LAJMI I FUNDIT:

Mario Draghi

70 Artikuj

Samiti i G-20 hapet me thirrje për më shumë vaksina në vendet e varfra

Samiti i G-20 hapet me thirrje për më shumë vaksina në vendet e varfra

Evropa
Ne nuk e dimë sa kohë do të zgjasë COVID-19, paralajmëron kryeministri italian

Ne nuk e dimë sa kohë do të zgjasë COVID-19, paralajmëron kryeministri italian

Evropa
Italia do të lehtësojë masat ndaj COVID-19

Italia do të lehtësojë masat ndaj COVID-19

Evropa
Kryeministri italian merr dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 të AstraZeneca

Kryeministri italian merr dozën e parë të vaksinës kundër COVID-19 të AstraZeneca

Evropa
Kurti merr urime nga Erdogan si dhe nga homologët e tij Italia, Hungaria, Kroacia e Çekia

Kurti merr urime nga Erdogan si dhe nga homologët e tij Italia, Hungaria, Kroacia e Çekia

Kosovë
Evropa do të rinisë vaksinimin me AstraZeneca

Evropa do të rinisë vaksinimin me AstraZeneca

Evropa
Italia regjistroi 19 mijë raste dhe 376 viktima brenda një dite shkaku i COVID-19

Italia regjistroi 19 mijë raste dhe 376 viktima brenda një dite shkaku i COVID-19

Evropa
Draghi: Të rindërtojmë Italinë brenda një Evrope më të integruar

Draghi: Të rindërtojmë Italinë brenda një Evrope më të integruar

Evropa
Mario Draghi jep betimin si Kryeministri i ri i Italisë

Mario Draghi jep betimin si Kryeministri i ri i Italisë

Evropa
Draghi pranon zyrtarisht postin e kryeministrit

Draghi pranon zyrtarisht postin e kryeministrit

Evropa
Mario Draghi mandatari i ri i qeverisë italiane, bankieri që e mbrojti euron fillon betejën kundër pandemisë së coronavirusit

Mario Draghi mandatari i ri i qeverisë italiane, bankieri që e mbrojti euron fillon betejën kundër pandemisë së coronavirusit

Evropa
A po e transferon në jug pasurinë e veriut Banka Qendrore Evropiane?

A po e transferon në jug pasurinë e veriut Banka Qendrore Evropiane?

Të Tjera
Largimi i Draghit e le BQE-në ende larg objektivave

Largimi i Draghit e le BQE-në ende larg objektivave

Të Tjera
BQE e gatshme për më tepër stimuj financiar

BQE e gatshme për më tepër stimuj financiar

Financa
BQE jep sinjale për ulje të mëtejshme të normave të interesit

BQE jep sinjale për ulje të mëtejshme të normave të interesit

Financa
Banka Qendrore Evropiane ul normën e interesit

Banka Qendrore Evropiane ul normën e interesit

Financa
Presidenti i BQE-së pritet të testojë qetësinë e krijuesve të politikave botërore

Presidenti i BQE-së pritet të testojë qetësinë e krijuesve të politikave botërore

Financa
Politika e BQE-së varet nga të dhënat, jo nga tregu

Politika e BQE-së varet nga të dhënat, jo nga tregu

Financa
BQE planifikon paketë stimuluese për luftimin e rënies ekonomike

BQE planifikon paketë stimuluese për luftimin e rënies ekonomike

Financa
Bankat qendrore diskutojnë nëse duhet të ndryshojnë strategjitë e tyre

Bankat qendrore diskutojnë nëse duhet të ndryshojnë strategjitë e tyre

Financa
Eurozona me sytë nga Mario Draghi për normat e interesit

Eurozona me sytë nga Mario Draghi për normat e interesit

Financa
BQE është e gatshme të veprojë për inflacionin

BQE është e gatshme të veprojë për inflacionin

Financa
BQE diskuton shkurtimet e normës së interesit

BQE diskuton shkurtimet e normës së interesit

Financa
Draghi-studentëve: Kthimi në monedhat e vjetra ju bën për të qeshur

Draghi-studentëve: Kthimi në monedhat e vjetra ju bën për të qeshur

Financa