumë punë rreth arsimit për të rritur në Kosovë

Kërkohet më shumë punë rreth arsimit për të rritur në Kosovë

Arsim
Kërkimi dhe Inovacioni në Kosovë është i pazhvilluar

Kërkimi dhe Inovacioni në Kosovë është i pazhvilluar

Kosovë
Bytyqi: Anulohet vendimi i MASHT-it për bursat

Bytyqi: Anulohet vendimi i MASHT-it për bursat

Kosovë
Studentët e Fakultetit të Arteve edhe sot bojkotojnë mësimin, kërkojnë ndryshim të konkursit për bursa

Studentët e Fakultetit të Arteve edhe sot bojkotojnë mësimin, kërkojnë ndryshim të konkursit për bursa

Arsim
Studentët kërkojnë anulimin e konkursit për bursa, paralajmërojnë ndërprerje të mësimit

Studentët kërkojnë anulimin e konkursit për bursa, paralajmërojnë ndërprerje të mësimit

Arsim
MASHT: Studentët e Fakultetit të Edukimit dhe Arteve nuk do të marrin bursa,  shuma e bursave edhe këtë vit do të jetë 880 euro

MASHT: Studentët e Fakultetit të Edukimit dhe Arteve nuk do të marrin bursa, shuma e bursave edhe këtë vit do të jetë 880 euro

Arsim
Për 4 vjet afër tre mijë studentë kanë përfituar nga Erasmus +

Për 4 vjet afër tre mijë studentë kanë përfituar nga Erasmus +

Arsim
MASHT: Largimin nga ENQA e kuptuam përmes mediave, kërkuam informacion zyrtar

MASHT: Largimin nga ENQA e kuptuam përmes mediave, kërkuam informacion zyrtar

Arsim
Kalueshmëria në Provimin e Maturës në afatin e gushtit është 60.9 përqind

Kalueshmëria në Provimin e Maturës në afatin e gushtit është 60.9 përqind

Kosovë
SBASHK: MASHT-i të veprojë për ta stabilizuar gjendjen në shkollat e Kamenicës, në të kundërtën do të ketë greva

SBASHK: MASHT-i të veprojë për ta stabilizuar gjendjen në shkollat e Kamenicës, në të kundërtën do të ketë greva

Kosovë
Sot nis viti i ri shkollor

Sot nis viti i ri shkollor

Arsim
Thonë se iu mohua e drejta për t’u regjistruar në Fakultetin e Mjekësisë, një grup nxënësish protestuan para KSHC-së

Thonë se iu mohua e drejta për t’u regjistruar në Fakultetin e Mjekësisë, një grup nxënësish protestuan para KSHC-së

Kosovë
Mbi 10 mijë maturantë sot i nënshtrohen provimit të maturës

Mbi 10 mijë maturantë sot i nënshtrohen provimit të maturës

Arsim
Vendimi i MASHT-it për rritjen e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë ende nuk është zbatuar

Vendimi i MASHT-it për rritjen e numrit të studentëve në Fakultetin e Mjekësisë ende nuk është zbatuar

Valdete Berisha
Fëmijët e kthyer nga Siria, sërish në shkolla

Fëmijët e kthyer nga Siria, sërish në shkolla

Kosovë
27 organizata dhe shoqëria civile në mbështetje të KShC-së, kërkojnë heqjen e presionit publik

27 organizata dhe shoqëria civile në mbështetje të KShC-së, kërkojnë heqjen e presionit publik

Arsim
Ish-anëtari i bordit: Qeveria dhe MASHT-i, nuk mund ta fajësojnë KShC-në për mos akreditimin e universiteteve

Ish-anëtari i bordit: Qeveria dhe MASHT-i, nuk mund ta fajësojnë KShC-në për mos akreditimin e universiteteve

Kosovë