LAJMI I FUNDIT:

Marsh

14 Artikuj

Me moton “Drogat vrasin”, nxënës e policë marshojnë në Ferizaj

Me moton “Drogat vrasin”, nxënës e policë marshojnë në Ferizaj

Kosovë
Krasniqi-Goodman fton qytetarët t’i bashkohen marshit më 2 prill: Kriminelët serbë të lirë, çlirimtarët po gjykohen

Krasniqi-Goodman fton qytetarët t’i bashkohen marshit më 2 prill: Kriminelët serbë të lirë, çlirimtarët po gjykohen

Kosovë
Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Në mbështetje të ish-krerëve të UÇK-së, “Liria ka emër” më 2 prill organizon marsh në Prishtinë

Kosovë
Studentët e UP-së organizojnë marsh kundër Asociacionit

Studentët e UP-së organizojnë marsh kundër Asociacionit

Kosovë
​Marshim me biçikleta, dhuna ndaj grave dhe vajzave nuk është zgjidhje

​Marshim me biçikleta, dhuna ndaj grave dhe vajzave nuk është zgjidhje

Kosovë
Marsh me biçikleta kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave

Marsh me biçikleta kundër dhunës ndaj grave dhe vajzave

Kosovë
Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, u organizua marsh kundër vrasjes së grave në Kosovë

Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas, u organizua marsh kundër vrasjes së grave në Kosovë

Kosovë
Në Beograd tubim në mbështetje të agresionit rus në Ukrainë

Në Beograd tubim në mbështetje të agresionit rus në Ukrainë

Ballkan
Punëtorët Shëndetësorë nesër marshojnë në kundërshtim të Ligjit të Pagave

Punëtorët Shëndetësorë nesër marshojnë në kundërshtim të Ligjit të Pagave

Kosovë
Qytetarët solidarizohen me popullin palestinez, në Prishtinë

Qytetarët solidarizohen me popullin palestinez, në Prishtinë

Kosovë
Nis marshi në solidaritet me popullin palestinez

Nis marshi në solidaritet me popullin palestinez

Kosovë
Të martën organizohet marsh protestues në Prishtinë kundër manipulimeve të Listës Serbe me votat e pakicave

Të martën organizohet marsh protestues në Prishtinë kundër manipulimeve të Listës Serbe me votat e pakicave

Kosovë
Protestë me “Marshin e UÇK-së” kundër deklaratave të Shkëlzen Gashit

Protestë me “Marshin e UÇK-së” kundër deklaratave të Shkëlzen Gashit

Kosovë
HANDIKOS organizon marsh me moton “Mos ma kufizo lëvizjen”, për Ditën Ndërkombëtare të përdoruesve të karrocës

HANDIKOS organizon marsh me moton “Mos ma kufizo lëvizjen”, për Ditën Ndërkombëtare të përdoruesve të karrocës

Kosovë