LAJMI I FUNDIT:

Mao Zedong

19 Artikuj

Viti 1972: Viti i mbrapshtë

Viti 1972: Viti i mbrapshtë

Agron Shala
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1921, 1931, 1941 … 2021!?

Agron Shala
Viti 1981: Republikë, Kushtetutë, ja me hatër ja me luftë

Viti 1981: Republikë, Kushtetutë, ja me hatër ja me luftë

Agron Shala
Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Viti 1961: Muri i Berlinit, gara hapësinore dhe BRSS-ja e turpëruar nga Shqipëria

Agron Shala
Viti 1931: Kolonizimi që nuk mundi ta zhbëjë shqiptarin nga Kosova

Viti 1931: Kolonizimi që nuk mundi ta zhbëjë shqiptarin nga Kosova

Agron Shala
Regjimi komunist në Shqipëri dhe kopjimi i heronjve sovjetikë e kinezë të punës

Regjimi komunist në Shqipëri dhe kopjimi i heronjve sovjetikë e kinezë të punës

Fakte
NYT më 1982: KGB ka organizuar të paktën tri përpjekje për puç në Shqipëri

NYT më 1982: KGB ka organizuar të paktën tri përpjekje për puç në Shqipëri

Histori
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1960: Prishja e BRSS-së me “802 milionë shqiptarë”!

Viti 1960: Prishja e BRSS-së me “802 milionë shqiptarë”!

Agron Shala
Edgar Snow, një gazetar në qendër të revolucionit komunist kinez

Edgar Snow, një gazetar në qendër të revolucionit komunist kinez

Cult+
Mao pyet udhëheqësit shqiptarë për shkollimin e lartë, të gjithë ishin me shkolla fillore e të mesme

Mao pyet udhëheqësit shqiptarë për shkollimin e lartë, të gjithë ishin me shkolla fillore e të mesme

Fakte
Vazo porcelani kinez, me foton e Mehmet Shehut dhe Maos

Vazo porcelani kinez, me foton e Mehmet Shehut dhe Maos

Cult+
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 1968: Demonstratat, për ndryshim…

Viti 1968: Demonstratat, për ndryshim…

Agron Shala
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1917, 1927, 1937… 2017! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1917, 1927, 1937… 2017! (Foto)

Agron Shala
Xi Jinping, lideri më i fuqishëm kinez që nga Mao Zedong

Xi Jinping, lideri më i fuqishëm kinez që nga Mao Zedong

Nga Bota
Historia interesante kur Mao donte t’i “dhuronte” 10 milionë femra SHBA-ve

Historia interesante kur Mao donte t’i “dhuronte” 10 milionë femra SHBA-ve

Nga Bota
Die Welt: Asnjë sundues historik nuk është larguar vullnetarisht nga pushteti

Die Welt: Asnjë sundues historik nuk është larguar vullnetarisht nga pushteti

Politikë
Diktatura në Kinë, heshtet 50 vjetori i revolucionit kulturor

Diktatura në Kinë, heshtet 50 vjetori i revolucionit kulturor

Nga Bota