LAJMI I FUNDIT:

Masakra e Studimes

35 Artikuj

Krasniqi për masakrën e Studimes: Ato krime nuk do të vjetrohen asnjëherë, nuk do të rreshtim së kërkuari drejtësi

Krasniqi për masakrën e Studimes: Ato krime nuk do të vjetrohen asnjëherë, nuk do të rreshtim së kërkuari drejtësi

Kosovë
Masakra e Studimes, Osmani: Serbia ka kryer gjenocid, historia s’mund të rishkruhet

Masakra e Studimes, Osmani: Serbia ka kryer gjenocid, historia s’mund të rishkruhet

Kosovë
24 vjet nga masakra në Studime të Vushtrrisë, Haradinaj: Plagët e popullit tonë janë ende të freskëta

24 vjet nga masakra në Studime të Vushtrrisë, Haradinaj: Plagët e popullit tonë janë ende të freskëta

Kosovë
Bëhen 24 vjet nga masakra në Studime të Vushtrrisë, ku u vranë 116 shqiptarë nga forcat serbe

Bëhen 24 vjet nga masakra në Studime të Vushtrrisë, ku u vranë 116 shqiptarë nga forcat serbe

Kosovë
Osmani përkujton 23-vjetorin e masakrës në Studime të Vushtrrisë

Osmani përkujton 23-vjetorin e masakrës në Studime të Vushtrrisë

Kosovë
Vrasja e 116 civilëve në Studime, Kurti: Asnjë i dënuar për këtë masakër – vetëm heshtje

Vrasja e 116 civilëve në Studime, Kurti: Asnjë i dënuar për këtë masakër – vetëm heshtje

Kosovë
​Masakra në Studime, familjarët presin drejtësi

​Masakra në Studime, familjarët presin drejtësi

Kosovë
Krasniqi kujton vrasjen e 116 civilëve të paarmatosur nga paramilitarët serbë në Studime të Vushtrrisë

Krasniqi kujton vrasjen e 116 civilëve të paarmatosur nga paramilitarët serbë në Studime të Vushtrrisë

Kosovë
​23 vjet nga masakra në Studime të Vushtrrisë

​23 vjet nga masakra në Studime të Vushtrrisë

Kosovë
Masakra në Studime, Osmani: Vetëm kur Serbia të gjykohet për krime, viktimat do të prehen qetësisht

Masakra në Studime, Osmani: Vetëm kur Serbia të gjykohet për krime, viktimat do të prehen qetësisht

Kosovë
Konjufca kujton 116 të vrarët në Studime: Qytetarët të zemëruar për mungesën e drejtësisë

Konjufca kujton 116 të vrarët në Studime: Qytetarët të zemëruar për mungesën e drejtësisë

Kosovë
Haradinaj: Krimi në Studime të Vushtrrisë ende i pandëshkuar

Haradinaj: Krimi në Studime të Vushtrrisë ende i pandëshkuar

Kosovë
22 vjet nga masakra e Studimes së Vushtrrisë

22 vjet nga masakra e Studimes së Vushtrrisë

Kosovë
Thaçi: Heshtja e ndërkombëtarëve 21 vjet pas luftës, është amnisti për krimet serbe në Kosovë

Thaçi: Heshtja e ndërkombëtarëve 21 vjet pas luftës, është amnisti për krimet serbe në Kosovë

Kosovë
Thaçi, për masakrën e Studimes: Krimet e tilla nuk do të vjetrohen dhe nuk do të harrohen asnjëherë

Thaçi, për masakrën e Studimes: Krimet e tilla nuk do të vjetrohen dhe nuk do të harrohen asnjëherë

Kosovë
Osmani: Paqja e qëndrueshme e mundshme vetëm pas dënimit të autorëve të krimit

Osmani: Paqja e qëndrueshme e mundshme vetëm pas dënimit të autorëve të krimit

Kosovë
Kurti bëri homazhe në 21 vjetorin e masakrës së Studimes, është koha që kriminelët të paguajnë për të bëmat e tyre

Kurti bëri homazhe në 21 vjetorin e masakrës së Studimes, është koha që kriminelët të paguajnë për të bëmat e tyre

Kosovë
Në 21-vjetorin e masakrës së Studimes, Haradinaj: Nuk duhet të ndalemi deri në dënimin e kryersve të gjenocidit

Në 21-vjetorin e masakrës së Studimes, Haradinaj: Nuk duhet të ndalemi deri në dënimin e kryersve të gjenocidit

Kosovë
21 vjet nga masakra e Studimes së Vushtrrisë

21 vjet nga masakra e Studimes së Vushtrrisë

Kosovë
Haradinaj: Të vendoset drejtësia për të gjitha viktimat, për të gjithë ata që janë flijuar dhe vrarë padrejtësisht

Haradinaj: Të vendoset drejtësia për të gjitha viktimat, për të gjithë ata që janë flijuar dhe vrarë padrejtësisht

Kosovë
Veseli: Së shpejti do të formohet një Tribunal për gjykimin e krimeve serbe në Kosovë

Veseli: Së shpejti do të formohet një Tribunal për gjykimin e krimeve serbe në Kosovë

Kosovë
Thaçi: Mosndëshkimi i gjenocidit serb është një selektim në drejtësi

Thaçi: Mosndëshkimi i gjenocidit serb është një selektim në drejtësi

Kosovë
Kurti për masakrën e Studimes së Vushtrrisë: Nuk ka drejtësi për viktimat, nuk ka dënim për kriminelët

Kurti për masakrën e Studimes së Vushtrrisë: Nuk ka drejtësi për viktimat, nuk ka dënim për kriminelët

Kosovë
20 vjet nga masakra e Studimes së Vushtrrisë

20 vjet nga masakra e Studimes së Vushtrrisë

Kosovë