LAJMI I FUNDIT:

Marshi protestues

13 Artikuj

“Marshi për Drejtësi”, Walker: Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët e luftës janë në Serbi

“Marshi për Drejtësi”, Walker: Do të doja të dielën të marshoja me ju, kriminelët e luftës janë në Serbi

Drejtësi
Nis marrshi protestues “Drejtësi për Astritin”

Nis marrshi protestues “Drejtësi për Astritin”

Kosovë
Presidenti Ivanov nuk i pranoi në takim shoqatat patriotike maqedone, ato e shpallën frikacak

Presidenti Ivanov nuk i pranoi në takim shoqatat patriotike maqedone, ato e shpallën frikacak

Maqedonia e Veriut
Protestë për marrjen e mandatit të kryeministrit Zaev nga presidenti Ivanov

Protestë për marrjen e mandatit të kryeministrit Zaev nga presidenti Ivanov

Maqedonia e Veriut
Bahtiri apelon për paqe mes njerëzve (Foto/Video)

Bahtiri apelon për paqe mes njerëzve (Foto/Video)

Kosovë
Në Mitrovicë, marshi protestues “Stop vrasjeve! Ne jemi Ermali” (Foto/Video)

Në Mitrovicë, marshi protestues “Stop vrasjeve! Ne jemi Ermali” (Foto/Video)

Elfije Boletini
Rrjeti i Grave sot me marshin “Nuk ka arsyetim”

Rrjeti i Grave sot me marshin “Nuk ka arsyetim”

Kosovë
Pejanët kërkojnë drejtësi për Astrit Deharin

Pejanët kërkojnë drejtësi për Astrit Deharin

Kosovë
Nxënësit e shkollave të mesme të Prishtinës nesër mbajnë marsh për Astrit Deharin

Nxënësit e shkollave të mesme të Prishtinës nesër mbajnë marsh për Astrit Deharin

Kosovë
Me marsh kërkohet drejtësi për Astritin (Video)

Me marsh kërkohet drejtësi për Astritin (Video)

Kosovë
Nesër marshohet për Astrit Deharin, kërkohet drejtësi për vdekjen e tij (Video)

Nesër marshohet për Astrit Deharin, kërkohet drejtësi për vdekjen e tij (Video)

Kosovë
Çka ndodhi dhe çka u tha në ”Marshin për liri” sot në Shkup (Foto/Video)

Çka ndodhi dhe çka u tha në ”Marshin për liri” sot në Shkup (Foto/Video)

Venhar Ramadani
Sot vazhdon marshi protestues kundër “Pronto II”

Sot vazhdon marshi protestues kundër “Pronto II”

Politikë