LAJMI I FUNDIT:

MASHT-i

141 Artikuj

Dhuna e edukatorëve ndaj trevjeçarit, Nagavci: Nuk është rast i izoluar, do të marrim masa ndaj abuzuesve të fëmijëve

Dhuna e edukatorëve ndaj trevjeçarit, Nagavci: Nuk është rast i izoluar, do të marrim masa ndaj abuzuesve të fëmijëve

Kosovë
Jasharaj: Mësimdhënësit të mos i largojnë nga klasa nxënësit që nuk kanë tekste shkollore

Jasharaj: Mësimdhënësit të mos i largojnë nga klasa nxënësit që nuk kanë tekste shkollore

Arsim
U raportua se favorizoi Shtëpinë Botuese “Albas”, flet Nagavci

U raportua se favorizoi Shtëpinë Botuese “Albas”, flet Nagavci

Arsim
Aplikimi për subvencionimin e teksteve shkollore, deputetja e PDK-së: Është shkelje të caktosh moshën e fëmijës për regjistrim në klasë të parë

Aplikimi për subvencionimin e teksteve shkollore, deputetja e PDK-së: Është shkelje të caktosh moshën e fëmijës për regjistrim në klasë të parë

Kosovë
Sfida me sigurimin e teksteve shkollore, shtatë komuna pa librari

Sfida me sigurimin e teksteve shkollore, shtatë komuna pa librari

Arsim
Nagavci: Viti i ri shkollor 2023/24 fillon më 1 shtator, nxënësit do të kenë edhe pushim vjeshtor

Nagavci: Viti i ri shkollor 2023/24 fillon më 1 shtator, nxënësit do të kenë edhe pushim vjeshtor

Arsim
Komunat kërkojnë nga MASHT-i shpërndarjen e teksteve mësimore në shkolla

Komunat kërkojnë nga MASHT-i shpërndarjen e teksteve mësimore në shkolla

Arsim
Librat falas edhe për vitin e ardhshëm shkollor 2023/2024

Librat falas edhe për vitin e ardhshëm shkollor 2023/2024

Arsim
Zgjedhjet në Këshillin e Prindërve, SBASHK-u i reagon ministres Nagavci

Zgjedhjet në Këshillin e Prindërve, SBASHK-u i reagon ministres Nagavci

Arsim
Valbonë Mehmeti shpallet “shkencëtare e vitit 2022”

Valbonë Mehmeti shpallet “shkencëtare e vitit 2022”

Kosovë
MAShTI përfiton grant në vlerë 600 mijë euro për forcimin e sistemit të arsimit

MAShTI përfiton grant në vlerë 600 mijë euro për forcimin e sistemit të arsimit

Arsim
Mësimi të shtunave, kishte klasë me vetëm një nxënës

Mësimi të shtunave, kishte klasë me vetëm një nxënës

Elfije Boletini
1 shtatori, (nuk) nis viti shkollor  

1 shtatori, (nuk) nis viti shkollor  

Besnike Salihu
​Jasharaj: Nga nesër nis greva në çerdhet publike

​Jasharaj: Nga nesër nis greva në çerdhet publike

Kosovë
​Edukimi parafillor i obligueshëm, synohet rritja e numrit të fëmijëve në edukimin e hershëm

​Edukimi parafillor i obligueshëm, synohet rritja e numrit të fëmijëve në edukimin e hershëm

Arsim
SBASHK-u: Sot nuk ka mësim, punëtorët e arsimit në protestë

SBASHK-u: Sot nuk ka mësim, punëtorët e arsimit në protestë

Arsim
ZKA-ja gjen mangësi në metodologjinë e vlerësimit të nxënëseve dhe moszbatim të kërkesave së kurrikulës

ZKA-ja gjen mangësi në metodologjinë e vlerësimit të nxënëseve dhe moszbatim të kërkesave së kurrikulës

Arsim
Vrasja e nxënësit 14 vjeçar në Prishtinë, kërkohet vëmendje e veçantë për rastet e dhunës në shkolla

Vrasja e nxënësit 14 vjeçar në Prishtinë, kërkohet vëmendje e veçantë për rastet e dhunës në shkolla

Mirjeta Hajzeraj
​Maloku-Bërdyna: Shujtat mbesin problematike, kontratë që derivon nga qeveritë e kaluara

​Maloku-Bërdyna: Shujtat mbesin problematike, kontratë që derivon nga qeveritë e kaluara

Kosovë
​Pupovci: Nga ky muaj do ua qesim pagat në zero 32 zyrtarëve serbë që janë paguar pa ardhur në punë

​Pupovci: Nga ky muaj do ua qesim pagat në zero 32 zyrtarëve serbë që janë paguar pa ardhur në punë

Arsim
Nagavci për ultimatumin e SBASHK-ut: As mua as qeverinë s’mund të na shantazhojë askush

Nagavci për ultimatumin e SBASHK-ut: As mua as qeverinë s’mund të na shantazhojë askush

Kosovë
Reformimi i Sistemit të Edukimit Profesional, bashkëpunimi mes shkollave profesionale dhe bizneseve po sjell rezultate

Reformimi i Sistemit të Edukimit Profesional, bashkëpunimi mes shkollave profesionale dhe bizneseve po sjell rezultate

Biznes
Nagavci në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve: Jemi të përkushtuar që të kemi shkolla cilësore e të sigurta

Nagavci në Ditën Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve: Jemi të përkushtuar që të kemi shkolla cilësore e të sigurta

Arsim
​Nis mësimin gjenerata e katërt e nivelit 5 të kualifikimit për asistent për nxënës me nevoja të veçanta arsimore

​Nis mësimin gjenerata e katërt e nivelit 5 të kualifikimit për asistent për nxënës me nevoja të veçanta arsimore

Kosovë