LAJMI I FUNDIT:

Martin Berishaj

81 Artikuj

Komisioni hetimor për krizën energjetike pritet të intervistojë edhe krerët e partive politike

Komisioni hetimor për krizën energjetike pritet të intervistojë edhe krerët e partive politike

Kosovë
Gërvalla: Ambasadori Berishaj ka qenë në ministri, s’ka indikacione që në akuzat kundër tij ka diçka të vërtetë

Gërvalla: Ambasadori Berishaj ka qenë në ministri, s’ka indikacione që në akuzat kundër tij ka diçka të vërtetë

Kosovë
AKK ka iniciuar procedurat e verifikimit të pasurisë së ambasadorit Berishaj – procesi mund të zgjasë deri në gjashtë muaj

AKK ka iniciuar procedurat e verifikimit të pasurisë së ambasadorit Berishaj – procesi mund të zgjasë deri në gjashtë muaj

Jehona Hulaj
Gërvalla për ambasadorin Berishaj: Vendimin për të qëndruar krah tij e morëm pasi konsultuam shtete të ndryshme

Gërvalla për ambasadorin Berishaj: Vendimin për të qëndruar krah tij e morëm pasi konsultuam shtete të ndryshme

Kosovë
Skandali financiar, media malazeze shkruan se i janë bllokuar xhirollogaritë ambasadorit Martin Berishaj

Skandali financiar, media malazeze shkruan se i janë bllokuar xhirollogaritë ambasadorit Martin Berishaj

Kosovë
Rizvanolli: Opozita po dezinformon, kompania GEN s’ka lidhje me Serbinë

Rizvanolli: Opozita po dezinformon, kompania GEN s’ka lidhje me Serbinë

Kosovë
PDK thotë se ka siguruar certifikatën e biznesit të ambasadorit Berishaj në Mal të Zi – Haxhiu ua përmend sërish raportin e Freedom House

PDK thotë se ka siguruar certifikatën e biznesit të ambasadorit Berishaj në Mal të Zi – Haxhiu ua përmend sërish raportin e Freedom House

Kosovë
Haxhiu, opozitës: Prisni hetimet e institucioneve të Kosovës për ambasadorin Berishaj, mos flisni në emër të tyre

Haxhiu, opozitës: Prisni hetimet e institucioneve të Kosovës për ambasadorin Berishaj, mos flisni në emër të tyre

Kosovë
Konjufca për rastin e ambasadorit Berishaj: Kushdo që ka përgjegjësi për gjithçka do ta merr vendimin e merituar

Konjufca për rastin e ambasadorit Berishaj: Kushdo që ka përgjegjësi për gjithçka do ta merr vendimin e merituar

Kosovë
PDK dhe LDK kërkojnë shkarkimin e ambasadorit Berishaj

PDK dhe LDK kërkojnë shkarkimin e ambasadorit Berishaj

Kosovë
LDK kërkon shkarkimin e ambasadorit Martin Berishaj, thonë se pushteti për këtë arsye po e pengon themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar

LDK kërkon shkarkimin e ambasadorit Martin Berishaj, thonë se pushteti për këtë arsye po e pengon themelimin e Komisionit Hetimor Parlamentar

Kosovë
Deputeti i Listës Guxo: Ambasadori Berishaj duhet të lirohet nga detyra deri në vërtetim të pafajësisë

Deputeti i Listës Guxo: Ambasadori Berishaj duhet të lirohet nga detyra deri në vërtetim të pafajësisë

Kosovë
Skandali i ambasadorit Berishaj, PSD me aksion për ‘pastrimin e parave’: Prejardhja e parave është Beogradi

Skandali i ambasadorit Berishaj, PSD me aksion për ‘pastrimin e parave’: Prejardhja e parave është Beogradi

Financa
Bajrami: Skandal që Martin Berishaj s’po dorëhiqet, ose shkarkohet

Bajrami: Skandal që Martin Berishaj s’po dorëhiqet, ose shkarkohet

Kosovë
Agjencia Kundër Korrupsionit nis verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj

Agjencia Kundër Korrupsionit nis verifikimin e pasurisë së ambasadorit Martin Berishaj

Kosovë
Mushkolaj i përmend raportin e DASH, Abazi e akuzon për “goditje nën brez”

Mushkolaj i përmend raportin e DASH, Abazi e akuzon për “goditje nën brez”

Kosovë
Albert Krasniqi për rastin “Berishaj”: Është zhgënjyese mënyra e reagimit të institucioneve

Albert Krasniqi për rastin “Berishaj”: Është zhgënjyese mënyra e reagimit të institucioneve

Politikë
Nushi i PSD-së: Martin Berishaj nuk duhet të pres të shkarkohet

Nushi i PSD-së: Martin Berishaj nuk duhet të pres të shkarkohet

Politikë
Rasti i amabasadorit Berishaj, pyet Haradinaj: Ku janë kufijtë moral të kryeministrit Kurti dhe presidentes Osmani

Rasti i amabasadorit Berishaj, pyet Haradinaj: Ku janë kufijtë moral të kryeministrit Kurti dhe presidentes Osmani

Kosovë
PDK: Komisioni Parlamentar duhet të hetojë lidhjet e Qeverisë së Kosovës me ‘Kartelin e Rrymës’

PDK: Komisioni Parlamentar duhet të hetojë lidhjet e Qeverisë së Kosovës me ‘Kartelin e Rrymës’

Energjetika
Skandali financiar, Tahiri e quan ambasadorin Berishaj “sekser” të Kurtit

Skandali financiar, Tahiri e quan ambasadorin Berishaj “sekser” të Kurtit

Kosovë
Rasti i ambasadorit Berishaj, të gjitha akuzat e opozitës dhe sqarimet e pushtetit

Rasti i ambasadorit Berishaj, të gjitha akuzat e opozitës dhe sqarimet e pushtetit

Nazmi Elezi
PDK: Skandali me ambasadorin Berishaj lidhet me majat e institucioneve, duhet hetim i hollësishëm

PDK: Skandali me ambasadorin Berishaj lidhet me majat e institucioneve, duhet hetim i hollësishëm

Kosovë
Skandali me ambasadorin, Abdixhiku: Kjo është arsyeja për mosformimin e Komisionit hetimor për energjinë

Skandali me ambasadorin, Abdixhiku: Kjo është arsyeja për mosformimin e Komisionit hetimor për energjinë

Kosovë