LAJMI I FUNDIT:

Mario Draghi

70 Artikuj

Dollari fiton mbi euron pas rritjes së shitjeve me pakicë në SHBA

Dollari fiton mbi euron pas rritjes së shitjeve me pakicë në SHBA

Financa
Banka Qendrore Evropiane ‘e shqetësuar’ për pavarësinë e Rezervës Federale

Banka Qendrore Evropiane ‘e shqetësuar’ për pavarësinë e Rezervës Federale

Financa
Kreu i BQE-së: Sistemi bankar i Europës është i mbipopulluar

Kreu i BQE-së: Sistemi bankar i Europës është i mbipopulluar

Të Tjera
Ngadalësohet inflacioni gjatë muaji mars në Eurozonë

Ngadalësohet inflacioni gjatë muaji mars në Eurozonë

Të Tjera
BQE: Normat e interesit në Eurozonë pritet të rriten

BQE: Normat e interesit në Eurozonë pritet të rriten

Të Tjera
Bankieri me 13 faqe biografi synon pozitën e kryeekonomistit të BQE-së

Bankieri me 13 faqe biografi synon pozitën e kryeekonomistit të BQE-së

Të Tjera
Draghi paralajmëron krizë financiare dhe ekonomike për Eurozonën

Draghi paralajmëron krizë financiare dhe ekonomike për Eurozonën

Financa
Draghi: Euro po ruan integritetin e tregut të përbashkët të BE-së

Draghi: Euro po ruan integritetin e tregut të përbashkët të BE-së

Financa
Draghi, Italisë: Borxhi i lartë dhe ekonomia e dobët, detyrojnë disiplinë fiskale

Draghi, Italisë: Borxhi i lartë dhe ekonomia e dobët, detyrojnë disiplinë fiskale

Të Tjera
Kreditë me probleme në Eurozonë

Kreditë me probleme në Eurozonë

Të Tjera
Banka Qendrore Evropiane: Nuk ka plane për kriptovalutat

Banka Qendrore Evropiane: Nuk ka plane për kriptovalutat

Financa
Draghi: Kriza financiare botërore filloi para falimentimit të bankës Lehman Brothers

Draghi: Kriza financiare botërore filloi para falimentimit të bankës Lehman Brothers

Financa
Draghi: Programi i blerjes së bonove, edhe për disa muaj

Draghi: Programi i blerjes së bonove, edhe për disa muaj

Të Tjera
Çmimi i naftës së papërpunuar vazhdon të bie

Çmimi i naftës së papërpunuar vazhdon të bie

Financa
Draghi: Luhatjet në tregun valutor do të sjellin pengesa

Draghi: Luhatjet në tregun valutor do të sjellin pengesa

Financa
BQE: G20 do të vijë me një përgjigje për Bitcoin

BQE: G20 do të vijë me një përgjigje për Bitcoin

Financa
Draghi: Këtë vit nuk ka rritje të normës së interesit

Draghi: Këtë vit nuk ka rritje të normës së interesit

Financa
Draghi: Normat e ulëta të interesit nuk do të jenë të përhershme

Draghi: Normat e ulëta të interesit nuk do të jenë të përhershme

Të Tjera
Draghi: Ekonomia e Eurozonës do të përkeqësohet

Draghi: Ekonomia e Eurozonës do të përkeqësohet

Të Tjera
Referendumi në Britani, Draghi: Të gatshëm për çdo skenar

Referendumi në Britani, Draghi: Të gatshëm për çdo skenar

Nga Bota
Draghi: Nuk mjaftojnë vetëm politikat monetare për ekonominë

Draghi: Nuk mjaftojnë vetëm politikat monetare për ekonominë

Ekonomi
BQE zbret në 0 për qind normen e interesave në Eurozonë

BQE zbret në 0 për qind normen e interesave në Eurozonë

Ekonomi